O-STA

DataConnect je zdaj na voljo globalno na šestih večjih digitalnih platformah

1. julij 2021, 10:00 UTC

Ogled strojnih parkov z mešanimi znamkami je zdaj mogoč na enem samem izbranem portalu

BERLIN & HARSEWINKEL, Germany, & MANNHEIM, Germany & BURR RIDGE, Ill.--(BUSINESS WIRE)-- DataConnect, globalna pobuda za omogočanje ogleda strojnih parkov z mešanimi znamkami na eni sami platformi, je zaživela z razširjeno linijo šestih večjih digitalnih platform, na voljo pa je kmetijam po vsem svetu. Znamkama John Deere in CLAAS ter evropski platformi za upravljanje kmetij 365FarmNet, ki je funkcijo predstavila konec lanske jeseni, se zdaj pridružujejo tudi znamke Case IH, STEYR in New Holland.

Ta izjava za javnost vsebuje multimedijske datoteke. Celotno izjavo za javnost si lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20210701005018/en/

Vsaka kmetija, ki uporablja samovozne silažne kombajne, kombajne ali traktorje sodelujočih znamk, si jih lahko zdaj ogleda na eni sami platformi. V preteklosti je ogled takih informacij zahteval upravljanje dodatnega portala za vsako vključeno znamko.

Zahvaljujoč novemu pristopu si lahko stranke ogledajo pet različnih podatkovnih parametrov iz njihovega strojnega parka:

  • trenutno lokacijo stroja

  • preteklo lokacijo stroja

  • raven napolnjenosti z gorivom

  • stanje stroja na terenu

  • hitrost stroja

Vsak upravnik/lastnik kmetije, ki želi uporabljati to možnost, mora pridobiti zgolj dovoljenje za ogled vse opreme na zanj najbolj priročni platformi. Ko poveže stroje drugih proizvajalcev, se ti samodejno prikažejo na portalu. Vozila so prikazana urejeno in z ikonami v barvah ustreznih znamk.

DataConnect za delovanje ne zahteva nikakršne dodatne strojne opreme ali programskih komponent, pri čemer zagotavlja varno ravnanje s podatki. Rešitev bo mogoče uporabiti za več sto tisoč povezanih strojev.

Z dodatkom možnosti CNH Industrial bodo lahko uporabniki telematskih platform AFS Connect znamke Case IH, MyPLM Connect znamke New Holland in S-Tech znamke STEYR izmenjevali podatke "iz oblaka v oblak" tako s centrom John Deere Operations Center kot s CLAAS TELEMATICS in s portali 365FarmNet.

Izvirno različico si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210701005018/en/

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Stiki

John Deere Walldorf GmbH & Co. KG, Impexstraße 3, 69190 Walldorf,
Ralf Lenge, telefon: +49 171 4161599, e-poštni naslov: LengeRalf@JohnDeere.com

365FarmNet Group KGaA mbH & CoKG, Hausvogteiplatz 10, 10117 Berlin,
Yasmin Möhring, telefon: +49 151 172 81 869 e-poštni naslov: moehring@365farmnet.com

CLAAS KGaA mbH, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel,
Matthias Mumme, telefon: 05247/12-2288, e-poštni naslov: matthias.mumme@claas.com

CNH Industrial, United States
Dan Danford, telefon: +1 (262) 321-8856, e-poštni naslov: dan.danford@cnhind.com

Vir: CNH Industrial