O-STA

Jutri bo Europark Maribor obiskal Božiček z jelenčki

Europark d.o.o.

Moskovska ulica 4

1000 Ljubljana

Sporočilo za medije

"Za takojšnjo objavo"

Maribor, 20. december 2021

Jutri bo Europark Maribor obiskal Božiček z jelenčki

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije se pripravljajo na obisk prav posebnega gosta. Jutri, tj. v torek, 21. decembra, popoldne, bo Europark Maribor s svojim obiskom počastil Božiček v spremstvu jelenčkov Hudka in Rudolfa. Dobri mož s severa se bo sprehodil po nakupovalnih ulicah ter med obiskovalce delil sladka presenečenja, jelenčka pa bosta medtem uganjala nepozabne cirkuške vragolije. Božiček bo pozorno prisluhnil željam obiskovalcev, srečanje z njim pa bodo lahko ovekovečili s fotografijo in ga tako ohranili v lepem spominu.

Sprehod Božička in jelenčkov skozi Europark Maribor

V Europarku Maribor je praznično vzdušje te dni resnično čarobno. Nakupovalne ulice žarijo v lični praznični dekoraciji, pročelje osvetljujejo tisoči lučk, v pritličju pa se lahko obiskovalci sprehodijo skozi edinstveno jelko s prehodom. Jutri, 21. decembra, v popoldanskih urah, bo za posebno doživetje poskrbel Božiček, ki se bo skupaj z jelenčkoma Hudkom in Rudolfom sprehodil po nakupovalnem središču in prisotnim delil drobne pozornosti. Z dobrim možem se boste lahko tudi fotografirali in tako ohranili spomin na to pravljično adventno doživetje. Pocukajte ga za rokav in mu zaupajte svoje najbolj skrite želje!

Zadnji praznični nakupi

Poleg druženja z Božičkom, lahko obisk mariborskega Europarka izkoristite za še zadnje predbožične nakupe. Na stojnicah božično-novoletnega sejma boste zagotovo našli unikatna darila za vsak okus, ki bodo obdarovancem pričarala nasmeh na obraz pa naj gre za tople pletenine, kulinarične specialitete ali lesene okraske. Bogata izbira je na voljo tudi v številnih Europarkovih trgovinah, kjer so za obiskovalce pripravili praznično akcijsko ponudbo. Za tiste, ki niso vešči zavijanja prazničnih daril, so v nadstropju ob stekleni ograji nasproti trgovine Game Center postavili stojnico, na kateri spretni aranžerki skrbita, da bodo vaša darila letos prava paša za oči.

Več informacij o praznični ponudbi in pestrem dogajanju najdete na Europarkovi spletni strani in družabnih omrežjih.

Europark Maribor - upravlja SES Spar European Shopping Centers

Nakupovalno središče Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Trenutno podjetje upravlja 30 nakupovalnih središč v srednji, južni in vzhodni Evropi s skupno površino več kot 820.000 kvadratnih metrov. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. Leta 2020 so najemniki na lokacijah SES - Spar European Shopping Centers ustvarili 2,45 milijarde evrov bruto prodaje. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, nadzora gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi zunanjim lastnikom nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Nakupovalno središče ALEJA Ljubljana, ki se je odprlo maja 2020, je letos prejelo svetovno priznano nagrado "Global RLI Award" v kategoriji "Mednarodna nakupovalna središča - novogradnje". SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

Nakupovalno središče Europark Maribor je prejelo naslednje mednarodne nagrade:

V letih 2009, 2010, 2015 in 2016 z različnimi marketinškimi kampanjami med finalisti za mednarodno nagrado Solal Marketing Award, ki jo podeljuje Mednarodno združenje nakupovalnih središč za najučinkovitejše marketing kampanje v Evropi in Južni Afriki. Leta 2020 pa je prejelo certifikat TÜV Austria za odlične higienske ter varnostne standarde.

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Maruša Fakin, odnosi z javnostmi

Tel.: +386 51 264 941

e-pošta: marusa.fakin@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

Europark - managed by SES Spar European Shopping Centers GmbH

EUROPARK