O-STA

Otroški kanal Minimax z avgustom v novi vizualni podobi

Od 1. avgusta dalje bodo lahko otroci in njihovi starši uživali v otroškem kanalu Minimax z novo podobo in novimi vsebinami. Nova podoba se bo odražala v sodobnejšem logotipu, identikitu, različnih animiranih logotipih, glasbi, predogledih, v novi podobi pa bosta zablestela tudi ikonična lika Minimaxa - mačka in pes. Z avgustom bo prenovljeni kanal Minimax bogatejši tudi za nove serije in filme.

Minimax, ki je pretežno namenjen otrokom v starostni skupini od 5 do 10 let, je prvič v svoji 20-letni zgodovini temeljito spremenil animacijo svojega logotipa. Kultni obroč v logotipu Minimaxa je oživila kreativna ekipa Minimaxa skupaj z oglaševalsko agencijo Umbrella. Cilj prenove je bil predstaviti nove svetove, polne pustolovščin, ki so zanimivi otrokom med 5 in 10 letom, kot so džungla, svet tehnologije, vesolje, zabaviščni parki, superjunaki in podvodni svet. Animirani obroč z logotipom predstavlja vrata v svet pustolovščin - včasih v obliki lovke hobotnice, drugič v obliki živali iz džungle, tretjič v obliki superjunaka. Tudi spremljajoča glasba identa, ki ohranja poznane melodije, odraža vzdušje pustolovskega sveta.

Povezava do novega Minimax identa: https://we.tl/t-vZ2QIa58ui

Maček in pes, ikonična lika Minimaxa, sta se prelevila v prava pustolovca

Minimax verjame, da je življenje pustolovščina, in vabi otroke, da skupaj raziskujejo razburljivi svet okoli sebe. Otroci med 5 in 10 letom so v tistem starostnem obdobju, ko si vse bolj želijo samostojnosti pri raziskovanju, Minimax pa jih s svojimi vsebinami usmerja in jim nudi varno okolje za pustolovščine. Temu je prilagojena tudi nova vsebina kanala Minimax, ki je posebej prilagojena in namenjena starejšim otrokom, željnim pustolovščin. Z avgustom tako na Minimax prihajata dve novi seriji, Ernest&Rebeka in Zikova tablica, ki bosta otroke popeljali v razburljiv svet pustolovščin.