O-STA

Glamhive in Mary Kay Global Design Studio predstavljata prvo globalno resničnostno oddajo o stajlingu prek omrežja TikTok -oddaja Step & Repeat- prikaz talenta na področju stajlinga, umetnosti ličenja in frizerstva med uporabniki TikToka po vsem svetu

Oddaja Step & Repeat bo vsebovala talentirane zvezdnike, vključno z zvezdniškim stilistom in modnim oblikovalcem Johnnyjem Wujekom, ki bo gostitelj, in svetovno znanimi Nicole Chavez, stilistko zvezdnikov, Andrewjem Fitzsimonsem, frizerjem zvezd, in Claire Sulmers, direktorico in ustanoviteljico podjetja Fashion Bomb Daily.

SEATTLE & LOS ANGELES--(BUSINESS WIRE)-- Glamhive in Mary Kay Global Design Studio sta danes predstavila oddajo Step & Repeat, prvo oddajo o stajlingu, ki bo predvajana na družabnem omrežju TikTok.

Step & Repeat je pettedensko tekmovanje v stilističnih kreacijah in mentorski program, v katerem stilisti, umetniki ličenja in frizerji po vsem svetu tekmujejo v hitrem svetu TikToka, da bi tako dosegli poslovni uspeh. Vsak lahko sodeluje na mednarodnem tekmovanju, ki se bo začelo 22. junija na TikToku.

To sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno besedilo je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20210617005552/en/

Stephanie Sprangers, direktorica in ustanoviteljica platforme Glamhive ter soustvarjalka oddaje Step & Repeat (Foto: Mary Kay Inc.)

Skupnost na TikToku raste izredno hitro že vse od začetka pandemije in na tej platformi so vsak dan odkriti edinstveni novi talenti. Tisti najbolj ambiciozni uspejo pretvoriti svojo priljubljenost v poslovne priložnosti in zabavništvo v podjetništvo. Takšno miselnost pozdravljata in podpirata tako Glamhive kot Mary Kay, še posebej sedaj, ko se svet odpira novi normalnosti in se mnogi odpravljajo novim karieram naproti.

Obe podjetji verjameta, da je sedaj čas za nabor talentov, tako med uveljavljenimi kot še neodkritimi zvezdami, sedaj je čas, da se jim pomaga razviti lastne znamke, ki so ključne v industriji stila in za podjetniški uspeh. Zato Glamhive in Mary Kay predstavljata oddajo Step & Repeat, prvo globalno tekmovanje v stajlingu na omrežju Tik Tok, ki bo sledilo svoji misiji in zmagovalcem tedensko podeljevalo priznanja in nagrade.

Glamhive in Mary Kay Global Design Studio sta združila moči ter ustvarila Step & Repeat, globalni oder, ki je na voljo vsakomur, ki se želi izstreliti v mednarodno areno in se proslaviti s svojimi neverjetnimi talenti na področju stajlinga, ličenja ali frizerstva.

Vsak teden bo gostitelj oddaje Step & Repeat Johnny Wujek (med njegovimi zvezdniškimi strankami so Katy Perry in Mariah Carey) naznanil tematski izziv, uporabniki TikToka pa bodo ustvarili svoje najboljše kreacije na področju stajlinga, ličenja ali frizerstva, ki bodo sledile smernicam izbrane teme. Videi bodo vsebovali tipične zvočne efekte oddaje, modno kuliso "Step & Repeat", ključnik #stepandrepeat in ključnik, ki bo del vsakega izziva. Žirija bo tako zaznala vse sodelujoče videe.

Zvezdniška žirijo oddaje bodo sestavljala naslednja imena: Nicole Chavez (skrbi za podobo Scarlett Johansson, Kristen Bell in Catherine Zeta-Jones), Claire Sulmers (glavna izvršna direktorica in ustanoviteljica medijskega podjetja in spletne trgovine Fashion Bomb Daily) in Andrew Fitzsimons (frizer družine Kardashian), ki bodo izbrali po dve najboljši kreaciji ali videza s celega sveta za vsak izziv v vsaki kategoriji ter nato glasovali za zmagovalce. Poleg tega bo oddaja vključevala tudi posebne goste, ki bodo poskrbeli za presenečenja in prav tako tekmovali med seboj - uporabniki TikToka lahko tekmujejo med seboj, združujejo različne sloge in navijajo za svoje favorite.

