O-STA

V Europarku Maribor že vlada nogometna mrzlica

V mariborskem Europarku bo od 11. junija pa vse do 11. julija na ogled razstava nogometnih dresov in drugih rekvizitov svetovno znanih nogometašev. (foto_Bojan Mihalič)
V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so pripravljeni na največji nogometni spektakel letošnjega leta. (grafika_AV studio)

Svet se bo jutri ponovno ustavil za en mesec. Začenja se namreč težko pričakovano Evropsko nogometno prvenstvo 2021. Tudi v Europarku Maribor se že "ogrevajo" pred začetkom najpomembnejšega športnega spektakla na evropskih tleh v letošnjem letu. Od jutri dalje bo v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije na ogled razstava nogometnih dresov in opreme svetovno znanih nogometašev. Na Europarkovih nakupovalnih ulicah že vlada nogometna mrzlica!

Dresi in rekviziti največjih nogometnih mojstrov pod eno streho

V nadstropju mariborskega Europarka bo od jutri, 11. junija, pa vse do zaključka Evropskega nogometnega prvenstva, 11. julija, na ogled razstava nogometnih dresov in drugih rekvizitov svetovno znanih nogometašev. Med enajstimi razstavljenimi dresi bosta med drugim na ogled nogometna dresa Zlatana Ibrahimovića in Samirja Handanovića, obiskovalci pa si bodo imeli priložnost ogledati tudi drugo zanimivo opremo, kot so kapetanski trak Gigija Buffona, rokavice Jana Oblaka in še mnogo drugih rekvizitov. Največje mariborsko nakupovalno središče bo od jutri naprej resnično utripalo v ritmu nogometa. Več informacij o vseh aktualnih ponudbah in privlačnih nagradah najdete na Europarkovih družbenih omrežjih. Pripravite se, nogometni ples se začenja!