O-STA

Synology je predstavil C2 Backup - varnostno kopiranje v oblaku za okolje Windows

Synology je predstavil C2 Backup - varnostno kopiranje v oblaku za okolje Windows Zaščitite vse svoje domače in službene naprave iz enega portala.

Ljubljana, 23. 11. 2021 - Synology Inc. je objavil začetek trženja svoje najnovejše storitve v oblaku Synology C2. Rešitev C2 Backup zagotavlja zmogljivo in učinkovito zaščito podatkov za naprave z operacijskim sistemom Windows, ne glede na to, ali so nameščene doma ali razporejene po več pisarnah vašega podjetja.

"S C2 Backup ponujamo novo alternativo za tiste, ki želijo centralizirati zaščito svojih naprav, kjer koli že so," je dejal Yen-ju Lin, produktni vodja za C2 Backup pri Synology Inc. "Je enostaven za namestitev in uporabo. Ne potrebuje dodatne strojne opreme za zaščito naprav Windows, kar uporabnikom omogoča, da lahko začnejo varnostno kopirati že danes."

Popolna in centralizirana zaščita podatkov

S C2 Backup za posameznike in C2 Backup za podjetja je mogoče varno in učinkovito z enotne konzole, varnostno kopirati podatke z osebnih računalnikov in strežnikov. Kopiranje vključuje sistemske konfiguracije in programsko opremo, datoteke in mape ter zunanje pogone.

Podatki, ki so varnostno kopirani v C2 Backup, so v celoti zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom s šifriranjem AES-256 v celotnem procesu prenosa podatkov ter z zasebnim ključem, ki ga hrani uporabnik in je potreben za odklepanje datotek varnostnih kopij in občutljivih informacij.

Prilagodljivi načini načrtovanja varnostnih kopij

C2 Backup uporablja inkrementalni način varnostnega kopiranja za optimizacijo hrambenega prostora in pasovne širine. Inkrementalno varnostno kopiranje zmanjša količino naloženih podatkov. Celotno datoteko shrani le prvič. V vsako naslednjo varnostno kopijo pa shrani le tiste bloke, ki so se spremenili, zaradi česar so varnostne kopije učinkovitejše.

Vsak naročnik lahko nastavi svoje individualne nastavitve hrambe različic. Pravila hrambe se lahko prilagodijo individualnim potrebam ali pa so določena v skladu s pravili in predpisi podjetja.

Nenazadnje, C2 Backup ponuja strategije načrtovanja,ki zagotavljajo,da uporabniki nikoli ne zamudijo varnostne kopije. Lahko se odločijo za občasno varnostno kopiranje ali pa dovolijo, da jih sprožijo dogodki, kot so zaklepanje zaslona, odjava iz računa ali vklop naprave.

Možnosti hitre in popolne obnove

V primeru okvare naprave, izgube podatkov ali napadov z izsiljevalsko programsko opremo metode hitre obnovitve C2 Backup uporabnikom omogočajo hitro vzpostavitev normalnega poslovanja. Obnovitev na ravni datoteke vam omogoča, da takoj pridobite katerokoli datoteko, ki jo potrebujete, medtem ko je mogoče celotne naprave obnoviti v prejšnje stanje s tako imenovano bare-metal obnovitvijo.

"Z uporabo intuitivne konzole C2 Backup lahko lastniki naprav preprosto najdejo in prenesejo varnostne kopije svojih podatkov," je dejala Lin. "Natančno in pregledno verzioniranje uporabnikom tudi omogoča, da po potrebi s portala pridobijo starejše kopije svojih datotek."

Neomejeno število naprav in pregleden cenik

Cene za C2 Backup za posameznike temeljijo na uporabi prostora za shranjevanje, ne glede na število naprav, ki jih vanostno kopirate v okviru posamezne naročnine. Letne naročnine se začnejo pri 3,49 USD na mesec za 500 GB varnostno kopiranih podatkov ali 9,99 USD na mesec za zaščito do 2 TB.

Dosegljivost

C2 Backup je na voljo v dveh inačicah: C2 Backup za posameznike in C2 Backup za podjetja.

Uporabnikom, ki se registrirajo za C2 Backup za posameznike do konca leta 2021, je na voljo podaljšano 90-dnevno brezplačno preskusno obdobje, ki jim omogoča, da temeljito preizkusijo zmogljivosti nove platforme.

C2 Backup za podjetja bo uporabnikom Microsoft 365 dodatno omogočil varnostno kopiranje podatkov, shranjenih v Exchange Online. Za več informacij o C2 Backup for Business, nam pišite na prodaja@xenon-forte.si.

Več podatkov o napravah Synology -->

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana