O-STA

CKE Restaurants odpira svojo tisočo mednarodno restavracijo

Odprtje nove restavracije je pomemben mejnik v 40-letnem razvoju podjetja CKE

FRANKLIN, Tennessee, ZDA.--(BUSINESS WIRE)-- CKE Restaurants Holdings, Inc., krovno podjetje verig Carl's Jr. in Hardee's, je v Madridu v Španiji odprlo svojo tisočo restavracijo na mednarodnem trgu, s čimer nadaljuje s širitvijo pogumnih in slastnih burgerjev in okusov po vsem svetu. Odprtje je pomemben mejnik za znamko, saj utrjuje njeno mednarodno prisotnost v Evropi, obeh Amerikah, na Bližnjem vzhodu, v Avstraliji in drugod po svetu.

To sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Izvirnik je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20210510005062/en/

CKE Restaurants opdprlo tisočo restavracijo izven ZDA (Foto: Business Wire)

Nova restavracija Carl's Jr. v Madridu je 23. restavracija podjetja v Španiji. CKE nadaljuje s širitvijo na celotnem evropskem trgu, pri tem pa prinaša inovativno izkušnjo za stranke in jedilnik, poln okusov, ki jih ni mogoče ignorirati.

"Odprtje tisoče mednarodne lokacije je ponosen trenutek, ki CKE uvršča v sam vrh mednarodnih verig restavracij," je dejal glavni izvršni direktor CKE Restaurants Ned Lyerly. "Trenutno smo v zagonu in v prihodnjih petih letih nameravamo podvojiti svojo mednarodno prisotnost. Rast bomo pospešili z osredotočenjem na partnerstva z izjemnimi franšizojemalci, ki delijo našo vizijo ponujanja najbolj inovativne in okusne hrane v naši panogi."

CKE nadaljuje s širitvijo na šestih celinah in že skoraj desetletje beleži pozitivne rezultate letno primerljive prodaje v obstoječih restavracijah. Letos je podjetje že doseglo ključne mednarodne mejnike, ko je odprlo svojo 300. restavracijo v Mehiki, slavilo 40 let poslovanja na Bližnjem vzhodu in se razširilo v Avstraliji z odprtjem nove paradne restavracije v Sydneyju. Poleti sledi odprtje restavracije na pariškem letališču Charles de Gaulle, ki bo s postajo "Grab & Go", samopostrežnimi kioski in podobnimi storitvami osredotočena na hitrost in priročnost.

"Tisoča mednarodna restavracija je za nas velik mejnik in veselimo se, da bomo lahko gostom po vsem svetu ponudili prepoznaven okus Kalifornije," je dejal Mike Wpoida, predsednik uprave CKE International. "Nova Carl's Jr. lokacija v Španiji odraža zavezanost CKE-ja prilagajanju željam kupcev in ponuja nove izkušnje, hkrati pa ohranja okuse, ki si jih ljudje želijo."

Podjetje CKE Restaurants je vodilno na področju inovacij in bo še naprej ponujalo okuse, ob katerih se zacedijo sline in po katerih so njegove znamke poznane, na primer na oglju pečeni angus burgerji, hrustljavi ročno panirani piščančji fingersi in druge značilne produkte, ki jih vsi poznajo in obožujejo. Poleg tega CKE ustvarja lokalne posebnosti, ki so specifične za regijo, na primer morita burger v Mehiki, puotine v Kanadi in druge.

Sledite Carl's Jr. in Hardee's na družbenih medijih, kjer so na voljo najnovejše novice o produktih in promocijske ponudbe.

Twitter: @CarlsJr in @Hardees

Instagram: @CarlsJr in @Hardees

Facebook: www.facebook.com/carlsjr in www.facebook.com/hardees

O podjetju CKE Restaurants Holdings, Inc.

CKE Restaurants Holdings, Inc. ("CKE") je podjetje v zasebni lasti iz Franklina v zvezni državi Tennessee, ki ima v lasti Carl's Jr. in Hardee's, priljubljeni regionalni znamki, ki sta poznani po unikatnih premijskih in inovativnih jedeh, med drugim burgerjih Thickburgers® iz 100-odstotne govedine black angus, piškotih Made from Scratch™in ročno paniranih piščančji fingersih. Podružnici Carl's Jr. Restaurants LLC in Hardee's Restaurants LLC sta prisotni v ZDA in na mednarodnih trgih ter imata skupaj 3900 franšiznih ali neposredno upravljanih restavracij v 44 zveznih državah in 40 državah in ameriških teritorijih v tujini. Več informacij o CKE je na voljo na www.ckr.com oziroma na spletnih straneh obeh znamk www.carlsjr.com in www.hardees.com.

Izvirnik je objavljen na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210510005062/en/

Kontakti

Kontakt za medije

LaFORCE

Julia Engelbrecht

jengelbrecht@laforce.nyc

347-882-1570


Vir: CKE Restaurants Holdings, Inc.

Multimedija

Foto

Podjetje CKE Restaurants odprlo tisočo restavracijo na mednarodnem trgu (Foto: Business Wire)

Logo

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.