O-STA

Družba Hillstone Networks s StoneOS 5.5R9 postavila nov standard na področju inteligentnih, zanesljivih in avtomatiziranih varnostnih rešitev

Skoraj 300 novih funkcij in izboljšav, s katerimi se lahko stranke prilagajajo hitro spreminjajočim se varnostnim grožnjam ter ostanejo v koraku z nenehnim razvojem infrastrukture

SANTA CLARA, Kalifornija--(BUSINESS WIRE)-- Hillstone Networks, vodilna družba na področju rešitev za zaščito infrastrukture, je danes predstavila najnovejšo različico svoje vodilne rešitve StoneOS.

"Organizacije danes zahtevajo inteligentno, visokozmogljivo in učinkovito avtomatizirano rešitev, ki deluje na vseh področjih. To je StoneOS," je dejal Tim Liu, tehnološki vodja in soustanovitelj družbe Hillstone Networks. "Rešitev vključuje pomembno nadgradnjo, ki prinaša neprimerljive zmožnosti zaščite organizacij, njihovih glavnih sredstev in delovne sile pred množico varnostnih groženj, s katerimi se soočajo vsakodnevno."

Med prednostmi rešitve StoneOS 5.5R9 je naslednjih šest ključnih posodobitev:

  • Tehnologija strojnega učenja za izboljšanje inteligentnega zaznavanja in preprečevanja groženj - StoneOS zahvaljujoč podatkovnim nizom na osnovi strojnega učenja pomaga okrepiti zaznavanje algoritmov za generiranje domen. Podpora, razširjena s peskovnikom v oblaku, omogoča učinkovitejše zaznavanje neznanih groženj in deljenje informacij.

  • Razširjena zmožnost VPN zagotavlja izboljšan varen dostop za oddaljeno delovno silo - Nove dodatne funkcije VPN zagotavljajo podpirajo razširjene uporabniške scenarije, čarovnik za konfiguracijo ter nadgradnjo zmogljivosti za pomoč pri izpolnjevanju vse večjih potreb po rešitvah VPN s številnimi funkcijami in nižjimi skupnimi stroški lastništva.

  • Dodatne izboljšave omogočajo optimalno strojno pospeševanje za dešifriranje prometa - Nova različica rešitve StoneOS optimizira prepustnost namestniškega strežnika SSL ter uvaja zmožnost belega seznama za pomoč pri izvzemanju posameznih subjektov v določenih scenarijih.

  • Avtomatizirano, nadgradljivo in pametnejše upravljanje politik in postopkov - Nova funkcija mini politik sistemom za centralno orkestracijo omogoča izpolnjevanje hitro spreminjajočih se varnostnih zahtev. Boljšo učinkovitost omogočata tudi priporočilo glede pravil politik v različnih aplikacijah ter preverjanje redundance politik omrežnega prevajanja naslovov.

  • Napredne zmožnosti integracije za tretje stranke in rešitve SDN - Poleg API-jev tipa REST in SNMP-ja nova rešitev StoneOS podpira konfiguriranje in upravljanje prek protokola za konfiguracijo omrežja. Obenem StoneOS ponuja tudi učinkovitejšo uporabo zunanjih virov.

  • Celovita optimizacija robustnosti sistema od storitev do modulov - Poleg razširitve rešitev za zagotavljanje visoke razpoložljivosti na IPv6 nova različica StoneOS omogoča robustnost na ravni storitev s prenovo programske arhitekture in optimizacijo na ravni modulov za požarne zidove podatkovnih centrov.

Za več informacij o rešitvi StoneOS in družbi Hillstone Networks obiščite spletno stran Hillstone.

O družbi Hillstone Networks

Preverjene rešitve za zaščito infrastrukture družbe Hillstone Networks podjetjem in ponudnikom storitev zagotavljajo vidljivost in informacije za celovit pregled, temeljito razumevanje ter hitro ukrepanje proti večslojnim kibernetskim grožnjam na več ravneh. Družba Hillstone, ki jo cenijo vodilni analitiki in ji zaupajo globalna podjetja, zagotavlja zaščito od roba oblaka z nižjimi skupnimi stroški lastništva. Za več informacij o celotnem naboru izdelkov družbe Hillstone nam pišite ali nas obiščite.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Stiki

Donna Loughlin Michaels
LMGPR
408.393.5575
donna@lmgpr.com


Vir: Hillstone Networks