O-STA

VEGANZONE bo širil vegansko skupnost v 196 državah!

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- VEGANZONE, nepogrešljiva "super aplikacija" za tiste, ki se odločajo za veganski in vegetarijanski način življenja, je zaključila postopek beta testiranja in začela delovati v 196 državah z namenom širjenja veganske skupnosti.

Sporočilo vključuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si oglejte na: https://www.businesswire.com/news/home/20220103005333/en/

(grafika: Business Wire)

VEGANZONE, ki je bil izdan v svetu, da bi povezal skoraj 100 milijonov veganov po vsem planetu, je super-aplikacijska platforma, kjer lahko uporabniki izdelkov rastlinskega izvora uživajo v deljenju skupnih vrednot, odkrivajo bližnje restavracije, izdelke, dogodke, novice, recepte in ljudi!

Med najbolj priljubljenimi funkcijami so skener za veganske izdelke in izdelke, pri katerih ni prišlo do krutosti, veganski kalkulator, hranilne vrednosti, bližnje restavracije, recepti in veganske novice.

Noben vegan na svetu se ne bo več počutil sam!

"Veganzone je tu zato, da se vsi, ki jih zanima na rastlinski osnovi zasnovan način življenja, počutijo kot doma, lahko postavljajo vprašanja, se zlahka učijo in delijo svoje izkušnje, saj želimo, da je veganstvo dostopno vsem," je povedal ustanovitelj in podjetnik podjetja Veganzone Murat Aksu.

Kot je dodal, je "aplikacija namenjena tudi vegetarijancem, saj jih veliko razmišlja, da bi se popolnoma osvobodili krutosti in postali vegani, zato število veganov po vsem svetu strmo narašča. Veganzone je brezplačno na voljo v trgovinah Google Play in App Store. Pridružite se nam!"

Tretji najboljši izdelek meseca med 2880 izdelki na Producthunt.com

Veganzone je bil marca na spletni strani Producthunt.com med 2880 izdelki izbran za najboljši izdelek dneva, najboljši izdelek tedna in tretji najboljši izdelek meseca.

Podjetje Veganzone so marca 2021 v New Yorku ustanovili Selin Tuyen, Murat Aksu in Ogous Chan Ali. Veganzone, ki je bil marca deležen svoje prve naložbe s strani podjetja Focus Global Project v višini 3 milijonov ameriških dolarjev, bo februarja 2022 organiziralo nov krog dokapitalizacije za nove vlagatelje.

VEGANSTVO V ŠTEVILKAH

Če se bo gibanje širilo s trenutno hitrostjo, bo v desetih letih vsaj ena petina ljudi veganov.

Raziskava, ki jo je izvedel Veganuary, je pokazala, da namerava 32% Američanov leta 2022 jesti več živil rastlinskega izvora.

Po zadnjih ocenah naj bi bilo na svetu 100 milijonov veganov in 800 milijonov vegetarijancev.

Skupno število veganov, vegetarijancev in vseh sorodnih kategorij se približuje 14 odstotkom svetovnega prebivalstva in iz dneva v dan narašča.

HIPERPOVEZAVE

www.veganzone.com

https://www.vegansociety.com/news/media/statistics

https://www.vegansociety.com/news/media/statistics/worldwide

https://thevou.com/lifestyle/2019-the-world-of-vegan-but-how-many-vegans-are-in-the-world/

Izvirno različico si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220103005333/en/

Kontakti

Stiki z mediji:
Anna Cohen
Bwo
anna@bwo.net
+1-917-423-5804


Vir: Veganzone

Multimedijske vsebine

foto

(grafika: Business Wire)

foto

(grafika: Business Wire)

Logo


Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.