O-STA

Square, Inc. spreminja ime v Block, Inc.

S to spremembo se ustvarja razlika med samim podjetjem in blagovno znamko Square, ki je bila primarno ustvarjena za poslovanje za prodajalce.

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) - Podjetje Square, Inc. (NYSE: SQ) je danes objavilo, da spreminja svoje ime v Block, Inc., kar bo novo ime za podjetje kot pravno osebo. Ime Square je postalo sinonim za dejavnost tega podjetja z imenom "Seller" - storitev za prodajalce, ki zagotavlja integriran ekosistem trgovinskih rešitev, poslovne programske opreme in bančnih storitev. Ta poteza omogoča, da se dejavnost za prodajalce Seller združi z blagovno znamko Square, ki je bila ustvarjena za ta namen.

To sporočilo za javnost vsebuje multimedijsko gradivo. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20211201006139/en/

Logotip podjetja Block

Sprememba imena v Block potrjuje rast podjetja. Od svojega začetka leta 2009 je podjetje Square v svoj portfelj dodalo podjetja Cash App, TIDAL in TBD54566975, sprememba imena pa ustvarja prostor za nadaljnjo rast. Block je torej vseobsegajoč ekosistem številnih podjetij, ki jih združuje namen ekonomskega opolnomočenja, in služi številnim ljudem - posameznikom, umetnikom, oboževalcem, razvijalcem in prodajalcem.

"Blagovno znamko Square smo ustvarili za našo dejavnost za prodajalce, kamor tudi spada," je dejal Jack Dorsey, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Block. "Block je novo ime, vendar naš namen ekonomskega opolnomočenja ostaja enak. Ne glede na to, kako rastemo ali se spreminjamo, bomo še naprej gradili orodja, ki pomagajo pri izboljšanju dostopnosti gospodarstva."

Sprememba imena v Block podjetje kot pravno osebo razlikuje od njenih dejavnosti oziroma gradnikov. Organizacijskih sprememb ne bo, podjetja Square, Cash App, TIDAL in TBD54566975 pa bodo še naprej ohranila lastne blagovne znamke. Jedro zaposlenih, ki je sestavljeno iz skupin, kot so Svetovanje, Ljudje in Finance, bo še naprej pomagalo usmerjati ekosistem podjetja. Zaradi spremembe imena se bo Square Crypto, ločena pobuda podjetja, ki je usmerjena v napredek kriptovalute Bitcoin, preimenovala v Spiral.

Ime Block za podjetje predstavlja veliko pomenov in asociacij - gradniki (building blocks), ulice v soseskah (neighbourhood blocks), lokalna podjetja in zabave v teh soseskah (block parties), veriženje blokov (blockchain), blokovna koda, in blokade oziroma ovire, ki jih je še potrebno premagati.

Podjetje Square, Inc. je v tem sporočilu za javnost imenovano "Block". Pravno ime Square, Inc. bo po pričakovanjih zakonsko spremenjeno v Block, Inc. okrog 10. decembra 2021, takoj ko bodo izpolnjene vse pravne zahteve. Simbol "SQ" na borzi NYSE se v tem času ne bo spremenil. Vse prihodnje spremembe bodo javno objavljene. Obstoječi delničarji ne rabijo sprejemati nikakršnih ukrepov. Navadne delnice razreda A bodo še naprej kotirale na newyorški borzi NYSE, indeks CUSIP pa se ne bo spremenil. Za več informacij obiščite www.block.xyz ali spremljajte novice podjetja prek Twitter računov @blocks in @blockIR. Za medijske vsebine obiščite www.block.xyz/mediakit. Spletno mesto za odnose z vlagatelji Block ter računa na Twitterju @blocks in @blockIR nameravamo uporabljati kot kanale za objavljanje vseh vrst pomembnih informacij in za izpolnjevanje vseh naših obveznosti v skladu z uredbo o pravičnem razkrivanju informacij.

O podjetju Block

Block (NYSE: SQ) je globalno tehnološko podjetje, ki se osredotoča na finančne storitve. V njem so združena podjetja Square, Cash App, Spiral, TIDAL in TBD54566975, ki ustvarjajo orodja, s katerimi lahko več ljudi dostopa do gospodarstva. Square s svojim integriranim ekosistemom trgovinskih rešitev, poslovne programske opreme in bančnih storitev prodajalcem pomaga voditi in razvijati njihova podjetja. Z aplikacijo Cash App lahko vsakdo preprosto pošlje, porabi ali investira denar v delnice ali bitcoine. Podjetje Spiral (prej Square Crypto) podpira brezplačne, odprtokodne projekte na področju kriptovalut. Umetniki uporabljajo storitev TIDAL, ki jim pomaga, da lažje uspejo na trgu in se bolje povežejo z oboževalci, TBD54566975 pa gradi odprto platformo za razvijalce, ki omogoča lažji dostop do Bitcoina in drugih tehnologij veriženja blokov, ne da bi za to morali iti prek institucije.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211201006139/en/

Kontakt

Kontakt za medije: press@block.xyz
Kontakt za odnose z vlagatelji: ir@block.xyz

Vir: Block, Inc.


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.