O-STA

Podjetje ZOVOO organiziralo konferenco distributerjev in vneslo dodatno barvitost med proizvajalce e-cigaret

26. november 2021, ob 15:45 (UTC)

SHENZHEN, Kitajska - (BUSINESS WIRE) - Podjetje ZOVOO, novo vodilno podjetje na področju proizvodnje elektronskih cigaret, je 12. novembra ob 21.30 (GMT +8) organiziralo spletno konferenco distributerjev za leto 2021. Na konferenci so sodelovali distributerji iz ZDA, Združenega kraljestva, Francije in drugih držav. Ob tem je podjetje ZOVOO javnosti prvič predstavilo tudi svojo novo serijo izdelkov za enkratno uporabo DRAGBAR, ki so pritegnili pozornost distributerjev po vsem svetu.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostno gradivo. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20211126005521/en/

Podjetje ZOVOO, ustanovljeno leta 2010, ima zelo dobro razvite zmogljivosti za raziskave in razvoj, oblikovanje izdelkov s pogledom v prihodnost, in popoln sistem dobavne verige. Ekipa ustanoviteljev podjetja ZOVOO ima za seboj 10 let dokazane moči in izkušenj. Imajo absolutno prednost na področju ogrevalnih materialov in zasnove strukture zračnih kanalov, ob tem pa izdelke gradijo na osnovi petih meril dobrega okusa. Vsak nov izdelek se mora izpopolniti skozi proces raziskav in razvoja, oblikovanja, proizvodnje, in testiranja. Vsaka podrobnost mora biti popolna, da bi zagotovili udobno in varno izkušnjo. Na primer, rojstvo vsakega novega bogatega okusa izhaja iz petih konceptov ZOVOO na področju oblikovanja okusov: sladko, mehko, blago, dišeče in močno. Podjetje ZOVOO je pri oblikovanju svojega edinstvenega sistema meglice okusov opravilo raziskavo med 3.000 svetovnimi uporabniki in predhodno preučilo več kot 300 različnih okusov.

(Foto: Business Wire)

Podjetje ZOVOO si prizadeva za strateška partnerstva s proizvajalci znotraj skupine ICCPP, ki temeljijo na vzajemnem zaupanju. ZOVOO dosega trajnostno upravljanje dobavne verige s pomočjo podpore in sodelovanja na področju varnostnih standardov, družbenih vrednot in okoljske trajnosti. Ob tem k okoljski trajnosti prispeva tudi s poenostavitvijo oblikovanja produktov, optimizacijo embalaže, uporabo novih okolju prijaznih materialov, ter s poudarkom na recikliranju in zmanjšanju vpliva proizvodnega procesa na okolje. Poleg tega se ZOVOO osredotoča tudi na senzorične preference uporabnikov, ki jih nato pretvarja v znanstvene kazalnike, proizvodne standarde in varnostne vidike, ki ustrezajo različnim potrebam.

Prihajajoča serija izdelkov DRAGBAR vsebuje tri izdelke, in sicer DRAGBAR 600, DRAGBAR 1000 in DRAGBAR 2200. DRAGBAR uporablja trenutno najbolj priljubljen postopek dvojnega vbrizganja in spretno uporablja efekt barvne kolizije, da ustvari izdelek odličnega videza, odličnega okusa in odlične kakovosti. Kot odgovor na težave pri uporabi e-cigaret, ki so jih navedli potrošniki, kot je denimo uhajanje tekočine ali neprijeten okus po zažganem, ko bombaž ni zadostno prepojen s tekočino, je ZOVOO uporabil polimerni bombaž in ergonomsko oblikovan ustnik, da bi te težave razrešil, hkrati pa zagotovil dober okus in vzdržnost izdelka. DRAGBAR ima deset možnosti različnih okusov, vključno z okusi lush ice, mango ice, grape ice in OMG, ki so trenutno priljubljeni na trgu.

ZOVOO ni opredeljen z oznakami, niti vezan na starost. Upajte si biti edinstveni, ustvarite nekaj drugačnega - ZOVOO je ustvarjen za to. V prihodnosti se bo podjetje posvetilo izboljšanju svetovnih izkušenj z elektronskimi cigaretami in uparjevalniki ter kadilcem ponudilo alternativo. ZOVOO s svojo osebnostjo in duhom ustvarja nov svet, v katerem bo kadilcem po vsem svetu ponudil drugačno in odlično izkušnjo.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211126005521/en/

Kontakt

Kontakt za medije: Tingkai Xu
Funkcija: Višji vodja odnosov z javnostmi
Telefonska številka: 15957944779

Vir: Shenzhen Woody Vapes Technology

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.