O-STA

WOOP! odslej vabi na aktivno zabavo v BTC City Murska Sobota

Odprtje WOOP! centra v BTC Cityju Murska Sobota
Odprtje WOOP! centra v BTC Cityju Murska Sobota
Odprtje WOOP! centra v BTC Cityju Murska Sobota
Odprtje WOOP! centra v BTC Cityju Murska Sobota
WOOP! v BTC Cityju Murska Sobota
Odprtje WOOP! centra v BTC Cityju Murska Sobota
Odprtje WOOP! centra v BTC Cityju Murska Sobota

V soboto, 26. februarja, so v BTC Cityju Murska Sobota odprli novi WOOP! center. Gre za njihovo prvo lokacijo izven Ljubljane, kjer je sicer WOOP! že prepoznano in priljubljeno mesto za druženje in zabavo. WOOP! center bo dodatno popestril ponudbo murskosoboškega nakupovalnega središča, ki z novo atrakcijo postaja destinacija za aktivno preživljanje prostega časa za vse starosti in okuse ne le v Murski Soboti, ampak tudi v širšem okolišu.

Novi WOOP! center v Murski Soboti, ki se razteza na 1.200 kvadratnih metrih površine Dvorane A, bo dogodivščin željne obiskovalce navduševal z različnimi adrenalinskimi, športnimi, pustolovskimi in zabavnimi aktivnostmi. Tako otroci kot odrasli se sedaj lahko zabavajo v sobah pobega, ob igrah z laserji, igrah virtualne resničnosti ter WOOP! izzivih. Slednji so novost, ki je premierno predstavljena prav v Murski Soboti in predstavlja ultimativno ekipno igro, kjer se tekmovalci pomerijo v 20 različnih izzivih, ki od njih zahtevajo spretnost, hitrost in logiko.

"V družbi BTC se zavedamo, da se obiskovalci radi vračajo v naša središča zaradi široke ponudbe najrazličnejših vsebin, ki jih redno dopolnjujemo in tako nadgrajujemo ter utrjujemo položaj najboljših središč, kjer se prepletajo nakupovanje, kulinarika in zabava. Že pred leti smo tako prepoznali velik potencial WOOP!-a, s katerim nas povezujejo skupna ljubezen do športa in aktivnega preživljanja prostega časa. Verjeli smo, da lahko WOOP! s svojo vsebino prinese svojevrstno dodano vrednost BTC Cityju Ljubljana in navdušeni smo, da se naše strateško partnerstvo uspešno nadaljuje, kar dokazuje dejstvo, da so si za svojo prvo lokacijo izven Ljubljane izbrali prav BTC City Murska Sobota," je ob otvoritvi izpostavil mag. Damjan Kralj, glavni izvršni direktor družbe BTC.

Otvoritve se je udeležil tudi Mitja Horvat, direktor BTC City Murska Sobota, ki je povedal: "Zelo sem vesel, da lahko tudi v našem središču pozdravimo WOOP! center, ki bo obiskovalcem nudil druženje skozi dogodivščine, ki jih bodo napolnile z energijo, adrenalinom in otroško razigranostjo. Tovrstne oblike zabave v naši regiji nedvomno primanjkuje, zato sem prepričan, da jo bodo naši obiskovalci pozdravili z navdušenjem, predvsem mlade aktivne družine in mladostniki."

WOOP! je sicer v Sloveniji prisoten že od leta 2017, ko so na Leskoškovi cesti, poleg BTC Cityja Ljubljana, odprli prvi in največji slovenski trampolin park, ki se razteza na 3.500 kvadratnih metrih površin. S svojo ponudbo so se leta 2020 razširili v BTC City Ljubljana, kjer so odprli prvi večnivojski karting center, leto kasneje pa so ponudbo nadgradili še z WOOP! ARENO, kjer se danes nahaja eden najmodernejših in atraktivnih zabaviščnih centrov v Evropi.

Miran Razoršek, soustanovitelj in direktor podjetja TPLJ, je na otvoritvi povedal: " V družbi BTC smo v letu 2020 našli pravega strateškega partnerja, ki nas je opogumil za vstop v novo dejavnost ter nadaljnjo rast in razvoj, ne glede na negotovost in omejitve v času epidemije. Tudi odločitev za investicijo v WOOP! center v Murski Soboti ni bila preprosta. Šele po poglobljenem spoznavanju potenciala te regije s pomočjo vodstva družbe BTC ter predstavnikov lokalne skupnosti smo prepoznali priložnosti Prekmurja in hkrati potencialni prispevek našega centra za obogatitev turistične ponudbe ter razvoj kraja in regije. Zahvaljujem se vodstvu družbe BTC za izjemno podporo in zaupanje na naši dosedanji skupni poti. Komaj čakamo, da dogodivščine in energijo WOOP! centra delimo z obiskovalci te regije."

V odprtje WOOP! centra v Murski Soboti so v družbi BTC investirali več kot milijon evrov, odprtje pa sovpada s konceptom prenove BTC Cityja Murska Sobota, ki želi preseči meje zgolj nakupovalnega središča in ponudbo nadgrajuje tudi z atraktivnimi prostočasnimi vsebinami. Nov center za aktivno zabavo pa ne pomeni le pridobitve za središče BTC City, temveč celotno mesto, regijo ter širšo okolico. S svojo edinstvenostjo in priljubljenostjo bo zagotovo privabljal tudi prebivalce obmejnih mest okoliških držav Avstrije, Madžarske in Hrvaške.

Dodatne informacije:

BTC d.d., Sektor za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi;

tel.: 01 585 13 00, e-pošta: press.btc@btc.si