O-STA

Oral-B® na svetovnem kongresu mobilnosti 2022 predstavil inovativno ščetko z integrirano umetno inteligenco, ki predstavlja novo realnost za nego zob

BARCELONA, Španija - (BUSINESS WIRE) - Ko umetna inteligenca prodira v skoraj vse pore našega življenja, je smiselno pametno nadgraditi tudi našo higieno zob. Zato je Oral-B®, blagovna znamka, ki jo zobozdravniki v svetu največkrat priporočajo, in vodilno podjetje na področju oscilacijsko-rotacijskih električnih zobnih ščetk, danes na svetovnem kongresu mobilnosti 2022 predstavil svojo najnovejšo tehnološko inovacijo - Oral-B iO™ 10 z iOSense™.

Sporočilo vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo je na voljo na https://www.businesswire.com/news/home/20220227005001/en/

Oral-B® je predstavil svojo najnovejšo tehnološko inovacijo - iOTM 10 z iOSenseTM (Foto: Business Wire)

Nova zobna ščetka iO10 z iOSense, najnovejši izdelek v revolucionarnem sklopu iO, bo s personalizirano izkušnjo povsem spremenila način ščetkanja zob.

Ščetka ima pametno napravo z imenom iOSense, ki omogoča vodenje v realnem času s pomočjo umetne inteligence, in personalizirano izkušnjo ščetkanja, ki zagotavlja bolj zdrave zobe in dlesni.

Višji podpredsednik v P&G Europe Oral Care Benjamin Binot je dejal: "Inovacija predstavlja novo obdobje ščetkanja, ki presega elektronsko ščetko - je zlitje revolucionarne tehnologije, želenega dizajna in neverjetnega delovanja. Ščetka iO 10 z iOSense je naša najnovejša zaveza, da ustvarimo digitalen ekosistem zdravja, ki bo vodil z naprednimi tehnologijami, dostopnimi rešitvami in bolj učinkovitimi izobraževalnimi orodji s ciljem izboljšanja ustne higiene in zdravja za vse."

"Naše klinične študije kažejo, da so z uporabo Oral-B® iO zobje in dlesni bolj temeljito očiščeni kot z navadnimi ščetkami, zdaj pa bo personalizirana izkušnja ščetkanja iOSense povsem spremenila naš celoten odnos do našega zdravja ustne votline," je dejala Maike Siemons, vodja Europe R&D Oral Care.

Umetno inteligentna:

NOVO iOSense napravo poganja umetna inteligenca, ki intuitivno usmerja ščetkanja in zagotavlja personalizirano izkušnjo ščetkanja kot še nikoli prej. Vodi vas...

  • Kdaj ščetkati: iOSense ima časovnik za optimalen čas ščetkanja in Wi-Fi uro

  • Kje ščetkati: intuitivne lučke iOSense pomenijo, da ne boste nikoli zgrešili nobenega mesta ščetkanja

  • Kako ščetkati: aplikacija Oral-B® spremlja vaše cilje in vam po vsakem ščetkanju posreduje personalizirano povratno informacijo

iOSense je obenem tudi magnetni polnilec, ki vašo ščetko napolni v približno treh urah. Za uporabnike, ki ščetke ne uporabljajo le doma, je zraven še potovalna škatla za polnilec Power2Go, kar pomeni, da ščetko lahko polnite, kadar želite.

Pametno delovanje:

Revolucionarna tehnologija mikrovibracij Oral-B® iO odstrani še enkrat več oblog kot navadna zobna ščetka in uporabniku da občutek profesionalne čistosti kar doma, s čimer izboljša oralno zdravje in prispeva k boljšemu splošnemu zdravju. Poleg tega pa ne gre le za to, kaj lahko iO naredi, ampak tudi kakšen občutek daje. Uporaba iO10 je resnična izkušnja v občutkih, ki bo spremenila umivanje zob iz nečesa, kar morate narediti, v nekaj, kar si želite narediti.

V kliničnih študijah je Oral-B® iO poskrbela za bolj temeljito čiste zobe in dlesni in tako uporabnikom omogočila, da so laže in bolj učinkovito vzdrževali zdravje ustne votline. V primerjavi z navadnimi ščetkami so uporabniki ščetke Oral-B iO izkusili:

  • Šestkrat več odstranjenih oblog ob stiku zoba in dlesni

  • 100% bolj zdrave dlesni v enem tednu

  • Bolj bele zobe v enem tednu zaradi revolucionarne tehnologije iO™

V šestmesečni klinični študiji:

  • So se 96% pacientom, ki so uporabljali Oral-B® iO, pozdravile dlesni, kar pomeni, da se zdravje vse bolj izboljšuje z vse daljšo uporabo iO.

