O-STA

Družba Fluence pri SEC vložila registracijsko izjavo za predlagano prvo javno ponudbo

ARLINGTON, Va.--(BUSINESS WIRE)-- Fluence, vodilni ponudnik izdelkov in storitev za shranjevanje energije ter digitalnih aplikacij za obnovljive vire energije in shranjevanje, je danes sporočil, da je pri Ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC) vložil registracijsko izjavo na obrazcu S-1 v zvezi s predlagano prvo javno ponudbo svojih navadnih delnic razreda A. Družba Fluence Energy, Inc. je zaprosila za uvrstitev svojih navadnih delnic razreda A na borzo Nasdaq Global Select Market pod simbolom "FLNC". Število delnic, ki bodo ponujene, in cenovni razpon za predlagano ponudbo še nista bila določena.

J.P. Morgan Securities LLC, Morgan Stanley & Co. LLC, Barclays Capital Inc. in BofA Securities bodo glavni upravljavci knjige naročil za predlagano ponudbo delnic. Citigroup Global Markets Inc., Credit Suisse Securities (USA) LLC, UBS Securities, LLC, Evercore Group L.L.C., HSBC Securities (USA) Inc. in RBC Capital Markets, LLC pa bodo skupni upravljavci knjige naročil za predlagane ponudbe. Nomura Securities International, Inc., Robert W. Baird & Co. Incorporated, Raymond James & Associates, Inc, Seaport Global Securities LLC, Penserra Securities LLC in Siebert Williams Shank & Co., LLC bodo so-upravljalci predlagane ponudbe.

Ponudba bo potekala le prek prospekta. Ko bo na voljo, bo kopijo predhodnega prospekta mogoče pridobiti pri: J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, po telefonu na (866) 803-9204 ali preko elektronske pošte na prospectus-eq_fi@jpmchase.com; Morgan Stanley & Co. LLC, Attention: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2. nadstropje, New York, NY 10014; Barclays Capital Inc., c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717 ali prek e-pošte barclaysprospectus@broadridge.com oz. telefonske številke (888) 603-5847; in BofA Securities, NC1-004-03-43, 200 North College Street, 3. nadstropje, Charlotte NC 28255-0001, Attn: Prospectus Department ali preko e-pošte dg.prospectus_requests@bofa.com.

Registracijska izjava v zvezi s temi vrednostnimi papirji je bila vložena pri SEC, vendar še ni postala veljavna. Ti vrednostni papirji se ne smejo prodajati niti se ne smejo sprejemati ponudbe za nakup, dokler izjava o registraciji ne postane veljavna. To sporočilo za javnost ne pomeni ponudbe za prodajo ali pridobivanja ponudbe za nakup, prav tako se ti vrednostni papirji ne prodajajo v nobeni državi ali jurisdikciji, v kateri bi bila taka ponudba, pridobivanje ali prodaja nezakonita pred registracijo ali kvalifikacijo v skladu z zakoni o vrednostnih papirjih katere koli take države ali jurisdikcije.

O podjetju Fluence

Fluence, družba Siemensa in AES-a, je vodilno podjetje na svetovnem trgu izdelkov in storitev za shranjevanje energije ter digitalnih aplikacij za obnovljive vire energije in shranjevanje. Na 29 svetovnih trgih imamo nameščenih ali pogodbeno zagotovljenih več kot 3,4 GW zmogljivosti za shranjevanje energije, v Avstraliji in Kaliforniji pa je optimiziranih ali pogodbeno zagotovljenih več kot 4,5 GW zmogljivosti za shranjevanje vetrne in sončne energije ter več kot 4,5 GW zmogljivosti za shranjevanje energije. S svojimi izdelki, storitvami in platformo Fluence IQ z umetno inteligenco pomagamo strankam po vsem svetu pri vzpostavljanju odpornejših električnih omrežij in bolj trajnostne prihodnosti.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210928005673/en/

Kontakti

Mediji
Edelman for Fluence
Julia Fisher
FluenceMedia@edelman.com

Vlagatelji
Samuel Chong
samuel.chong@fluenceenergy.com

Vir: Fluence Energy, Inc.

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.