O-STA

Forum načrtovanja proizvodnih sistemov: poklicna priložnost za nemške in evropske diplomante ter študente na doktorskih programih

Koeln, 7. november 2005 - Dne 30. in 31. januarja 2006 bo podjetje Access v Bonnu prvič organiziralo Forum načrtovanja proizvodnih sistemov, ki ponuja številne poklicne priložnosti. Dogodek je namenjen evropskim načrtovalcem proizvodnih sistemov in kemijskim inženirjem, kot tudi živilskim tehnikom in kemikom. Gre za edini tako specifično usmerjen dogodek v Nemčiji.

Edinstvena posebnost foruma je, da se osredotoča na specifično ciljno skupino načrtovalcev proizvodnih sistemov, kemijskih inženirjev, živilskih tehnikov in kemikov. Njegova dejavnost sega onstran nemških meja, saj želi poleg nemških diplomantov pritegniti tudi evropske kandidate, ki bi se radi zaposlili v Nemčiji. Ob tem tekoče znanje nemškega jezika ni vedno nujen pogoj.

V času tega prvovrstnega dogodka se bodo sodelujočim predstavila podjetja BASF, Cognis, ExxonMobil, Masterfoods, Shell in Unilever, denimo v obliki organiziranih javnih razprav, predstavitev, okroglih miz in intervjujev. Forum v zgoščeni in učinkoviti obliki v dnevu in pol omogoča sklepanje poslovnih vezi in vzpostavitev osebne poklicne mreže.

Za ta dogodek se ne zanimajo samo podjetja. Prof. dr. Gerhard Kreysa, direktor podjetja DECHEMA e.V. (združenja za kemijo in biotehnologijo) dogodek podpira kot pokrovitelj in bo z govorom o inovacijskem potencialu kemijske tehnologije odprl programski del foruma. Tako sodelujoči ne bodo deležni zgolj službenih in poklicnih priložnosti, ampak bodo lahko izkoristili tudi informacijsko vrednost na področju tehnoloških ved.

Prijave zbiramo do 12. decembra 2005 na internetnem naslovu www.access.de/first. Tam so na voljo tudi dodatne informacije v zvezi s Forumom načrtovanja proizvodnih sistemov.

Če imate kakršnakoli nadaljnja vprašanja v zvezi s Forumom načrtovanja proizvodnih sistemov, vas prosimo, da brez oklevanja stopite v stik z nami:

Christiane Becker

Schanzenstr. 23

51063 Koeln

Tel.: +49 2 21 95 64 90-212

E-pošta: christiane.becker@access.de