O-STA

PPRO ponuja integracijo v platformo PayPal Commerce za ponudnike plačilnih storitev po svetu

LONDON--(BUSINESS WIRE)-- PPRO je danes naznanil svojo integracijo s platformo PayPal Commerce.

S tem je družba PPRO še bolj utrdila svoj vodilni položaj zanesljivega ponudnika lokalne plačilne infrastrukture za ponudnike plačilnih storitev (PSP), banke in portale na trgu.

PPRO bo z integracijo strankam bistveno skrajšal čas za integracijo rešitev PayPal Commerce Platform in jim omogočil dostop do denarnice PayPal. Ta razvoj daje strankam podjetja PPRO priložnost, da svojim trgovcem omogočijo dostop do PayPalove baze uporabnikov, ki obsega več kot 403 milijone aktivnih računov na 200 trgih.

Glavna komercialna direktorica PPRO Claire Gates je dejala: "Današnja novica označuje korak naprej v dolgoletnem sodelovanju med PPRO in PayPalom. Prednosti, ki jih imajo partnerji, če se pridružijo platformi PPRO, so jasne: prihranimo jim čas in denar ter zagotavljamo kakovostne integracije plačilnih metod, ki vodijo k visokim stopnjam konverzije. Z dodatkom platforme PayPal Commerce Platform - in možnostjo ponujanja denarnice PayPal - te ponudbe ne more prezreti nihče, ki deluje na področju globalnega e-trgovanja."

Ponudniki plačilnih storitev, banke, platforme in podjetja s plačilnimi platformami s sodelovanjem s PPRO nimajo koristi le od dostopa do platforme PayPal Commerce, temveč tudi od široke palete lokalnih plačilnih metod (LPM) po vsem svetu. Globalno strokovno znanje PPRO na področju plačil, platforma, zasnovana za učinkovitost in inovacije, vrednost prek mreže PPRO LPM in ponudnikov plačilnih storitev so na voljo z eno samo pogodbo in eno samo integracijo. Ta preprostost odpravlja zaplete v zvezi z lokalnimi plačili, povečuje hitrost uvajanja na trg in pomaga povečati prodajo trgovcev.

PPRO in PayPal bosta o partnerstvu in možnostih, kako lahko podjetja po svetu s ponujanjem plačilnih metod, ki jih uporabniki poznajo in jim zaupajo, dosežejo visoke stopnje konverzije, spregovorila v spletnem prenosu v živo 7. Oktobra 2021 ob 11.30 CEST.

PPRO se je uveljavil kot eden najbolj zaupanja vrednih ponudnikov lokalne plačilne infrastrukture v čezmejnem plačilnem prostoru, ki pomaga pospeševati mednarodno rast ponudnikov plačilnih storitev, bank, portalov in podjetij s plačilnimi platformami.

Novica o integraciji platforme PayPal Commerce prihaja po tem, ko je PPRO letos že objavil, da je zbral 180 milijonov USD, s čimer se je skupna vrednost podjetja povečala na več kot 1 milijardo USD.

Originalno verzijo si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210927005059/en/

Kontakti

Natacha Rousseau
(323) 352-6417
natacha@mediafrenzyglobal.com

Vir: PPRO

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.