O-STA

Rotary klub Ljubljana tudi letos za pomoč nadarjenim mladostnikom

Tudi letos, razmeram navkljub, bodo v Rotary klubu Ljubljana zaplesali tradicionalni Veliki rotarijski ples, katerega namen je pomagati nadarjenim mladostnikom. Rotary klub Ljubljana vsako leto mladim in nadpovprečno uspešnim ljubljanskim dijakom in študentom podeljuje štipendije ter jim z zbranimi sredstvi pomaga pri plačilu študijskih šolnin.

Rotary klub Ljubljana je prvi Veliki rotarijski ples (VRP) organiziral leta 1993. Njegova uspešnost je pripomogla k vsem naslednjim.

V zahvalo za pomoč, letos Rotary klub Ljubljana podarja virtualne ure plesa in ob tem dodaja: "Poskrbimo, da bodo naši letošnji koraki utrli pot prihodnosti številnim talentom." Pretekli teden smo plesali počasni valček, tokrat plešemo v ritmu živahnega fokstrota, naslednji teden pa nas čaka nekaj popolnoma novega.

V sodelovanju z izjemnim plesnim učiteljem Urošem Andičem se bomo tri sobote zapored učili osnov plesov in jih tokrat plesali skupaj - narazen. "Letos se ogrevamo, naslednje leto bo oder samo naš", so prepričani v Rotary klubu Ljubljana.

"Če želiš ogenj zanetiti v drugem, mora ta ogenj goreti najprej v tebi. Naj gori še naprej in naj drugo leto zaplešemo v živo", zaključi Boštjan Romih, voditelj letošnjega velikega rotarijskega plesa. Povabite svojega partnerja na ples! Naj naši virtualni plesni koraki tudi letos nadarjene popeljejo vse tja do zvezd in še dlje.

https://www.youtube.com/watch?v=jn1nOCF2OT4

V sklad za štipendijo lahko poleg nakazila na transakcijski račun prispevate tudi s SMS sporočilom s ključno besedo VRP10 poslanim na številko 1919 in darujete 10 eur.

ROTARY KLUB LJUBLJANA, Miklošičeva cesta 1, 1000 Ljubljana

TTR: SI56 0201 0009 2221 746

Namen: Humanitarni prispevek za Rotary štipendijo

Koda namena: CHAR

Sklic : 00 2021-1