O-STA

V Europarku se odpira prva prodajalna tehnološkega velikana Xiaomi v Sloveniji

Jutri se v Europarku Maribor odpira prva prodajalna "Xiaomi Store" v Sloveniji. Gre za prvo trgovino enega vodilnih tehnoloških podjetij na svetu na slovenskem trgu, ki uporabnikom ponuja širok nabor najsodobnejših pametnih naprav. Ob jutrišnjem odprtju, ko največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije praznuje tudi svoj 21. rojstni dan, so za obiskovalce pripravili izjemne popuste in privlačne ponudbe!

Na svoj račun bodo prišli vsi ljubitelji pametne tehnologije

V Europarku Maribor se jutri odpira pravi raj za tehnološke navdušence. V največjem mariborskem nakupovalnem središču bo svoja vrata odprla prodajalna "Xiaomi Store". To bo prva trgovina podjetja Xiaomi v Sloveniji, ki ima sicer na mednarodnih trgih že več kot 1000 prodajaln. Obiskovalci bodo tu našli bogato ponudbo pametnih telefonov in drugih pametnih naprav, kot so slušalke za pametne telefone, avtomobilske polnilnike, robotske sesalnike, električne zobne ščetke, električne skiroje in še in še. Otvoritev bo potekala ob 10.00, odprtja pa se bodo udeležili tudi predstavniki podjetja Xiaomi za Slovenijo in Hrvaško ter predstavniki Colbyja, maloprodajnega partnerja Xiaomija v Sloveniji.

Sobota v Europarku v znamenju rojstnodnevnih popustov

Odprtje prodajalne "Xiaomi Store" bo pika na i pestremu rojstnodnevnemu dogajanju v Europarku Maribor. Tako v prodajalni Xiaomi kot v številnih drugih prodajalnah in gostinskih lokalih vas jutri čakajo izjemni popusti in privlačne ponudbe. Več informacij o vseh akcijskih ponudbah najdete na Europarkovi spletni strani in na info točki v nakupovalnem središču. To pa še ni vse, med nakupovanjem se boste lahko tudi malo posladkali, na nakupovalnih ulicah pa boste lahko uživali ob spremljanju vragolij z baloni. Med sprehajanjem po nakupovalnem središču boste morda naleteli celo na kolo sreče in si priigrali kakšno privlačno nagrado. Jutri je dan za razvajanje in sladka presenečenja!