O-STA

DigitalEd napoveduje naložbo v rast s strani družbe PSG

Cilj naložbe je podpreti inovacije izdelkov, uporabniško izkušnjo in pospeševanje uvajanja na trg.

WATERLOO, Ontario--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje DigitalEd je danes objavilo naložbo v rast, ki jo je izvedla družba PSG, vodilno podjetje za rastni kapital, ki sodeluje s srednjimi podjetji na trgu programske opreme in tehnološko podprtih storitev. Podjetje DigitalEd ponuja digitalno učno platformo Möbius, ki temelji na SaaS in se osredotoča na izobraževanje na področju znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike (STEM). PSG je edini zunanji vlagatelj podjetja DigitalEd. Finančnih podrobnosti niso razkrili.

DigitalEd je bil ustanovljen leta 2018 s preprostim in odmevnim poslanstvom - oblikovati svet skozi digitalno učenje. DigitalEd zagotavlja individualno učenje v skupnem svetu, ki študentom omogoča, da pridobivajo znanje v vodenem, samostojno določenem tempu. DigitalEd trenutno podpira več kot 300 izobraževalnih ustanov po vsem svetu, upravlja z več kot 20 milijoni testov in nalog ter podpira spletno učenje za vrhunske univerze, visoke šole in tehnološke inštitute.

Möbius je inovativna in celovita platforma za izobraževanje STEM. Platforma je zasnovana tako, da zmanjšuje čas, ki ga morajo izobraževalci porabiti za administrativna opravila, ki so tradicionalno potrebna za pripravo tečajev in ocenjevanje. To jim omogoča, da čim več časa porabijo za poučevanje in interakcijo s študenti. Platforma se osredotoča na uspeh študentov, saj izobraževalcem zagotavlja visokokakovostno vsebino tečajev, ki so jih ustvarili strokovnjaki za učne načrte STEM. Platforma Möbius lahko posreduje učne vsebine in spremlja uspešnost študentov z analitiko. Študentom Möbius zagotavlja interaktivno digitalno učno okolje, do katerega lahko dostopajo kadar koli in kjer koli, pri čemer zagotavlja prefinjeno samodejno ocenjevanje in takojšnje usmerjene povratne informacije za študente.

"Izjemno smo ponosni na konstantno uveljavljanje sistema Möbius in na to, kako je omogočil, da je spletno izobraževanje dopolnilo in izboljšalo tradicionalno izobraževanje," je dejal Jim Cooper, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja DigitalEd. "Verjamemo, da nas ekipa PSG razume in je zavezana naši ustanovni viziji. Menimo, da so odličen partner za DigitalEd, saj želimo še naprej širiti platformo Möbius, da bi izobraževalcem omogočili merjenje in izboljšanje učnih izkušenj."

"Menimo, da ima DigitalEd robustno in zelo razširljivo platformo, ki je v edinstvenem položaju za rast ob naraščajočem povpraševanju po orodjih za e-učenje in izobraževanju STEM," je dejal Chris Andrews, direktor podjetja PSG. "Veselimo se sodelovanja z Jimom, Christino in preostalo nadarjeno ekipo DigitalEd, da bi pospešili rast podjetja z inovacijami izdelkov, strateškimi tržnimi pobudami in nenehnim osredotočanjem na uporabniško izkušnjo."

"Vse, kar počnemo v podjetju DigitalEd, temelji na optimizaciji izkušenj in uspehov študentov," je dejala Christina Perdikoulias, predsednica podjetja DigitalEd. "Veseli nas, da bomo lahko sodelovali z družbo PSG in nadaljevali z našo zavezanostjo zagotavljanju visokokakovostnega, individualiziranega in dostopnega izobraževanja v velikem obsegu."

Podjetji Stikeman Elliot LLP in Weil, Gotshal & Manges LLP sta bila pravna svetovalca družbe PSG. Gowlings WLG, Grant Thornton LLP in Tyton Partners so bili pravni svetovalci podjetja DigitalEd.

O podjetju DigitalEd
DigitalEd je podjetje za programsko opremo v oblaku, ki se ukvarja z izboljšanjem uspeha študentov pri izobraževanju. V podjetju DigitalEd smo s svojimi prepričanji, vrednotami in temeljnimi osnovami razvoja programske opreme zgradili platformo Möbius; inovativno in celovito učno platformo za izobraževanje na področju znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike. Če želite izvedeti več o podjetju DigitalEd, obiščite spletno stran: www.digitaled.com

O podjetju PSG
PSG je podjetje za rastni kapital, ki sodeluje s srednjimi podjetji na trgu programske opreme in tehnološko podprtih storitev ter jim pomaga pri transformacijski rasti, izkoriščanju strateških priložnosti in gradnji močnih ekip. Podjetje PSG je podprlo več kot 80 podjetij in omogočilo več kot 325 dodatnih prevzemov, zato ima bogate izkušnje z naložbami, globoko strokovno znanje na področju programske opreme in tehnologije ter trdno zavezanost sodelovanju z vodstvenimi ekipami. Družba PSG je bila ustanovljena leta 2014 in deluje v pisarnah v Bostonu, Kansas Cityju in Londonu. Če želite izvedeti več o družbi PSG, obiščite spletno stran: www.psgequity.com.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210803005210/en/

Kontakt

Kontakti za medije:

DigitalEd
Siobhan Paul
spaul@digitaled.com

PSG
Jackie Schofield
Prosek Partners (v imenu PSG)
jschofield@prosek.com

Vir: DigitalEd