O-STA

Nova poslovalnica Slovenice v Slovenski Bistrici

Zavarovalniška hiša SLOVENICA je v četrtek, 7.9.2001 odprla novo poslovalnico v Slovenski Bistrici. Poslovalnica bo pokrivala področje občine Slovenska Bistrica z okolico, ki je po površini največja občina v Sloveniji, v njej pa bo prebivalcem in podjetjem na tem področju na voljo široka paleta zavarovanj, ki jih ponuja SLOVENICA.

Otvoritve so se udeležili župan občine Duplek, vodja oddelka za gospodarske dejavnosti občine Slovenska Bistrica ter številni predstavniki iz gospodarstva regije. Član uprave Slovenice, dr. Rasto Hartman je v svojem slovesnem govoru med drugim poudaril: "Naš cilj je približati naše storitve uporabnikom, tako s ponudbo kot s samo dostopnostjo. Prepričani smo, da bo naša nova poslovalnica v Slovenski Bistrici uspešno poslovala in, da bomo skupaj z našimi zavarovalnimi svetovalci upravičili pričakovanja in zaupanje ljudi na tem področju."

Zavarovalniška hiša SLOVENICA dosega med vsemi splošnimi zavarovalnicami v Sloveniji najvišje stopnje rasti, zato temu primerno širijo mrežo svojih poslovalnic. Svojim zavarovancem želijo ponuditi kakovostne zavarovalne storitve, dostopne čim večim zavarovancem na vseh področjih Slovenije.

Poslovalnica se nahaja v zgradbi Avtocentra Pušnik. Odprta bo vsak delavnik med 8.00 –12.00, ter 13.00 -17.00 uro, možno pa bo skleniti vsa zavarovanja, ki jih ponuja Zavarovalniška hiša SLOVENICA.

OSEBNA IZKAZNICA:
SLOVENICA, zavarovalniška hiša, d.d., Ljubljana
Filiala Maribor, Poslovalnica Slovenska Bistrica
Naslov: Žolgarjeva ulica 8, 2310 SLOVENSKA BISTRICA
Tel.: 02 805 00 17
Poslovni čas: vsak dan od 8.00 –12.00, ter 13.00 -17.00 uro