O-STA

Uradna otvoritev Big Bang Mega, Ljubljana BTC, in predstavitev strategije 2021 - 2025

Ljubljana, 7. junij 2021 - Trgovska panoga je v zadnjem letu dni doživela velike premike, meje med fizičnim in digitalnim svetom so se zabrisale, v središče pozornosti pa je stopil kupec.

Navade kupcev so se spremenile, epidemija pa je pospešila digitalno transformacijo in s tem tudi pogled na prihodnost številnih podjetij v trgovski panogi. V Big Bangu smo tako za obdobje 2021 - 2025 pripravili novo strategijo razvoja podjetja, s katero bomo še bolj zabrisali meja med virtualnim in realnim svetom in kupca postavili v osrčje našega delovanja. Ključni del naše strategije predstavlja tudi sveže prenovljena in nadgrajena trgovina Big Bang Mega, Ljubljana BTC, ki povezuje različne svetove in navdušuje tudi najzahtevnejše kupce.

V okviru dogodka bo glavni izvršni direktor Big Bang Uroš Mesojedec prestavil najmodernejšo trgovino, rezultate v letu 2020 in novo strategijo za obdobje 2021 - 2025. Dogodek bo v

četrtek 10. junija ob 9. uri,

v prenovljeni poslovalnici Big Bang Mega, Ljubljana BTC,

(BTC Hala 5, Šmartinska 152, Ljubljana)

Prosimo za potrditev udeležbe na dogodku na e-mail pr@bigbang.si. V primeru, da bi želeli v okviru otvoritve opraviti tudi intervju z Urošem Mesojedcem ali katerim od ostalih vodstvenih kadrov Big Bang, nam prosim sporočite do srede do 12. ure.