O-STA

VOOPOO že drugo leto zapored osvojil nagrado "Ecigclick Best VAPE Brands"

SHENZHEN, Kitajska - (BUSINESS WIRE) - Ecigclick, znana spletna platforma, ki organizira tudi letno ocenjevanje elektronskih cigaret in uparjalnikov v Združenem kraljestvu, je objavila rezultate svojega izbora najboljših produktov - Ecigclick Vape Awards 2021.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostno gradivo. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20211219005114/en/

Ecigclick Vape Awards 2021 (Grafika: Business Wire)

Izdelki VOOPOO so prejeli pet nagrad, vključno z nagrado Best Vape Brand 2021, VOOPOO pa je tako postal referenčna blagovna znamka, ki je dve leti zapored prejela nagrado za najboljšo znamko uparjalnikov in elektronskih cigaret. Ta izjemen dosežek na področju nagrad, ki zajemajo različne kategorije izdelkov, kot so Mod, Pod Mod, Pod in Tank, ponovno potrjuje odličen globalni vpliv blagovne znamke VOOPOO. Trg je prepoznal njeno raznoliko paleto izdelkov, ki je priljubljena pri vaperjih in uporabnikih e-cigaret po vsem svetu.

Za nagrade Ecigclick Vape Awards se je potegovalo več kot 200 blagovnih znamk, ki so se pomerile v različnih kategorijah. Pri glasovanju po elektronski pošti je sodelovalo več kot 100.000 vaperjev z vsega sveta, predvsem Severne Amerike, Združenega kraljestva in Evropske unije.

Letos so izdelki podjetja VOOPOO (ARGUS, DRAG Nano 2, DRAG 3, TPP-X POD TANK) zmagali v kategorijah najboljši komplet za vejpanje za začetnike, najboljši POD, najboljši MOD in najboljši rezervoar Sub Ohm Tank, kar je posledica raznolike strategije razvoja izdelkov in vpogleda podjetja VOOPOO v preference potrošnikov. Zaradi sprememb na trgu in tehnoloških inovacij so vaperji vse bolj zahtevni. Na trgu postajajo vse bolj priljubljeni lahki in raznoliki izdelki, ki temeljijo na realnih povratnih informacijah.

Glede na to je VOOPOO investiral v nove serije izdelkov, ki temeljijo na vrednosti za uporabnike, in predstavil linijo izdelkov, ki združuje serije DRAG, VINCI, ARGUS in V, da bi vaperjem zagotovil najustreznejše produkte in še naprej izboljševal uporabniško izkušnjo. Vsak vaper lahko najde svoj najljubši izdelek ne glede na to, kaj mu je všeč - mod, pod mod ali pod. VOOPOO spoštuje izbire vaperjev in z veseljem popestri svojo ponudbo.

VOOPOO bo še naprej razvijal svoje izdelke tako, da se bodo serije izdelkov DRAG, VINCI, ARGUS in V med seboj povezovale, potrošniki pa bodo tako lahko uživali v varnem, zanesljivem in raznolikem naboru izdelkov, ki lahko zadovoljijo različne potrebe.

O podjetju VOOPOO

Podjetje VOOPOO, ki je bilo ustanovljeno leta 2017, je v kratkem času hitro zraslo s svojo serijo izdelkov DRAG in postalo prepoznavno med vaperji z vsega sveta. VOOPOO je visokotehnološko podjetje, ki združuje raziskave in razvoj, oblikovanje, proizvodnjo in delovanje blagovne znamke. Ima štiri vodilne serije izdelkov: DRAG, VINCI, ARGUS in serijo V. Posluje v več kot 70 državah in regijah v Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja in mu sledite na družabnih omrežjih - Instagram, Facebook in TikTok.

O spletni platformi Ecigclick

Ecigclick je eno od spletnih mest na področju uparjalnikov in e-cigaret z najširšo pokritostjo in najbolj aktivno skupnostjo na svetu. Ecigclick Vape Awards kot letna podelitev nagrad najboljšim podjetjem s tega področja uspešno poteka že devet let. Njihova lestvica je priznana in ima velik vpliv v industriji.

OPOZORILO: Izdelki VOOPOO se lahko uporabljajo z e-tekočino, ki vsebuje nikotin. Nikotin je kemikalija, ki povzroča odvisnost.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211219005114/en/

Kontakt

Vodja oddelka za odnose z javnostmi: Wanfeng Chen
Mediji: wind.chen@voopoo.com
Poslovni stiki: sales@voopoo.com

Vir: Shenzhen Woody Vapes Technology


Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.