O-STA

Interactive Brokers z več orodji za globalne vlagatelje

GlobalAnalyst pomaga vlagateljem najti nove priložnosti in razpršiti portfelje

GREENWICH, Connecticut, ZDA - (BUSINESS WIRE) - Globalno borznoposredniško podjetje Interactive Brokers Group (Nasdaq: IBKR) je danes predstavilo GlobalAnalyst, novo orodje, ki vlagateljem omogoča primerjavo relativnih vrednotenj in finančnih kazalnikov delnic po vsem svetu.

GlobalAnalyst je namenjen vlagateljem, ki jih zanima mednarodna razpršitev portfelja, da bi odkrili podcenjena podjetja, ki bi lahko imela večji potencial rasti. Ker se zavedajo, da je za vlagatelje lahko izziv oceniti relativno vrednost delnic, s katerimi se trguje v različnih valutah, je družba Interactive Brokers ustvarila preprosto, a zmogljivo orodje za primerjavo poljubnega števila delnic po različnih metrikah v eni od 27 valut po izbiri uporabnika. Podobno lahko uporabniki te delnice kupujejo in prodajajo ter jim sledijo v izbrani valuti, vse v enem računu na enem zaslonu.

Vlagatelji lahko s programom GlobalAnalyst iščejo delnice po regiji, državi, panogi, tržni kapitalizaciji in valuti ter tako poiščejo podcenjene delnice po vsem svetu. V tabeli so prikazani trenutni trg in različne finančne metrike, kot je razmerje P/E/G (razmerje PE deljeno s triletno sestavljeno stopnjo rasti dobička). Koeficienti PEG pod 1,0 kažejo, da je podjetje podcenjeno, medtem ko PEG nad 1,0 kaže na precenjeno podjetje.

"Poleg ponudbe naložbenih izbir na več kot 135 svetovnih trgih vlagateljem še naprej zagotavljamo vodilno tehnologijo in orodja, ki jim pomagajo pri sprejemanju informiranih naložbenih odločitev," je dejal predsednik in ustanovitelj družbe Interactive Brokers Thomas Peterffy. "GlobalAnalyst je odlično orodje za začetek iskanja za posamezne vlagatelje in izkušene trgovce, ki želijo izkoristiti prednosti globalnega vlaganja. Poudarjamo, da mora začetnim ugotovitvam vedno slediti temeljita analiza."

GlobalAnalyst je zaradi svoje preprostosti uporaben za vse vlagatelje, ki na hitro iščejo mednarodne delnice, in je brezplačno na voljo na spletnem mestu Interactive Brokers:

ZDA: ibkr.com/ganalyst
Združeno kraljestvo: ibkr.co.uk/ganalyst
srednja Evropa: interactivebrokers.hu/ganalyst
zahodna Evropa: ibkr.ie/ganalyst
Singapur: ibkr.com.sg/ganalyst
Avstralija: ibkr.com.au/ganalyst
Hongkong: ibkr.hk/ganalyst
Kanada: ibkr.ca/ganalyst

O družbi Interactive Brokers Group, Inc:

Družbe iz skupine Interactive Brokers Group strankam po vsem svetu z enotnega integriranega naložbenega računa IBKR zagotavljajo avtomatizirano izvrševanje poslov in skrbništvo nad vrednostnimi papirji, blagom in tujimi valutami 24 ur na dan na več kot 135 trgih v številnih državah in valutah. Opravljamo storitve za posamezne vlagatelje, hedge sklade, lastniške trgovalne skupine, finančne svetovalce in uvajalne posrednike. Štiri desetletja osredotočanja na tehnologijo in avtomatizacijo so nam omogočila, da smo svojim strankam zagotovili edinstveno izpopolnjeno platformo za upravljanje njihovih naložbenih portfeljev. Svojim strankam si prizadevamo zagotoviti ugodne cene izvrševanja ter orodja za trgovanje, upravljanje tveganj in portfelja, raziskovalne zmogljivosti in naložbene produkte, vse to z nizkimi stroški ali brez njih, kar jim omogoča doseganje vrhunskih donosov naložb. Revija Barron's je v svojem pregledu najboljših spletnih posrednikov 26. februarja 2021 družbo Interactive Brokers uvrstila na prvo mesto s petimi zvezdicami od petih.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com na https://www.businesswire.com/news/home/20211130005343/en/

Kontakti

Interactive Brokers Group, Inc.
Mediji: Katherine Ewert, media@ibkr.com

Vir: Interactive Brokers Group, Inc.


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.