O-STA

Sabrina svetuje - 5 nasvetov za izbiro popolnega odtenka rdeče šminke

Uhane lahko zamenja nov modni dodatek - slušalke!
Nova "šminka" za vaša ušesa! Huawei FreeBuds Lipstick
Se tudi vi bojite rdeče šminke, ali sproščeno posežete po njej?

Rdeča šminka je že od nekdaj sinonim elegance in samozavesti. Je večna in izjemno priljubljena, pa vendar se je marsikatera ženska boji, saj še ni našla pravega odtenka zase. Sabrina Vidovič, umetnica ličenja, je za vas pripravila vodič, ki bo pomagal pri izbiri popolne rdeče šminke in z nami delila še nekaj trikov, da boste z njo izgledale čudovito.

Kakšen pa je pravi odtenek rdeče za vaša ušesa? Ne ne, prav ste prebrale, Huawei FreeBuds Lipstick so subtilne brezžične slušalke, prefinjeno shranjene v ohišju, ki se spretno integrira v vašo zbirko šmink. Poleg neverjetnega zvoka, udobnega prileganja ušesu in tehnologijo za aktivno odpravljanje hrupa, vas bodo pritegnile še z atraktivnim videzom. Poslovite se od uhanov in jih zamenjajte z novim pametnim modnim dodatom. Sabrina zagotavlja, da ta odtenek rdeče pristaja prav vsakemu podtonu kože!

Izbira pravega odtenka

Rdeča je klasika. A tudi rdeča obstaja v najrazličnejših odtenkih, od toplih do hladnih, ki bodo poudarili ten vaše kože, barvo las in oči. Vse, kar morate narediti je, da ugotovite ali imate več toplih ali hladnih atributov.

Najpomembnejši je podton kože. Koži z več rumenkastega tona bodo pristajale oranžkaste in celo koralne barve rdeče. Te poudarijo naravni sijaj kože in izgledajo še posebej lepo na zagoreli koži ali na vseh z olivnim tonom. Če pa imate več rdečega tona in ste hladni tip, potem vam bolj pristajajo rdeče šminke z več modrega podtona. Te šminke izgledajo čudovito v kombinaciji s svetlo kožo, ki se ponavadi ne ujema s koralnimi odtenki. In še en bonus: te šminke naredijo vaše zobe optično bolj bele.

2. Šminka naj se ujame s preostalim makeupom

Rdeča šminka je že sama po sebi vpadljiva in ne potrebuje veliko spremljave. Najlepše izgleda v družbi nežnega rdečila in umirjenih odtenkov na očeh. Preverjena je tudi kombinacija preprostega črnega eyelinerja in rdečih ustnic za klasičen Marylin Monroe izgled.

3. Ne pozabite na obrobo

Obroba ustnic je pri rdeči šminki še kako potrebna! Ker je rdeča tako udarna, morajo biti za kar najlepši učinek ustnice izrisane do popolnosti. Še ena prednost črtal je, da so ponavadi precej bolj obstojna, kot sama šminka, zato vam ne bo potrebno skrbeti, da se bo rob razmazal ali zbledel.

4. Naj se šminka ujema s priložnostjo

Ni res, da je rdeča šminka primerna samo za večerne izhode. Tudi čez dan boste z njo izgledale samozavestno, urejeno, ženstveno, zato kar pogumno. Pomembno je samo, da jo uskladite s časom in priložnostjo. Morda za dnevne opravke ali službo raje posezite po bolj sijočih in prosojnih odtenkih ter diskretno namažite trepalnice, medtem ko si lahko za večerno zabavo privoščite poleg še zadimljene oči in bleščice. Eksperimentirajte in kmalu boste ugotovili, kaj najbolje izgleda skupaj. Huawei FreeBuds Lipstick je tista izjema, ki vas lahko spremlja ob vsaki priložnosti. Slušalke se zaradi premišljenega oblikovanja prilegajo vsakemu ušesu, kamor se zanesljivo namestijo in vas spremljajo v fitnesu, med sesanjem stanovanja, na sprehodu, ko lahko prostoročno klepetate s prijateljico in zgolj z dotikom slušalk upravljate z jakostjo zvoka.

5. Prava šminka s pravo obleko

Podobno kot pri ličenju, naj se šminka ujema tudi z obleko. Enostaven črn outfit kar kliče po udarni rdeči šminki. Na drugi strani pa se ob večbarvnem ali vzorčastem outfitu raje odločite za nevtralno šminko, da še vedno izgledate urejeno in premišljeno.

To so glavne smernice za izbiro šminke in nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri tem, da jo boste nosile še posebej samozavestno! Seveda pa naj glavno vodilo ostane vaše dobro počutje.

Huawei FreeBuds Lipstick slušalke so na voljo v živo rdečem odtenku, ki bo pristajal prav vsaki! Čudovito se dopolnjujejo z atraktivnim Huawei P50 Pocket ali Huawei P50 Pro pametnim telefonom, ki sta že na voljo v Sloveniji.