O-STA

Infinity Ventures Crypto napoveduje zaprtje prvega sklada v višini 70 milijonov dolarjev

TAJPEJ, Tajvan--(BUSINESS WIRE)-- Infinity Ventures Crypto (IVC) je sporočil, da bo zaprl svoj ustanovni sklad, ki je vreden 70 milijonov ameriških dolarjev. Sklad se osredotoča na zagon in pospeševanje rasti globalnih inovacij GameFi, DeFi in Web 3.

IVC je najaktivnejši sklad v Aziji, ki se osredotoča na razcvet kripto industrije v regiji, v njem pa sodelujejo pomembne družbe, kot so Circle, Digital Currency Group in Animoca Brands. Od svoje ustanovitve avgusta 2021 je IVC vložil kapital in strokovno znanje v 78 portfeljskih podjetij.

S 13 let izkušenj na področju tradicionalnega tveganega kapitala v okviru sestrskega sklada Headline Asia IVC izkorišča svojo globalno mrežo za krepitev zagonskih podjetij blockchain po vsem svetu, vključno s tistimi v jugovzhodni Aziji, Tajvanu, na Japonskem, v ZDA in drugih državah. Kot partner pri vzpostavljanju novih podjetij se IVC zavezuje, da bo ustanovitelje v celoti podpiral, od zasnove tokenomike do uvrstitve na borzo kriptovalut.

"Kot most med Vzhodom in Zahodom smo se odločili za pristop, ki temelji na izkušnjah s terena, in sicer tako, da sestavljamo ekipe lokalnih strokovnjakov, ki spodbujajo rast naših portfeljskih podjetij," je povedal partner pri IVC Brian Lu. "Ponosni smo, da smo hitro začeli, in veseli nas, da bomo svoje znanje in izkušnje delili z več inovatorji."

Prva naložba družbe IVC je bila Yield Guild Games (YGG), igričarski ceh iger play-to-earn, ki omogočajo zaslužek v resničnem življenju, decentralizirana avtonomna organizacija (DAO) s sedežem na Filipinih, ki vlaga v nezamenljive žetone (NFT). Družbi IVC in YGG sta se združili, da bi zgradili in inkubirali svojo prvo DAO, imenovano YGG SEA, ki bo pomagala zagotavljati lokalizirano podporo v regiji jugovzhodne Azije.

"V skladu z vizijo družbe IVC, da pomaga osebam brez bančnega računa in tistim s premajhno vsoto na bančnem računu, te igre igralcem med pandemijo zagotavljajo dodaten vir dohodka," je rekel Lu.

Med partnerji IVC so tudi Akio Tanaka, ustanovitelj podjetja Headline Asia, Herbie Fu, nekdanji partner podjetja 8 Decimal Capital, JT Law, soustanovitelj podjetja VerifyInvestor, Alex Yeh, soustanovitelj podjetja AuraBlock Ventures, in Richie Chaval Jiaravanon, nekdanji glavni izvršni direktor podjetja Snapask Thailand.

O Infinity Ventures Crypto

Infinity Ventures Crypto je bil ustanovljen z namenom spodbujanja in vlaganja v pionirska zagonska podjetja GameFi, DeFi in Web 3. Partnerji sklada od leta 2015 vlagajo v kriptovalute in vodijo podjetja skozi hitro razvijajočo se krajino. Od avgusta 2021 je IVC izvedel številne strateške naložbe v različna zagonska podjetja, med drugim v Yield Guild Games in japonski stablecoin ali stabilni kovanec JPYC, ki temelji na valuti jen. Cilj IVC je nadgraditi, vzpostaviti in katapultirati naprej naslednjo generacijo ustanoviteljev.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220208005128/en/

Kontakti

Za poizvedbe in prošnje:
Kimberly Wang
direktorica za komunikacije
+886-909016209
kimberlywang@infinityventures.com


Vir: Infinity Ventures Crypto


Avtor: AAZ

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, kije edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.