O-STA

Podjetje Deel je v seriji D zbralo dodatnih 425 milijonov dolarjev za nadaljnje spreminjanje prihodnosti dela

Vrednost podjetja Deel je sedaj ocenjena na 5,5 milijarde dolarjev, kar ga uvršča v sam vrh najbolje ocenjenih podjetij na področju zagotavljanja procesov zaposlovanja in plačevanja na daljavo ter skladnosti z zakonodajo.

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) - Podjetje Deel, ki se ukvarja z zaposlovanjem na daljavo in odpravlja ovire za podjetja po vsem svetu, je danes objavilo, da je zbralo 425 milijonov dolarjev sredstev v seriji D, s čimer je skupni znesek, ki ga je podjetje zbralo, presegel 630 milijonov dolarjev. Najnovejši krog financiranja pomeni, da se vrednost podjetja sedaj ocenjuje na 5,5 milijarde dolarjev. Deel je s to naložbo postal podjetje z najvišjo vrednostjo na področju globalnega zaposlovanja in izplačevanja na daljavo ter zagotavljanja skladnosti z zakonodajo.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostno gradivo. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20211018005567/en/

Zadnji krog zbiranja sredstev (serija D) je vodila ameriška investicijska družba Coatue, posle sta usmerjala višji izvršni direktor Rahul Kishore in partner družbe Coatue, odvetnik Lucas Swisher. V tem krogu je sodelovalo več novih in obstoječih vlagateljev, med njimi Altimeter Capital, Andreessen Horowitz, YC Continuity Fund, Spark Capital, Greenbay Ventures, Neo in še več kot 40 drugih vodilnih svetovnih operaterjev.

Od ustanovitve podjetja Deel leta 2019 je njihova ekipa, ki se je s štirih povečala na 400 zaposlenih, na misiji, da podjetjem po vsem svetu omogoči dostop do dela na daljavo in ustvari najboljšo izkušnjo na trgu za integracijo novih zaposlenih. Danes si podjetja na novo zamišljajo inovativne fleksibilne delovne čase in procese, da bi pridobila in zadržala najboljše talente. Deel odpravlja ovire pri zaposlovanju na daljavo in ustvarja priložnost za vse s platformo in orodji za uspešne ekipe, ki lahko z njihovo pomočjo delajo kadarkoli in kjerkoli želijo.

Deel oskrbuje več kot 4.500 strank po vsem svetu, vključno z imeni, kot so Coinbase, Intercom in Shopify, v več kot 150 državah. Ne glede na to, ali želi podjetje uvesti hibridno delovno okolje, delati izključno na daljavo ali pridobivati talente z vsega sveta, Deelova tehnologija ponuja neprimerljive možnosti obračunavanja plač, kadrovanja, zagotavljanja skladnosti, izplačevanja ugodnosti in dodatkov na daljavo ter vse ostalo, kar je potrebno za zaposlitev in upravljanje globalne ekipe - nekaj, za kar bi podjetja prej potrebovala celotno lastno notranjo ekipo. Z Deelom lahko podjetja v manj kot petih minutah zaposlijo delavce in pogodbenike, ne da bi za to potrebovala lokalno enoto. Podjetja lahko nato svoje ekipe zaposlenih plačujejo v več kot 120 valutah z enim samim klikom.

"Deel spremljamo že od leta 2020, Alexova in Shuova vizija nas je impresionirala," je povedal Rahul Kishore, višji izvršni direktor družbe Coatue. "Ko smo izvedeli več, smo postali navdušeni nad njihovim rastočim obsegom ter verjamemo, da smo šele v začetni fazi vsega, česar je ta ekipa sposobna." Lucas Swisher, generalni partner družbe Coatue, ki je soustvarjal zadnji krog zbiranja sredstev, je dodal: "Navdušeni smo bili nad tem, kako jim je uspelo združiti tako obsežne procese v eno samo orodje, ki ga prav vsak lahko uporabi, da uresniči sanje o globalnem zaposlovanju."

"Način, kako ljudje delajo, se korenito spreminja. In nikoli več se ne bo vrnil nazaj," je dejal Alex Bouaziz, izvršni direktor podjetja Deel. "Deel smo ustanovili, ker nismo želeli, da bi proces zaposlovanja ali izplačevanja podjetjem preprečeval oblikovanje vrhunskih ekip in iskanje najboljših globalnih talentov. Še naprej bomo izpodbijali ustaljene norme delovanja podjetij in ustvarjali orodja, ki oblikujejo prihodnost dela."

"S podjetjem Deel sodelujemo že od samega začetka in videli smo, kako so v rekordnem času preoblikovali in razvili orodja, da bi pomagali podjetjem in njihovim ekipam," je dejal Anish Acharya, generalni partner družbe Andreessen Horowitz. "Prihodnost podjetja Deel je svetla, še svetlejša pa je za mednarodne ekipe po vsem svetu, katerim pomagajo pri odkrivanju njihovega potenciala."

O podjetju Deel

Deel je vodilno globalno podjetje, ki ponuja rešitve za globalno zaposlovanje v skladu z zakonodajo in obračunavanje plač na daljavo, ki podjetjem pomaga zaposliti kogar koli in kjer koli. Deelova tehnologija ponuja neprimerljive možnosti za obračunavanje plač, kadrovanje, zagotavljanje skladnosti z zakoni, izplačevanje dodatkov in druge procese, ki so potrebni za zaposlovanje in upravljanje globalne ekipe.

Deelove stranke lahko z uporabo tehnološko podprtega postopka samostojno, skladno z zakoni in zgolj v nekaj minutah najamejo pogodbene izvajalce in zaposlene za polni delovni čas v več kot 150 državah. Z več kot 250 pravnimi, računovodskimi, mobilnostnimi in davčnimi strokovnjaki, ki so Deelovi partnerji, ta vsakemu podjetju omogoča, da s pomočjo knjižnice predlog ustvari, podpiše in pošlje lokalizirane pogodbe ter plačuje ekipe zaposlenih v več kot 120 valutah s samo enim klikom.

V podjetju Deel, ki sta ga leta 2019 ustanovila Alex Bouaziz in Shuo Wang, vsi delovni procesi potekajo na daljavo s pomočjo zaposlenih po vsem svetu. Več o podjetju Deel lahko izveste tukaj.

O družbi Coatue

Coatue je ena največjih tehnoloških naložbenih platform na svetu, ki upravlja z več kot 45 milijardami dolarjev sredstev. Predana ekipa inženirjev in podatkovnih znanstvenikov tesno sodeluje s strokovnjaki za naložbe, da bi ustvarili dodatno vrednost za ustanovitelje in ekipe v našem portfelju. S skladi tveganega kapitala, skladi za rast in javnimi skladi podpiramo podjetnike z vsega sveta in v vseh fazah rasti. Nekatere od naših zasebnih naložb vključujejo podjetja Airtable, Ant Financial, Anaplan, ByteDance, Chime, Databricks, DoorDash, Instacart, Meituan, Snap, Snowflake in Spotify.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20211018005567/en/

Kontakt

Kiran Wylie
kiran.wylie@letsdeel.com
+44(0)7875057754

Vir: Deel


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.