O-STA

Podjetje Integromat postaja "Make" in širi svojo vizijo opolnomočenja ustvarjalcev za inovacije brez meja

Z aplikacijo Make lahko vsakdo vizualno oblikuje, gradi in avtomatizira vse - od opravil in delovnih postopkov do aplikacij in sistemov - s hitrostjo svojih misli.

PRAGA - (BUSINESS WIRE) - Podjetje in platforma za integracijo brez kodiranja Integromat je danes lansirala svojo novo podobo in postala "Make". Make predstavlja tako ime blagovne znamke kot tudi samega podjetja in njihove nove storitve - vizualno intuitivne platforme, ki strankam omogoča oblikovanje, gradnjo in avtomatizacijo vsega, od preprostih delovnih tokov do zapletenih procesov, brez kodiranja. Novo ime blagovne znamke in identiteta sta se razvijala skupaj z novo storitvijo, da bi zajela širšo vizijo za svet, v katerem ima vsakdo moč za inovacije brez omejitev.

"Make odraža razvoj naše platforme in duha naših strank ter enega najbolj transformativnih trendov naše dobe: od togih, od zgoraj navzdol usmerjenih, ponavljajočih se delovnih mest k prožnemu, spodbudnemu in smiselnemu delu. Naši uporabniki povezujejo aplikacije, avtomatizirajo delovne procese, ob tem pa se ustvarjalno odzivajo na izzive na delovnem mestu z oblikovanjem rešitev," je dejal Ondřej Gazda, direktor podjetja Make. "Preprosto povedano, ugotovili smo, da naši uporabniki niso le uporabniki, ampak tudi ustvarjalci (Makers)."

Make utira pot novi prihodnosti orodij brez kodiranja in na novo opredeljuje, kaj pomeni biti vizualna platforma. Orodja brez kode pogosto predstavljajo tipične vizualne funkcije "povleci in spusti", za Make pa vizualno pomeni nekaj drugega. Make ekipam omogoča vizualizacijo, spreminjanje in sodelovanje pri procesih, ki se razširjajo tako hitro kot njihova organizacija. Make ponuja intuitivno in igrivo izkušnjo, kar ga še dodatno loči od drugih orodij za avtomatizacijo.

"Orodja brez kode so prav to; uporabnikom omogočajo gradnjo in avtomatizacijo brez pisanja kode. Make ponuja še veliko več: vizualni jezik, ki demokratizira razvoj, naredi procese oprijemljive in spodbuja skupinsko sodelovanje ne glede na tehnično znanje," je povedal Patrik Simek, tehnični direktor podjetja Make. "Ustvarjanje v programu Make je tudi zabavno in vznemirljivo. Ko se enkrat zaveš, kaj vse je mogoče, se ti zdi, da ni omejitev. Omogočanje ljudem, da ustvarjajo inovacije, ne spreminja le prihodnosti našega dela, temveč tudi naš svet."

Mala podjetja, zagonska podjetja, velika podjetja in njihove ekipe po vsem svetu lahko zdaj s pomočjo platforme Make ustvarjajo zmogljive rešitve #withMake in tako širijo svoje poslovanje hitreje kot kdaj koli prej.

Platforma Make temelji na novem arhitekturnem temelju, ki zagotavlja bistveno večjo skalabilnost in zmogljivost. Vključuje tudi zelo iskane nove možnosti v kombinaciji z že poznano vizualno izkušnjo, ki jo imajo Integromatove stranke rade. Uporabniki lahko izkoristijo tudi možnost, da svoje ključne procese izvajajo na gostovanju, v regiji po lastni izbiri - zaenkrat v Evropi ali Severni Ameriki, v prihodnosti pa bo ta možnost razširjena še na druge kraje po svetu.

Integromat je leta 2020 prevzela družba Celonis, leto in pol pozneje pa je Make v okviru Celonisa začel delovati kot samostojna poslovna enota. Tudi Integromat bo sicer do konca leta 2022 ostal v ponudbi, vse obstoječe stranke pa bodo imele možnost, da v naslednjem letu nemoteno preidejo na Make. Nove stranke se lahko takoj registrirajo na platformi Make in začnejo izkoriščati njene prednosti.



O podjetju in platformi Make

Make je vodilna vizualna platforma, s katero lahko vsakdo oblikuje, gradi in avtomatizira karkoli, od opravil in delovnih tokov do aplikacij in sistemov, ne da bi za to potreboval znanje kodiranja. Make omogoča posameznikom, ekipam in podjetjem na vseh vertikalah, da ustvarijo zmogljive rešitve po meri in svojih željah, s katerimi svoje poslovanje širijo hitreje kot kdaj koli prej. Storitve Make poganjajo več kot 500.000 podjetij in organizacij po vsem svetu. Več informacij o podjetju Make najdete na spletnem mestu www.make.com.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220222005231/en/



Kontakt



Shiran Brodie
Vodja marketinga

press@make.com



Vir: Make


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.