O-STA

Luminary z novim naročniškim kanalom na platformi Apple Podcasts

Vsi originalni podkasti ponudnika Luminary so sedaj na voljo uporabnikom platforme Apple Podcasts po vsem svetu

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Mreža podkastov Luminary je danes predstavila svoj nov kanal na platformi Apple Podcasts, kamor je prenesla vse svoje originalne podkaste, ki so sedaj na voljo vsem poslušalcem Apple Podcasts v več kot 170 državah.

"Navdušeni smo nad sodelovanjem z Applom, podjetjem, ki je ustvarilo podkaste, saj bomo tako dostop do svojih izvirnih vsebin omogočili milijonom poslušalcev po vsem svetu," je dejal Simon Sutton, glavni izvršni direktor podjetja Luminary.

"Ko smo ustanovili Luminary, smo verjeli, da je promocija premijskih naročnin na podkaste pomembna tako za poslušalce kot za ustvarjalce. Deljenje naših vsebin na platformi Apple Podcasts je ključen korak pri uresničevanju naše vizije," je dejal Matt Sacks, predsednik izvršnega odbora in soustanovitelj Luminaryja.

Luminaryjev kanal obsega več kot 30 originalnih podkastov mreže, vključno z naslovi, kot so Under the Skin with Russell Brand, Snap Judgment Presents: Spooked, The C-Word with Lena Dunham in Fiasco Leona Neyfakha.

Kanal prav tako nudi dostop do nove oddaje The Midnight Miracle, ki jo ustvarjajo Talib Kweli, Yasiin Bey in Dave Chappelle. Epizode oddaje The Midnight Miracle so začele izhajati v mesecu maju in bodo izhajale celo leto, razen med poletnim premorom. Luminary bo v prihodnjih tednih predstavil nove oddaje in sezone že obstoječih oddaj ustvarjalcev, kot so Russell Brand, Karamo Brown, Lena Dunham in Leon Neyfakh.

Vsi Luminaryjevi originalni podkasti bodo še naprej na voljo naročnikom aplikacije Luminary v 12 državah, kjer je aplikacija trenutno na voljo. S prenosom na platformo Apple Podcasts pa so vsi Luminaryjevi podkasti sedaj dostopni tudi na tamkajšnjem kanalu Luminary v več kot 170 državah.

Cena naročnine v Združenih državah Amerike je 4,99 dolarja na mesec po izteku sedemdnevnega brezplačnega poskusnega obdobja, medtem ko je letna naročnina 34,99 dolarja ali približno 2,99 dolarja na mesec po sedemdnevnem brezplačnem poskusnem obdobju. Naročnine drugod po svetu so podobne ameriškim.

O Luminaryju

Luminary je naročniški servis za predvajanje podkastov, ki nudi nabor nagrajenih, originalnih oddaj, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Naročniki imajo neomejen dostop do celotne zbirke Luminaryjevih originalnih podkastov, ki zajema slavne ustvarjalce, raznovrstne glasove in pomembne zgodbe, prikazane skozi nove perspektive. Do Luminaryjevih originalnih vsebin lahko dostopate prek aplikacije Luminary, ki je na voljo za naprave iOS in Android, ali pa prek spleta. Luminaryjeve vsebine pa so sedaj na voljo tudi na kanalu Luminary na platformi Apple Podcasts.

Luminary je leta 2018 ustanovil Matt Sacks s podporo organizacije New Enterprise Associates (NEA). Luminary, ki ga poganja ljubezen do podkastov, izboljšuje izkušnjo podkastov tako za poslušalce kot za ustvarjalce.

Za več informacij o Luminaryju obiščite spletno stran newsroom.luminarypodcasts.com ali nam sledite na @hearluminary.

Oglejte si izvirno besedilo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210615006125/en/