O-STA

Johns Manville v novem poročilu o trajnostnem razvoju obnovil zavezo za boljši jutri in določil cilje za leto 2025

DENVER--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Johns Manville (JM), vodilni svetovni proizvajalec energetsko učinkovitih gradbenih izdelkov in inženirskih specialnih materialov, ki je del družbe Berkshire Hathaway, je danes objavilo svoje poročilo o trajnostnem razvoju za leto 2021. Sedmo poročilo podjetja JM sporoča njegovo zavezanost uravnoteženemu pristopu, ki koristi tako deležnikom kot podjetju. Poročilo je na voljo na www.jm.com/sustainability.

"Družba JM namensko nadaljuje svojo pot na področju trajnosti in se ponovno zavezuje, da bo gradila boljši jutri," je dejal Bob Wamboldt, predsednik in glavni izvršni direktor podjetja. "Naša osredotočenost na trajnostni razvoj dopolnjuje naše temeljne vrednote, kot so ljudje, strast, uspešnost in zaščita, ki nam pomagajo ustvarjati pozitivne in močne izkušnje v podjetju za zaposlene, stranke in dobavitelje."

Novo poročilo vključuje najnovejše informacije glede napredka pri uresničevanju trajnostnih ciljev družbe JM za leto 2020 in uvaja trajnostne cilje za leto 2025 v novem univerzalnem okviru.

"Dogodki, povezani z globalno pandemijo, rasno nepravičnostjo, podnebnimi spremembami in gospodarskimi nihanji, še dodatno poudarjajo, zakaj je trajnost tako pomembna," je dejal Tim Swales, višji podpredsednik in vodja tehnološkega oddelka podjetja. "Cilj našega novega trajnostnega okvira je zmanjšati naš vpliv na planet z znatnim zmanjšanjem ustvarjanja in odlaganja odpadkov, razširitvijo podpore naši globalni delovni sili s poudarkom na varnosti, raznolikosti in vključevanju ter z inovacijami energetsko učinkovitejših izdelkov za brezogljično prihodnost."

Poročilo za leto 2021 je bilo pripravljeno "v skladu" s standardi GRI Sustainability Reporting Standards Core in ga je pregledala GRI-jeva služba Materiality Disclosures Service.

O podjetju Johns Manville

Podjetje Johns Manville, ki je v lasti družbe Berkshire Hathaway (NYSE: BRK.A, BRK.B), je vodilni proizvajalec in ponudnik izdelkov vrhunske kakovosti za izolacijo stavb, mehansko izolacijo, komercialne strešne kritine in izolacijo streh ter vlaken in netkanih materialov za komercialno, industrijsko in stanovanjsko uporabo. JM oskrbuje trge, ki zajemajo letalsko in vesoljsko industrijo, avtomobilsko industrijo in transport, gradbeno industrijo, industrijo vetrne energije, prezračevalne, klimatske, ogrevalne ter druge naprave, cevi in opremo, pripomočke, potrebne za filtracijo, hidroizolacijo, polaganje tal, ter opremo za notranje prostore. Podjetje s sedežem v Denverju, ki posluje že od leta 1858, se ponaša z letno prodajo, ki presega 3 milijarde dolarjev, ter vodilnimi položaji na vseh ključnih trgih, ki jih oskrbuje. Podjetje Johns Manville zaposluje 8.000 ljudi in ima 46 proizvodnih obratov v Severni Ameriki, Evropi in na Kitajskem. Dodatne informacije so na voljo na www.jm.com.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210930006002/en/

Kontakti

Eric Brown
+1-303-809-2853
Eric.Brown@JM.com

Vir: Johns Manville


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.