O-STA

Ponudnik mail2web.com uvedel naslednjo generacijo bloganja

TORONTO - (BUSINESS WIRE) - 6 December, 2005 - Spletni ponudnik storitev mail2web.com, globalni ponudnik aplikacij za potrošnike in podjetja, blagovna znamka podjetja Softcom Technology Consulting Inc., je danes sporočil, da je uradno lansiral storitev MediaBlog. Ta brezplačna storitev ponuja več kot tradicionalni spletni blogi, saj omogoča delo z dokumenti kateregakoli tipa, ki bi ga stranka želela naložiti in deliti prek osebnega, prilagodljivega prostora na portalu mediablog (http://mediablog.mail2web.com).

Storitev MediaBlog ponudnika mail2web.com poleg tega omogoča ustvarjanje blogov neposredno prek priljubljenih aplikacij za mobilni telefon, kot je recimo Lifeblog podjetja Nokia, ki ga ima večina najnovejših mobilnih telefonov Nokia, kot tudi možnost za aplikacijo iTunes Podcasting podjetja Apple(R).

"Želeli smo graditi na uspehu naše aplikacije za spletno pošto in našim strankam ponuditi nekaj v skladu z njihovimi željami," je povedal Tony Yustein, direktor podjetja SoftCom Technology Consulting Inc. "Na trgu obstajajo številne storitve z brezplačnimi blogi, vendar imajo po mojem mnenju mnoge pomanjkljivosti. Pri razvoju svojega produkta smo izkoristili priložnost in te pomanjkljivosti odpravili."

Ena izmed največjih pomanjkljivosti, ki jih je ponudnik mail2web.com prepoznal, so bile omejitve pri tipu dokumentov. Tradicionalni blogi podpirajo le slike, izdelek MediaBlog podjetja mail2web.com pa strankam omogoča, da naložijo dokument kateregakoli tipa, od Powerpoint(R) predstavitev do video dokumentov tipa MPEG4. Navedene niso nobene omejitve za velikost ali tip dokumenta. "Pri naši aplikaciji za spletno pošto smo se vedno trudili, da zagotovimo skladnost z mobilnimi napravami, pa naj je to osnoven mobilni telefon ali pa naprednejši dlančnik, in enako smo skušali narediti tudi s tem izdelkom," je rekel Yustein. "Mobilni telefoni so zdaj številčnejši od osebnih računalnikov in nekateri so že skoraj enako močni. Pri vseh naših storitvah skušamo še naprej podpirati ta rastoči trg."

Delo z mobilnimi napravami je razvidno z nedavno lansirane storitve MediaBlog ponudnika mail2web.com, saj lahko uporabniki na blogu objavljajo tako, da pošljejo spletno sporočilo - s katerekoli naprave - na naslov spletne pošte, pri čemer dokumente vključijo kot priponke. Ponudnik mail2web.com pa poleg tega že misli na prihodnost, zato je vključil podporo za standard Atom. Ta vmesnik omogoča objavljanje z različnih aplikacij, predvsem aplikacije Lifeblog podjetja Nokia, ki je zdaj že standardna oprema na najnovejših mobilnih telefonih podjetja Nokia.

To sporočilo dopolnjuje serijo brezplačnih izdelkov, vključno z brezplačno aplikacijo za spletno pošto, brezplačno klepetalnico, ki uporabnikom omogoča klepet z uporabniki aplikacij MSN(R), AOL(R), YAHOO(R) in ICQ(R) prek enega računa, brezplačen Usenet in serijo spletnih iger. Nedavne pridobitve za plačniške storitve mail2web.com vključujejo večjo pokritost za njihove globalne ISP izdelke storitve, saj omogočajo dostop v več kot 170 državah na 50.000 dostopih širokopasovnih Wi-Fi dostopnih točkah, vključno z dostopom na izbranih poletih letalske družbe Boeing.

O ponudniku mail2web.com

Lastnik in upravitelj ponudnika mail2web.com je podjetje SoftCom Technology Consulting Inc., zasebno podjetje s sedežem v Torontu v Kanadi. Podjetje SoftCom je bilo ustanovljeno leta 1997, ponuja pa učinkovite in cenovno ugodne spletne storitve potrošnikom in podjetjem po vsem svetu. Ponudnika mail2web in myhosting sta registrirani blagovni znamki podjetja SoftCom Technology Consulting Inc.

John Carthy,

417-957-7419

email: johnc@softcom.biz