O-STA

Družba MSD Slovenija je prejela certifikat najboljšega delodajalca za leto 2021

LJUBLJANA, 26. oktober, 2021 -- Družba MSD (NYSE: MRK), v ZDA in Kanadi znana kot Merck, ki razvija in proizvaja zdravila, cepiva, biološke terapije in izdelke za zdravje živali, je bila pred kratkim priznana kot eden od najboljših delodajalcev leta 2021 v Sloveniji. Po letu brez primere, polnem izzivov in motenj na delovnem mestu, ki jih je povzročila kriza COVID-19, 86 % zaposlenih še vedno uživa pri delu v organizaciji in meni, da je družba odličen delodajalec. To prestižno priznanje potrjuje prizadevanja družbe MSD za izgradnjo zares vključujočega okolja, kjer se vsak posameznih počuti cenjenega, spoštovanega in opolnomočenega.

Najboljši delodajalec je mednarodni certifikacijski program, ki se šteje za "platinast standard" pri odkrivanju in priznavanju najboljših delodajalcev po vsem svetu ter delodajalcem zagotavlja priložnost, da pridobijo več informacij o vključenosti in zadovoljstvu njihovih zaposlenih, ter počasti tiste, ki zagotavljajo izjemno delovno izkušnjo z najvišjimi standardi z vidika delovnih pogojev.

Rina Musić, direktorica družbe MSD Hrvaška in Slovenija, je izjavila: "Izredno sem ponosna, da je bilo naše podjetje prepoznano kot eno najboljših za delo v Sloveniji. Vstop v ugledno skupino prejemnikov tega prestižnega certifikata so nam omogočili močna predanost svojemu delu, sposobno vodstvo in organizacijska kultura. Brez naših zaposlenih in njihove popolne predanosti nenehnim inovacijam in izboljšavam to ne bi bilo mogoče!"

"V veliko zadovoljstvo je videti, kako je naše dolgoletno vlaganje in osredotočenost na zaposlene prepoznano tako interno, s strani naše organizacije, kot tudi eksterno, v primerjavi z drugimi podjetji na trgu. Rezultati in povratne informacije, ki smo jih dobili iz certifikacijskega procesa, nam bodo omogočili podrobnejši vpogled v možnosti za napredek, kako bomo v prihodnje razvijali svoje prakse in ostali zaželen delodajalec," je povedala Sandra Balić, vodja kadrovske službe v organizaciji.

O PROGRAMU NAJBOLJŠIH DELODAJALCEV

Certifikacija najboljšega delodajalca je najbolj priznana certifikacija "najljubšega delodajalca", ki si jo organizacije prizadevajo pridobiti. Program certificira in priznava vodilne delodajalce v številnih državah po svetu s svojim lastniškim ocenjevanjem, ki v postopku dveh korakov z osredotočenostjo na osem dejavnikom na delovnem mestu analizira privlačnost podjetja. Pridružite se naši skupnosti v omrežjih LinkedIn, Twitter in Facebook.

Za dodatne informacije obiščite www.bestplacestoworkfor.org

# # #

Merck Sharp & Dohme, inovativna zdravila d.o.o.
Ameriška ulica 2, 1000 Ljubljana.

Pripravljeno v Sloveniji, oktober 2021. SI-NON-00300 EXP 10/2023