Ob koncu vsakega izziva bo gostitelj Johnny Wujek oznanil zmagovalca v vsaki kategoriji: kostumi, ličila ali pričeske. Vsak zmagovalec bo prejel denarno nagrado in enourno usposabljanje z enim izmed 19 vodilnih imen industrije, ki se bodo tako preizkusili v vlogi mentorjev.

Po petih tednih bo oddaja Step & Repeat razkrila splošne zmagovalce v vsaki kategoriji ter tako okronala najboljše v stilu, ličenju in friziranju izmed sodelujočih s celega sveta.

Stephanie Sprangers, direktorica in ustanoviteljica podjetja Glamhive (soustvarjalka oddaje Step & Repeat)

"Naš cilj je zagotavljanje inkluzivnosti in priložnosti. Vsak lahko sodeluje. Vsak lahko zmaga. Zmagovalci pa imajo priložnost, da si s pogovorom spremenijo življenje - to je tisto, kar vse najbolj navdušuje."

Sprangers je ustanoviteljica in glavna izvršna direktorica platforme Glamhive, spletne storitve osebnega stajlinga, ki vsakomur omogoča dostop do stilističnih strokovnjakov in umetnikov ličenja iz Hollywooda ali z Instagrama. Pod vodstvom Stephanie Sprangers je Glamhive razvil lastno programsko opremo, ki stilistom omogoča, da strankam pomagajo pri stajlingu v celoti na spletu, kar pomeni, da lahko ljudje poiščejo nasvet stilistov povsod po svetu.

Johnny Wujek, zvezdniški stilist in kostumograf (gostitelj oddaje Step & Repeat)
"Oddaja Step and Repeat bo pravo praznovanje kreativnosti in inovacij. Komaj čakam, da vidim ves ta glamur, ki ga svet lahko ponudi."

Legendarni kostumograf produkcijske hiše HBO Max in stilist Wujek je mojster stajlinga za vsakogar. Od vseprežemajočega glamurja (Kim Kardashian) in eksperimentalno kul videza (Kate Mara) do brezprizivno pop scene (Katy Perry), njegovi stili so ikonični, sam pa je postal eden najbolj priljubljenih stilistov na svetu.

Nicole Chavez, zvezdniška stilistka (članica žirije v oddaji Step & Repeat)
"Navdušena sem, da bom spodbujala in podpirala kreativce, kot sem jaz, medtem ko se vsi navajamo na nova pravila sveta po pandemiji, kjer se je resnično združilo z digitalnim, ter tako razvijamo svoje kariere."

Chavez je ena najbolj priljubljenih stilistov. Njen stranke so med drugim zvezde največjega kova, kot so Kristen Bell, Rachel Bilson, Jessica Simpson, Scarlett Johansson, Catherine Zeta-Jones in še mnogo drugih. Njene kreacije so se znašle v mnogih revijah, vključno z W, InStyle in Harper's Bazaar.

Andrew Fitzsimons, zvezdniški frizer (član žirije v oddaji Step & Repeat)
"Delal sem že povsod po svetu, najprej v Dublinu, nato sem živel v Parizu in New Yorku. Kot nekdo, ki je pustil šolo pri 13-ih letih in ga je vedno zanimala umetnost, bom dal prednost nekomu z odličnim karakterjem. Nekomu, ki je družaben - to zelo pripomore k trženju talenta, saj moraš prebiti led s svojo osebnostjo."

Fitzsimons je mednarodno priznan zvezdniški frizer. Do sedaj je friziral Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Shay Mitchell, Ashley Graham, Joan Smalls in mnoge druge. Njegove pričeske so lepšale strani v revijah, kot so Vogue, Harper's Bazaar, ELLE in še mnoge druge.

Claire Sulmers, direktorica in ustanoviteljica podjetja Fashion Bomb Daily (članica žirije v oddaji Step & Repeat)

"Tako zelo sem navdušena, da bom del tega revolucionarnega tekmovanja in da ostajam podpornica raznolikosti in inkluzivnosti v modni industriji!"

