O-STA

Z Ara Shoes v pomlad še bolj šik!

Ara Shoes nam je v preteklih dneh postregla z novo pomladno-poletno kolekcijo obutve. Klasično črno je večinoma zamenjala globoka temno modra barva, barvna paleta pa je sicer precej svetla, našo pozornost je ujelo celo nekaj pastelnih odtenkov.

Opazili smo, da sta kvaliteta in udobje še vedno paradna konja nemške znamke, a razveseljivo je, da niso zaspali na lovorikah, temveč se z vsako naslednjo kolekcijo bolj približajo tudi mlajši generaciji, ki poleg naštetega išče še atraktiven videz.

V oči so nam padle s kristalčki okrašene superge, ki bodo oprijete kavbojke povzdignile stopničko višje. Metalno obarvan detajl na podplatu in satenaste vezalke pa z lesketajočimi kristalčki lepo zaokrožijo prefinjen videz, sicer športnega modela čevlja. V kombinaciji s svetlobo, ki se v detajle ujame, pa so krasna izbira za pomladne dni, ko je lovljenje sonca v prostih trenutkih dneva pravi balzam za dušo!

Ara Shoes čevlje najdete v trgovinah Ara Shoes, Maxi, Mass, Kopitarna in ostalih. Seznam vseh prodajnih mest in novosti najdete na njihovi Facebook strani Ara Shoes Slovenija, sledite pa jim lahko tudi na Instagramu.