O-STA

Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov pri Lionbridgeu se pridružuje evropskemu svetovalnemu odboru Mednarodnega združenja strokovnjakov za varovanje osebnih podatkov v letu 2022

Javi Perez Selected izbran za člana evropskega svetovalnega odbora IAPP

WALTHAM, Mass.--(BUSINESS WIRE)-- Javi Perez, pooblaščenec za varstvo podatkov pri družbi Lionbridge, je bil izbran za člana evropskega svetovalnega odbora Mednarodnega združenja strokovnjakov za varovanje osebnih podatkov (IAPP). Funkcijo bo opravljal v prihajajočem mandatu leta 2022. IAPP je največja in najbolj celovita svetovna skupnost in vir informacij o varovanju zasebnosti. IAPP, ki je bila ustanovljena leta 2000, je neprofitna organizacija, ki pomaga opredeliti, spodbujati in izboljšati poklic varovanja osebnih podatkov na svetovni ravni.

Evropski svetovalni odbor ima ključno vlogo pri razvoju in rasti IAPP v Evropi. Aktivno svetuje in podpira IAPP pri strateških pobudah ter se zavzema za hitro razvijajočo se stroko varovanja osebih podartkov v regiji.

"Z veseljem se bom pridružil evropskemu svetovalnemu odboru in s svojimi izkušnjami v tej panogi pomagal IAPP pri uresničevanju njihove vizije in zavez skupnosti za varovanje zasebnosti," je dejal Perez. "To je skupina predanih in nadarjenih posameznikov."

Odbor za imenovanja ocenjuje kandidate za svetovalni odbor na podlagi statusa certifikata IAPP, obstoječih vodstvenih vlog v IAPP in raznolikosti panoge, če naštejemo le nekatere.

Perez sodeluje z IAPP od leta 2014 in je certificiran pooblaščenec za varovanje osebnih podatkov za Evropo (CIPP/E) in certificiran tehnolog za informacijsko zasebnost (CIPT) in je pridobil naziv Fellow of Information Privacy (FIP). Poleg tega je bil od januarja 2016 do decembra 2017 sopredsedujoči IAPP Dublin Knowledge.

Perez se je družbi Lionbridge pridružil leta 2020 in od takrat vodi krepitev našega programa za varovanje osebnih podatkov, strategijo za uspešno pridobitev certifikata ISO 27001:2019, oceno nove zakonodaje in predpisov v različnih regijah ter sprememb obstoječih in končno implementacijo ustreznih notranjih kontrol za njihovo spoštovanje. Perez stalno izkazuje svojo privrženost in vsestranskost na področju.

O družbi Lionbridge

Lionbridge sodeluje z blagovnimi znamkami v prizadevanjih za odpravo ovir in gradnjo mostov po vsem svetu. Že 25 let pomagamo podjetjem, da se povežejo s svojimi globalnimi strankami in zaposlenimi z zagotavljanjem rešitev za prevajanje in lokalizacijo v več kot 350 jezikih. S svojo vrhunsko platformo organiziramo mrežo strastnih strokovnjakov po vsem svetu, ki sodelujejo z blagovnimi znamkami pri ustvarjanju kulturno bogatih izkušenj. Neutrudno ljubimo jezikoslovje in uporabljamo najboljše, kar ponuja človeška in strojna inteligenca za oblikovanje razumevanja, ki odmeva pri uporabnikih naših strank. Podjetje Lionbridge s sedežem v Walthamu v Massachusettsu ima centre za rešitve v 23 državah. Za več informacij obiščite www.lionbridge.com.

O IAPP

Mednarodno združenje strokovnjakov za varovanje osebnih podatkov (IAPP) je največja in najbolj celovita svetovna skupnost in vir informacij o varovanju zasebnosti. IAPP, ki je bila ustanovljena leta 2000, je neprofitna organizacija, ki pomaga opredeliti, spodbujati in izboljšati poklic varovanja osebnih podatkov na svetovni ravni. Več informacij o IAPP je na voljo na iapp.org.



Izvirno različico si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211213005157/en/

Kontakti

Lionbridge Media
Rebecca Wilkie
mediainquiries@lionbridge.com


Vir: Lionbridge


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.