O-STA

Zyngina nova igra FarmVille 3 na voljo po vsem svetu

Najnovejša igra v franšizi FarmVille, ki je na voljo na mobilnih napravah in napravah MacOS, igralcem omogoča, da na noge postavijo svojo edinstveno kmetijo s prisrčnimi liki, ljubkimi živalmi in edinstvenimi igralnimi funkcijami.


SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), eno vodilnih podjetij na svetu na področju interaktivne zabave, je danes po vsem svetu predstavila igro FarmVille 3, vznemirljivo novo izdajo kultne franšize FarmVille. Družabna igra, ki temelji na simulaciji kmetijstva, je sedaj uradno na voljo za prenos za naprave iOS in Android po vsem svetu, prav tako pa se jo lahko naloži tudi na računalnike Mac M1.

Sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Oglejte si celotno besedilo na: https://www.businesswire.com/news/home/20211104005004/en/

Dvanajst let in več kot 700 milijonov prenosov po tem, ko je bila leta 2009 svetu predstavljena izvirna igra FarmVille, FarmVille 3 oživlja nov, čudovito oblikovan svet, poln raznolikih in popolnoma animiranih likov ter interaktivnih živali.

V franšizo se vrača priljubljena vodnica Marie, ki bo ponovno izrekla dobrodošlico skupnosti FarmVille in pozdravila nove igralce, medtem ko bodo gradili svoje domačije in izpolnjevali izzive. Pridružila se ji bo sveža zasedba pomočnikov na kmetiji, ki prihajajo iz različnih okolij in imajo raznolike veščine, igralcem pa bodo pomagali pri novih elementih v igri, vključno z novimi prilagodljivimi kmetijami in živinorejo.

Pobeg v ta novi svet bo igralcem omogočal, da bodo lahko posvojili, negovali in vzgajali male živali, na voljo pa jim bo več kot 150 pasem. Hkrati bodo za svoj vzgojiteljski trud nagrajeni s kmatijskimi dobrinami, kot sta volna in maslo.

"FarmVille 3 igralce popelje v novo vizualno osupljivo izkušnjo FarmVille, ki je prežeta z občutkom za pustolovščine, družabne vezi in kmetovalnim duhom, ki ga je vzljubilo več sto milijonov oboževalcev," je povedal Bernard Kim, vodja založništva pri podjetju Zynga. "Toplo vabimo novo generacijo igralcev, da spoznajo čudovite nove like FarmVille in ljubke živali, ki se odlično počutijo na krasnem podeželju, polnem srčnosti in humorja."

Kliknite za ogled

Nove igralne funkcije

Raznovrstne živali - Zbirajte, vzrejajte in vzgajajte več kot 150 pasem živali, od značilnih piščancev in krav do eksotičnih tigrov in puhastih alpak

Raznoliki pomočniki na kmetiji - Spoznajte 30 likov s priročnimi veščinami, kot so peka, ribolov, lesarstvo in obrtništvo, ki vam bodo pomagali na poti do izgradnje kmetije

Živi svet, ki diha - Nadzorujte vremenske vzorce z dinamičnimi mehanizmi v igri, da pospešite rast pridelkov, ulovite več rib ali zaslužite več kovancev

Vse prilagodite po meri - Oblecite svoje pomočnike v sezonska oblačila, kot je kostum buče za noč čarovnic, ali pridajte osebno noto svoji kmetiji, hlevu ali vozilu, tako da izberete med številnimi tematskimi možnostmi oblikovanja, kot sta sodoben ali viktorijanski stil

Sosedske družabne igralne funkcije - Oblikujte svojo lastno "zadrugo" za izmenjavo pridelkov z drugimi igralci in sodelujte pri osvajanju dogodkov in edinstvenih okraskov

Od danes naprej bodo igralci, ki prenesejo igro v naslednjih dveh tednih, prejeli poseben začetniški paket z interaktivnimi funkcijami, ki jim bo pomagal okrasiti kmetijo po lastni meri. Med drugim bo paket vseboval okrasne elemente in profilno sliko 'zgodnja ptica'.

FarmVille 3 je najnovejša igra v seriji FarmVille, ki zajema tudi igri FarmVille 2: Country Escape in FarmVille 2: Tropic Escape.

Za ogled dodatnih fotografij in videoposnetkov za igro FarmVille 3 kliknite tukaj.

FarmVille 3 je sedaj brezplačno na voljo za naprave iOS, Android in Mac M1.

Za več informacij obiščite:
www.FarmVille3.com
Facebook
Instagram
Twitter

O podjetju Zynga Inc.

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Z ogromnim globalnim dosegom v več kot 175 državah in regijah se Zynga ponaša z raznolikim portfeljem priljubljenih iger, ki beležijo več kot štiri milijarde prenosov na mobilnih napravah, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Golf Rival™, Hair Challenge™, Harry Potter: Puzzles & Spells™, High Heels!™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Skupaj s Chartboostom, eno vodilnih platform za mobilno oglaševanje in monetizacijo, je Zynga ena vodilnih platform nove generacije v industriji z zmožnostjo optimiziranja programatičnega oglaševanja in rastočimi donosi. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v Kaliforniji, podružnice pa v Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Za več informacij obiščite spletno stran www.zynga.com ali družbo spremljajte na Zynga blogu ali omrežjih Twitter, Instagram in Facebook.

O igri FarmVille

Igra FarmVille, ki je na Facebook prispela leta 2009, je ustvarila franšizo družabnih iger, ki je na Facebooku ter spletnih in mobilnih platformah dosegla več kot 700 milijonov prenosov po vsem svetu. Koncept FarmVille, ki igralcem ponuja možnost gojenja virtualnih pridelkov in skupne gradnje digitalnih kmetij v realnem času, je nato svoje oboževalce zabaval tudi v igrah FarmVille 2, FarmVille 2: Country Escape in FarmVille 2: Tropic Escape. Igra FarmVille 3, ki jo je razvila družba Zynga Helsinki, poustvarja klasičen žanr gradnje kmetij in se ponaša s sodobno mehaniko mobilnih iger.

NAPOVEDNE IZJAVE

To sporočilo vsebuje napovedne izjave, ki se nanašajo na prihodnje igralne dogodke in funkcije. V prihodnost usmerjene izjave pogosto vključujejo besede, kot so "bo", "pričakujem", "načrtujem", "nameravam", izjave v prihodnjem času pa so na splošno usmerjene v prihodnost. Izpolnjevanje ali uspeh napovedi, ki jih zajemajo takšne napovedne izjave, vključuje znatna tveganja, negotovosti in predpostavke. Na takšne izjave o prihodnosti, ki temeljijo na informacijah, ki so nam na voljo na dan te izjave, se ne smete pretirano zanašati. Ne prevzemamo nobene obveznosti, da bomo takšne izjave posodabljali. Več informacij o teh tveganjih, negotovostih in predpostavkah je ali bo podrobneje opisanih v naših javnih poročilih Komisiji za vrednostne papirje in borzo ("SEC"), katerih kopije lahko dobite na naši spletni strani za odnose z vlagatelji na naslovu http://investor.zynga.com ali na spletni strani SECa na www.sec.gov.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211104005004/en/


Kontakti

Linda Chung
lchung@zynga.com

Vir: Zynga


Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.