O-STA

Mary Kay Inc., izvršni producent nagrajenega filma Guardians of the Gulf, se pridružuje platformi za upravljanje z vodnimi viri CEO Water Mandate in pobudi Združenih narodov za trajnostna načela upravljanja z oceani Global Compact Sustainable Ocean Principles

DALLAS - (BUSINESS WIRE) - Podjetje Mary Kay Inc., globalni podpornik okoljske ozaveščenosti in korporativne odgovornosti, je obeležilo svetovni dan oceanov, z današnjim sporočilom, da se je zavezalo dvema ključnima kampanjama na področju zaščite vodnih virov po vsem svetu: platformi CEO Water Mandate in pobudi United Nations Global Compact's Sustainable Ocean Principles. Novica je bila objavljena v času, ko film z naslovom Guardians of the Gulf (Varuhi zaliva), ki ga je produciralo podjetje Mary Kay, potuje po festivalih po Združenih državah Amerike. Dokumentarec razkriva in raziskuje turbulenten odnos med Mehiškim zalivom in okoljevarstveniki, ki so odločeni, da ga zaščitijo.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno besedilo je na voljo na https://www.businesswire.com/news/home/20210608005357/en/

Načela za trajnostno upravljanje z oceani pobude Združenih narodov Global Compact so okvir za odgovorne poslovne prakse v povezavi z oceani po vsem svetu in v vseh sektorjih. (Foto: Mary Kay Inc.)

CEO Water Mandate je posebna pobuda generalnega sekretariata Združenih narodov in njihove platforme Global Compact, ki se izvaja v sodelovanju z raziskovalnim inštitutom Pacific Institute. Pobuda mobilizira kritično maso vodilnih podjetnikov ter se tako loteva globalnih izzivov na področju voda na podlagi korporativnega upravljanja z vodnimi viri in v sodelovanju z Združenimi narodi, vladami, organizacijami civilne družbe in drugimi sodelujočimi. Sodelujoča podjetja se zavežejo, da bodo ukrepala na šestih ključnih področjih in poročala o svojem napredku vsako leto.

Načela trajnostnega upravljanja z oceani pobude Združenih narodov Global Compact (United Nations Global Compact's Sustainable Oceans Principles), ki so bila zastavljena po posvetih z več kot 300 deležniki, nudijo okvir za odgovorne poslovne prakse na področju oceanov v vseh sektorjih in po vsem svetu. Načela nadgrajujejo deset načel pobude Združenih narodov Global Compact na področju človekovih pravic, dela, okolja in boja proti korupciji. S tem, ko podpirajo načela za trajnostno upravljanje z oceani, se podjetja vseh velikosti, v vseh sektorjih in na vseh stopnjah razvoja upravljanja z oceani, zavežejo, da bodo stremela k njim. Mary Kay se s to objavo pridružuje vodilnim podjetnikom po vsem svetu pri zastavljanju jasnih in skupnih pričakovanj v celotni industriji, ki si bodo prizadevala za zdrave in produktivne oceane.

"Od zdravja naših oceanov je odvisno zdravje našega planeta," je dejala operativna direktorica podjetja Mary Kay Inc. Deborah Gibbins. "Voda je najbolj dragoceni vir na Zemlji, zato je bistveno, da aktivno podpiramo okoljevarstvena prizadevanja. Producirali smo film Guardians of the Gulf in podpisali zavezi ter se tako pridružili stotim drugim podjetjem, zato ker smo zavezani prizadevanjem za ozaveščanje o grožnjah, ki pretijo našim vodnim virom. Ta pomembna prizadevanja podjetja Mary Kay bodo pripomogla k bolj učinkovitemu ohranjanju ekosistemov in biotske raznovrstnosti povsod po svetu, kjer je podjetje pustilo svoj ekološki odtis."

Guardians of the Gulf je posnela, režirala in producirala izključno ženska ekipa, film pa je bil do zdaj predvajan na več kot 10 festivalih in je pred kratkim prejel dve nagradi Telly Awards v kategorijah narava in živali ter dokumentarci.

Podjetje Mary Kay, ki namerava predstaviti svojo trajnostno strategijo v nadaljevanju leta, bo sodelovalo s pobudama CEO Water Mandate in United Nations Global Compact's Sustainable Ocean Principles, da bi še dodatno okrepilo svojo zavezo upravljanju z vodnimi viri.

O Mary Kay

Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki so prebile stekleni strop, je pred 57 leti svoje lepotno podjetje ustanovila s tremi cilji: razviti nagrajujoče priložnosti za ženske, ponuditi izdelke, ki se jim ni moč upreti, in izboljšati svet. Te sanje so vzcvetele v večmilijardno podjetje z milijoni neodvisnih prodajalk v skoraj 40 državah. Mary Kay je predana vlaganju v znanost, ki stoji za lepoto in proizvodnjo vrhunske nege kože, lepotilne kozmetike, prehranskih dopolnil in dišav. Mary Kay je v sodelovanju z organizacijami z vsega sveta zavezana opolnomočenju žensk in njihovih družin, pri čemer se osredotoča na podporo raziskovanju raka, na zaščito žrtev nasilja v družini, polepšanje naših skupnosti in spodbujanje otrok, da sledijo svojim sanjam. Izvirna vizija Mary Kay Ash še naprej blesti z vsako šminko posebej. Več informacij na MaryKay.com.

Izvirna različica besedila je na voljo na businesswire.com na naslovu https://www.businesswire.com/news/home/20210608005357/en/

Kontakti

Mary Kay Inc. Korporativne komunikacije
marykay.com/newsroom
(+1) 972.687.5332 ali media@mkcorp.com

Vir: Mary Kay Inc.

Večpredstavnostne vsebine

Foto:

Načela trajnostnega upravljanja z oceani pobude Združenih narodov Global Compact so okvir za odgovorne poslovne prakse v povezavi z oceani po vsem svetu in v vseh sektorjih. (Foto: Mary Kay Inc.)

Novica je bila objavljena v času, ko film z naslovom Guardians of the Gulf (Varuhi zaliva), ki ga je produciralo podjetje Mary Kay, potuje po festivalih po Združenih državah Amerike. Dokumentarec razkriva in raziskuje turbulenten odnos med Mehiškim zalivom in okoljevarstveniki, ki so odločeni, da ga zaščitijo. (Foto: Mary Kay Inc.)

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.