O-STA

Agthia je predstavila eZad, prvo tovrstno spletno dražbeno platformo za prodajo datljev

eZad, prva spletna dražbena platforma za datlje (Foto: AETSOWire)

eZad omogoča pridelovalcem datljev iz ZAE, da jih neposredno prodajajo kupcem po vsem svetu. Cilj platforme je, da nakup in prodaja datljev postaneta hitrejša, preglednejša in donosnejša za vse zainteresirane strani. eZad tako ponuja tudi celovito rešitev vrednostne verige na dosegu roke.

ABU DABI, Združeni arabski emirati --(BUSINESS WIRE)-- Družba Agthia Group PJSC, vodilno regionalno podjetje v ZAE na področju hrane in pijače, je danes oznanila uvedbo platforme eZad, nove inovativne, priročne in učinkovite platforme za elektronsko trgovanje v obliki dražbe med podjetji, na kateri bodo lahko kupci z vsega sveta od prodajalcev v ZAE kupovali datlje v velikih količinah.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20210822005026/en/

eZad omogoča hitrejši, preglednejši in donosnejši nakup in prodajo datljev za vse zainteresirane strani. Platforma si prizadeva pomagati kmetom pri pridelavi boljših datljev, veleprodajnim kupcem datljev pa omogočiti rast njihovega poslovanja.

V prvi fazi bo družba eZad datlje pridobivala od kmetov v ZAE in jih začela ponujati od začetka sezone žetve v avgustu. Kasneje se bo področje prisotnosti platforme eZad postopoma razširilo na druge države.

Kmetje bodo svoje datlje ponudili na dražbi v sistemu eZad s pomočjo zanesljivega sistema certificiranja, ki razvršča datlje v skladu s tržnimi standardi, podprtimi z jamstvom kakovosti na podlagi bogatih izkušenj in ugleda, podedovanega od podjetja za trgovanje z datlji, Al Foah.

Dražbeni seznam bo 48 ur na voljo kupcem po vsem svetu na portalu eZad. Kupci bodo lahko iskali in filtrirali ponudbe glede na lastne preference, denimo po ceni, vrsti datljev, količini in kakovosti.

Kupci lahko kupljene datlje prevzamejo v enem od eZadovih skladišč ali izberejo katero koli od ponujenih dodatnih storitev, ki vključujejo skladiščenje, pakiranje, nakladanje, fumigacijo, pranje in dostavo datljev na lokacije po vsem svetu.

Alan Smith, glavni izvršni direktor skupine Agthia Group, je dejal: "Platforma eZad je bila ustvarjena, da bi s tehnologijo in storitvami, ki jih zagotavljamo, v industrijo datljev vnesla preglednost, priročnost in standardizacijo. Naš cilj je povezati male in velike kmete neposredno s kupci velikih količin datljev prek enotne, preproste in inovativne platforme. Z vzpostavitvijo te neposredne povezave želimo odpraviti prej skrite marže in potne stroške ter tako kupcem ponuditi stroškovno učinkovito rešitev."

Dodal je: "Prilagojena platforma naslavlja šibke točke vseh zainteresiranih strani, ki so vključene v vrednostno verigo. Naše kmete in stranke smo vedno postavljali v središče vsega, kar počnemo, in tako bomo ravnali tudi v prihodnje, da bi vsem zagotovili poštene ekonomske donose in koristi."

eZad želi postati vodilni prodajni kanal za pridelovalce datljev, hkrati pa kupcem ponuditi popolnoma brezskrbno izkušnjo. Za prijavo in več informacij obiščite www.ezad.ae

LinkedIn

*Vir: AETOSWire in Agthia Group PJSC

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210822005026/en/

Kontakt

Sanghamitra Sajil
Višji vodja prodaje
+971554048224
smitra@quillmena.com
www.quillmena.com



Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.