O-STA

Neprofitna izobraževalna organizacija ETS izdelala novo spletno stran

PRINCETON, New Jersey - 31. avgusta 2005

ETS, neprofitna organizacija na področju izobraževanja, je danes postavila prenovljeno internetno stran, ki nudi zelo izboljšane informacije in razpoložljive storitve približno 26.000 uporabnikom, ki dnevno obiščejo spletno mesto ets.org, vključno z učitelji, starši, izpitniki in inštitucijami s tega področja. Kljub novi podobi spletne strani ostaja internetni naslov nespremenjen: http://www.ets.org.

"Prenovljena stran ets.org je spletna platforma, na katero se lahko priklopijo uporabniki po celem svetu, če želijo pospešiti svoje učenje, pripraviti sebe ali svoje učence na bližajoče se izpite ali na splošno razširiti svoje pojmovanje ocenjevanja v izobraževanju," je dejal Scott Weaver, vodja informacijske službe ETS.

"Naša nova spletna stran ljudem kolikor je mogoče učinkovito, izdatno in produktivno ponuja orodja za dosto do informacij, izdelkov ali storitev, ki jih potrebujejo," je dodal.

Prenova vključuje vse od grafične podobe spletne strani do razdelitve vsebin in zmogljivosti spletnega iskalnika, kar omogoča visoko kvalitetno uporabnost, ki odgovarja uporabnikovim potrebam po informacijah.

Obiskovalci spletne strani lahko tam najdejo informacije o tako dobro znanih preverjanjih znanja, kot so denimo standardni preizkusi za sprejem na ameriške univerze Graduate Record Examination(R) (GRE(R)) ali The Praxis Series; preizkusi za učitelje angleščine Professional Assessments for Beginning Teachers(R); preizkus znanja angleščine kot tujega jezika TOEFL(R) in preizkus znanja angleščine za mednarodno komunikacijo TOEIC(R). Na voljo so tudi povezave z izobraževalnimi programi College Boarda za preizkusa SAT(R) in AP(R).

Med izdelki, predstavljenimi na novi domači strani ets.org, je tudi spletni pisni preizkus Criterion(SM) Online Writing Evaluation, vrsta programov strokovnega razvoja za šolske ravnatelje in učitelje Pathwise(R) in pisno spletno orodje ScoreItNow!(SM), ki posameznikom omogoča izostriti sposobnosti pisanja in pripravo na pisni del izpita TOEFL(R).

"Nova ets.org našim strankam vsekakor nudi boljšo spletno izkušnjo," pravi Weaver. "Prisluhnili smo uporabnikom spletne strani, ki so prosili za še boljši način pridobivanja informacij o naših izdelkih in storitvah. Po tej prenovi boste lahko na ets.org dobili vse, kar nudi ETS."

Več o ETS: ETS je neprofitna ustanova, ki je namenjena povečevanju kvalitete in pravičnosti v izobraževanju. Ljudem po celem svetu ponuja poštene in tehtne ocene, raziskave in s tem povezane storitve. S ponujanjem storitev in izdelkov posameznikom, izobraževalnim ustanovam in vladnim agencijam po svetu ETS svoje rešitve prilagaja potrebam po izdelkih in storitvah za strokovni razvoj učiteljev, po ocenah v razredu in zaključku tečajev ter raziskovalnim učnim pripomočkom. ETS je bila ustanovljena leta 1947 in danes v več kot 180 državah na več kot 9000 svetovnih lokacijah sestavi, izvede in oceni več kot 24 milijonov preizkusov znanja na leto.

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani: www.ets.org.

KONTAKTNA OSEBA:

Tom Ewing,

609-683-2803

tewing@ets.org