O-STA

Europark Maribor bo to soboto obiskal Miklavž z angelčki in parklji

Europark d.o.o.

Moskovska ulica 4

1000 Ljubljana

Sporočilo za medije

"Za takojšnjo objavo"

Maribor, 1. december 2021

Europark Maribor bo to soboto obiskal Miklavž z angelčki in parklji

Vstopili smo v praznični december in z njim se začenja pestro dogajanje po številnih slovenskih krajih. Mesta so že zažarela v čarobni osvetlitvi, pojavile so se stojnice s sladkimi dobrotami, nekatere pa je razveselil tudi prvi sneg. Prihajajoči konec tedna, natančneje v soboto, 4. decembra, bo Europark Maribor v popoldanskih urah obiskal Miklavž v spremstvu angelčkov in parkljev. V decembrskem času so v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije za obiskovalce pripravili številne ugodnosti in pester praznični program.

Miklavževanje v Europarku

V Europarku bo začetek najbolj veselega meseca v letu zaznamovalo Miklavževanje, ki ga pripravljajo to soboto, 4. decembra, popoldne. Prvi v vrsti treh dobrih mož bo med otroke delil drobna presenečenja, z njim pa se boste lahko tudi fotografirali in ta nepozabni trenutek ovekovečili za zmeraj. Ste vi že napisali svoje pismo Miklavžu?

Božično-novoletni sejem in pester decembrski program

Nakupovalno središče je že zažarelo v notranji in zunanji praznični osvetlitvi, v pritličju pa se obiskovalci lahko sprehodijo skozi edinstveno božično-novoletno jelko, ki je resnično nekaj posebnega. Vse do konca leta, tj. do 31. decembra, v Europarku poteka božično-novoletni sejem, kjer pri butičnih proizvajalcih lahko poiščete unikatna darila za svoje najdražje in poslovne partnerje. Na stojnicah je moč najti širok ponudbo kulinaričnih specialitet, toplih volnenih dodatkov, igrač in prazničnih okraskov. Če se med bogato ponudbo ne morete odločiti, kaj bi podarili svojim najbližjim, so Desetaki odlična izbira za vse priložnosti, saj se jih bo razveselil prav vsak obdarovanec in si z njimi izpolnil tudi tiste najbolj skrite želje. Desetake si lahko priskrbite na Info točki Europarka ali na spletni strani www.desetak.si/. Od 6. decembra dalje bo za obiskovalce na voljo tudi brezplačno zavijanje daril, ki bo potekalo v nadstropju nasproti trgovine Game Center.

Podaljšan poslovalni čas za praznične nakupe

Nakupovalno središče Europark bo ta mesec od ponedeljka do četrtka odprto od 9.00 do 21.00 ure, ob petkih in sobotah pa od 9.00 do 22.00. Trgovine Interspar, Müller, dm drogerie markt in Sanolabor, kot običajno svoja vrata odpirajo že ob 8. uri. S podaljšanim poslovalnim časom želijo obiskovalcem omogočiti, da si bodo lahko brez naglice priskrbeli praznična darila in se hkrati izognili pretirani gneči na nakupovalnih ulicah. Za več informacij o prazničnem dogajanju skočite na Europarkova družabna omrežja in spletno stran, kjer vas bodo sproti obveščali tudi o aktualnih nagradnih igrah in drugih presenečenjih.

Veseli december je tu, privoščite si čarobna decembrska doživetja v krogu najbližjih!

Europark Maribor - upravlja SES Spar European Shopping Centers

Nakupovalno središče Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Trenutno podjetje upravlja 30 nakupovalnih središč v srednji, južni in vzhodni Evropi s skupno površino več kot 820.000 kvadratnih metrov. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. Leta 2020 so najemniki na lokacijah SES - Spar European Shopping Centers ustvarili 2,45 milijarde evrov bruto prodaje. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, nadzora gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi zunanjim lastnikom nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Nakupovalno središče ALEJA Ljubljana, ki se je odprlo maja 2020, je letos prejelo svetovno priznano nagrado "Global RLI Award" v kategoriji "Mednarodna nakupovalna središča - novogradnje". SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

Nakupovalno središče Europark Maribor je prejelo naslednje mednarodne nagrade:

V letih 2009, 2010, 2015 in 2016 z različnimi marketinškimi kampanjami med finalisti za mednarodno nagrado Solal Marketing Award, ki jo podeljuje Mednarodno združenje nakupovalnih središč za najučinkovitejše marketing kampanje v Evropi in Južni Afriki. Leta 2020 pa je prejelo certifikat TüV Süd za odlične higienske ter varnostne standarde.

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Maruša Fakin, odnosi z javnostmi

Tel.: +386 51 264 941

e-pošta: marusa.fakin@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

Europark - managed by SES Spar European Shopping Centers GmbH