O-STA

Licence za Synology VPN Plus ostajajo brezplačne

Ljubljana, 22. 09. 2021 - Synology je objavil, da so VPN Plus - strežnik VPN, ki deluje na usmerjevalnikih Synology - uvrstili med programe s trajno brezplačnimi licencami.

"V podporo podjetjem po svetu smo rešitev predstavili ob prvem izbruhu epidemije Covid-19. Sedaj, 18 mesecev kasneje, stanja ni mogoče spremeniti. Delo od doma je postala nova normalnost," je izjavila Rebecca Lin, produktna vodja za VPN Plus v podjetju Synology Inc. "Menimo, da morajo imeti naši uporabniki poln brezplačen dostop do vseh najboljših VPN tehnologij, ki jih Synology lahko ponudi. Zato smo se odločili, da so vse, prej plačljive možnosti vrhunske strežniške rešitve VPN Plus, odslej brezplačne."

V skladu z novim programom lahko novi in obstoječi lastniki Synologyjevih brezžičnih usmerjevalnikov RT1900ac, RT2600ac in MR2200ac trajno in brez dodatnih stroškov aktivirajo licence Client VPN Access, ki omogoča dostop odjemalca na strežnik in licence Site-to-Site VPN za postavitev povezave VPN med dvema strežnikoma.

O rešitvi VPN Plus

VPN Plus omogoča, da vaš usmerjevalnik Synology gosti zmogljiv strežnik VPN, ki ga je enostavno nastaviti in upravljati. Podpira SSTP, OpenVPN, L2TP prek IPSec, kot tudi Synologyjev lasten protokol SSL VPN in preprost namizni odjemalec. Spletni portal VPN omogoča uporabnikom neposreden dostop do intranetnih mest podjetja. Zaposlenim pa je z uporabo spletnega brskalnika omogočen tudi dostop do oddaljenega namizja.

Več o VPN Plus >


##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.