Sulmers je glavna izvršna direktorica in ustanoviteljica platforme FashionBombDaily.com, medijskega podjetja in spletne trgovine. Njeno inovativno delo je odprlo novo poglavje spletnega novinarstva, ki je nagovorilo in pomagalo prezrti afro-ameriški in latinski skupnosti ljubiteljev modnih stilov, ki so si želeli izvedeti več o industriji. Sulmers razvija in ureja vsebine za spletno stran Fashion Bomb Daily ter njene sorodne strani, hkrati pa veliko piše o stilu tudi za druge platforme, kot so Vogue Italia, Vogue Paris in ESSENCE Magazine.

MENTORJI:

Med mentorji so zvezdniški stilisti in umetniki ličenja, ki sodelujejo z največjimi imeni Hollywooda in drugih zvezdniških galaksij, vključno z Angelino Jolie, Sereno Williams, Carolyn Murphy, Naomi Watts, Kristen Bell, Khloe Kardashian, Kristen Stewart, Matthewjem McConaugheyjem in drugimi. Nekatere druge zvezde, ki se spoznajo na stajling, medije ali tvegani kapital in ki bodo prevzele vlogo mentorjev, so:

ZVEZDNIŠKI STILISTI

Meg Chapman & Jordan LaValle, The Closet Files

Kesha McCleod, vizualna arhitektka, stilistka, avtorica

Janelle Miller, zvezdniška stilistka

Tara Swennen, zvezdniška stilistka

Sonia Young, zvezdniška stilistka

Jennifer Rade, zvezdniška stilistka

ZVEZDNIŠKI UMETNIKI LIČENJA

Quinn Murphy, zvezdniški umetnik ličenja

Mary Wiles, zvezdniška umetnica ličenja

ZVEZDNIŠKI FRIZERJI

Laura Rugetti, zvezdniška frizerka & lastnica salona The Beauty Can

Larry Sims, zvezdniški frizer

Quentin Thrash, zvezdniški brivec in oblikovalec moških oblačil

Sheridan Ward, zvezdniški frizer

KOSTUMOGRAFI

Mandi Line, kostumografinja

MEDIJI

Pandora Amoratis, vodja za področje stajlinga v ZDA, Daily Mail

Alexis Bennett, piše o podjetništvu, revija Vogue

Kelsey Stiegman, glavna urednica za stajling, Seventeen

Brian Underwood, vodja za področje lepotne industrije, Oprah Daily

INVESTITORJI IZ SVETA PODJETNIŠTVA
Carrie Colbert, General Partner, Curate Capital

Za več informacij obiščite https://www.glamhive.com/tiktok.

O Glamhiveu

Glamhive je leta 2017 ustanovila podjetnica Stephanie Sprangers z vizijo demokratizacije osebnega stajlinga in predpostavko, da samozavest, ki jo prinaša glamur, ne sme biti omejena le na bogate in slavne. Izkušnja spletnega stajlinga vsem, ki imajo povezavo WiFi, omogoča dostop do stilistov, ki jim bodo zagotovili podporo, ki jo potrebujejo za najboljšo različico sebe. Za stiliste je to celovita platforma, ki jim pomaga, da povsem virtualno razvijejo svojo mrežo in svoje podjetje.

O Mary KayMary Kay Ash, ena prvih žensk, ki so prebile stekleni strop, je pred več kot 58 leti svoje lepotno podjetje ustanovila s tremi cilji: razviti nagrajujoče priložnosti za ženske, ponuditi izdelke, ki se jim ni moč upreti, ter izboljšati svet. Te sanje so vzcvetele v večmilijardno podjetje z milijoni neodvisnih prodajalk v skoraj 40 državah. Mary Kay je predana vlaganju v znanost, ki stoji za lepoto in proizvodnjo vrhunske nege kože, lepotilne kozmetike in dišav. Mary Kay je v partnerstvu z organizacijami z vsega sveta zavezana pozitivnemu vplivu na družbo. Njen Mary Kay Global Design Studio je kreativna agencija, ki deluje kot kreativni inkubator za kampanje in sodelovanja podjetja Mary Kay na področju mode, oblikovalstva in vplivništva. Mary Kay Global Design Studio pomaga preoblikovati dizajn produktov in samega pakiranja ter si prizadeva za digitalne inovacije, ki v ospredje postavljajo potrošnika. Več o tem na MaryKay.com.

Oglejte si izvirno besedilo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210617005552/en/

Kontakti

Stephanie Sprangers, ustanoviteljica in direktorica Glamhivea
stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446

Vir: Mary Kay

Multimedija

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.