O-STA

Kyocera s priznanjem BLI Summer Pick

BLI Keypoint Intelligence je Kyoceri za naprave A3 podelil priznanje Poletni izbor 2021

Ljubljana, 13. 8. 2021 - Kyocera Document Solutions Europe B.V., eno vodilnih podjetij na področju rešitev za upravljanje dokumentov, je za napravi TASKalfa 2554ci in TASKalfa 3554ci prejelo nagrado Keypoint Intelligence - Buyers Lab Summer PICK. Nagrado podeljujejo dvakrat letno za pisarniško opremo, ki se je v zadnjih šestih mesecih najbolje izkazala na testiranjih laboratorija Keypoint Intelligence.

Kyocera dokazuje vzdržljivost pri barvnih izdelkih spodnjega do srednjega razreda

"KYOCERINI TASKalfa 2554ci in TASKalfa 3554ci sta pokazali izjemno vzdržljivost in zlahka dosegata zahteve uporabnikov v majhnih do srednje velikih delovnih skupinah," je povedal George Mikolay, pomočnik direktorja za testiranje A3 in produkcijskih naprav v podjetju Keypoint Intelligence. "Poleg tega pa ju odlikuje doslednost v oblikovanju in odlična splošna uporabnost tako gonilnikov kot tudi nadzorne plošče, kar olajša uporabo naprav, ne glede na to, ali nanjo tiskajo ali jo uporabljajo za skeniranje ali kopiranje. Dosegata zelo dobro kakovost izpisov pri tiskanju barvnih poslovnih grafik in tudi barvnih fotografij, odlično natisneta besedilo, okrepljeno besedilo pa tudi poltone, kar pomeni, da se uporabniki naprave lahko zanesejo na izdelavo različnih vrst izpisov."

Kyocera Document Solutions podpira obdelavo dokumentov v pisarnah z večnamenskimi napravami in tiskalniki, ki združujejo napredne funkcije in zanesljivost z impresivnimi ekološkimi poverilnicami. Poleg tega se podjetje ponaša z globokim razumevanjem pisarniškega okolja in ponuja programsko opremo, ki omogoča digitalizacijo in avtomatizacijo delovnih tokov dokumentov, kot tudi rešitve, ki povečujejo digitalno varnost, produktivnost in učinkovitost. S celovitimi rešitvami za upravljanje z dokumenti želi svojim uporabnikom pomagati pri rasti in razvoju poslovanja.

#

O Keypoint Intelligence

Stranke v industriji digitalnega tiska in upravljanja z dokumenti se že 60 let opirajo na analize Keypoint Intelligence za neodvisna praktična testiranja, laboratorijske podatke in obsežne tržne raziskave, ki jih uporabljajo za uspeh svojih izdelkov in izboljšanje prodaje. Keypoint Intelligence je bil zaradi desetletij izkušenj svojih analitikov priznan kot najbolj zaupanja vreden vir v industriji, ki ponuja nepristranske informacije, analize in podeljuje nagrade. Stranke so to kritično znanje uporabile za odločanje o strateških odločitvah, dnevno prodajo in izboljšanje funkcionalnosti izdelkov, kar jim je pomagalo pri doseganju poslovnih ciljev in povečanju prodaje izdelkov. Z osredotočenostjo na stranke in uporabnike se Keypoint Intelligence še naprej razvija, medtem ko se industrija spreminja s širitvijo ponudbe in posodabljanjem metod. Hkrati pa razume posebnosti in pomaga pri preobrazbi proizvajalcev, prodajnih kanalov in preoblikovanju njihovih strank v sektorju digitalnega tiska in upravljanja z dokumenti.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Picks je v stroki edinstven in priznanja so zaslužena, saj so naprave v testih podvržene temeljitemu pregledu, vključno z obširnim testom vzdržljivosti in oceno ključnih lastnosti, kot so uporabnost, kakovost izpisov in vrednost. Vsak proizvod, ki prestane obsežna laboratorijska testiranja, prejme značko Buyers Lab's Recommended ali Highly Recommended in certifikat zanesljivosti, najboljše naprave pa se uvrstijo med kandidate za naziv Izbor (Pick).

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2021, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,5 bilijona jenov (približno 13,8 milijarde USD). Kyocera je na Forbesovi lestvici največjih javnih podjetij na svetovnem trgu "Global 2000" uvrščena na 603 mesto in je uvrščena na seznam časnika Wall Street Journal "The World's 100 Most Sustainably Managed Companies. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.