  • Z uporabo Oral-B® iO so imeli uporabniki v primerjavi z uporabo navadne ščetke 14,5-krat večje možnosti, da so se njihove težave z dlesnimi pozdravile.

  • Oral-B® iO odstrani 62% več oblog ob stiku zob in dlesni kot ščetka Sonicare DiamondClean SMART in 26% več oblog na mestih, ki jih je težko doseči.

Izgled Oral-B® iO 10:

  • Ščetka je na voljo v dveh barvah, ki jih je navdahnilo vesolje - kozmično črni in zvezdno beli.

  • Interaktivni barvni ekranček omogoča preprosto uporabo funkcij, vključno z začetnim pozdravom, nastavitvami jezika in izborom načinov čiščenja, med katerim so občutljivo ščetkanje, močno ščetkanje in beljenje zob.

  • Pametni senzor uporabnike vodi tako, da si nastavijo optimalen pritisk čiščenja. Senzor z rdečo lučko opozori na premočan pritisk, zelena lučka pa pomeni, da uporabniki ščetkajo zobe z ravno pravim pritiskom, s čimer v celoti izkoristijo učinkovitost legendarne okrogle glave ščetke Oral-B® iO, ki so jo navdIhnila orodja zobozdravnikov.

  • Aplikacija Oral-B® zagotavlja personalizirane povratne informacije po vsakem ščetkanju. Omogoča enostavno prehajanje z ene funkcije na drugo in enostavno nastavitev sistema ščetkanja. Omogoča tudi nastavitev vaše lastne izkušnje ščetkanja, saj z aplikacijo lahko določite osebne cilje za zadovoljitev vaših lastnih potreb.

  • Aplikacija Oral-B® zagotavlja tudi 3D grafiko, tehnologija umetne inteligence pa prepozna vsa območja v ustni votlini, s čimer vodi uporabnika, da s ščetko doseže vse dele.

  • Časovnik zagotavlja personalizirano vodenje, s čimer lahko uporabnik doseže doslej najbolje očiščene zobe. Časovnik zabeleži trajanje vsakega ščetkanja, tako da uporabniki vedo, kdaj so dosegli dvominutno ščetkanje, ki ga priporočajo zobozdravniki. Smejoče ikonice na ekrančku povedo, če je uporabnik dosegel svoj cilj.

Demokratizacija Oral-B® iO: Prihajata tudi Oral-B iO4 in iO5

Na svetovnem kongresu mobilnosti 2022 Oral-B® predstavlja tudi iO™ seriji 4 in 5, dostopni alternativi, ki še vedno vsebujeta inovativno tehnologijo iO™, kar pomeni, da je izbrana izkušnja ščetkanja na voljo za vse ne glede na njihov proračun.

  • Na voljo sta v več novih barvah: beli, mat črni, roza in vijolični

  • Poganja ju umetna inteligenca

  • Imata intuitiven pametni senzor na dotik, ki vas vodi v realnem času

  • Imata okroglo glavo ščetke z značilnimi mikrovibrirajočimi ščetinami, ki jo je navdihnila oprema zobozdravnikov

  • Imata pametne načine, s katerimi lahko personalizirate vaše čiščenje zob

Zdrave navade za ljudi in planet

Na letošnjem svetovnem sejmu mobilnosti bo Oral-B poudaril tudi svojo zavezanost malim dnevnim navadam, kot je uporaba električne zobne ščetke, s katerimi lahko pozitivno vplivamo na zdravje celega telesa, cele družine in celega planeta. Zdrave navade za okolje pomenijo svet, kjer vsakdo spoštuje naš planet in njegove naravne vire, tako da:

  • Zapre pipo med ščetkanjem zob

  • Reciklira embalažo in izdelke

  • Izklopi polnilec zobne ščetke, ko ga ne uporablja

-KONEC-

O Oral-B
Oral-B® obstaja, da ljudem pomaga "ščetkati profesionalno". Podjetje je leta 1950 ustanovil zobozdravnik iz Kalifornije, ki je izumil inovativno zobno ščetko, da bi svojim pacientom pomagal do bolj zdravih zob in dlesni v domačem okolju. Oral-B® ostaja zvest svoji misiji in je danes vodilno podjetje na trgu ščetkanja zob, ki je vreden več kot pet milijard ameriških dolarjev. Oral-B je del podjetja Procter & Gamble in proizvaja električne zobne ščetke in zobne paste za odrasle in otroke, namakalnike in izdelke za medzobno higieno.

O Procter & Gamble
P&G potrošnike po svetu oskrbuje z enim najmočnejših portfeljev zaupanja vrednih, kakovostnih vodilnih znamk, kot so Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Febreze®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide® ter Vicks® in Whisper®. Družba posluje v približno 70 državah širom sveta. Za najnovejše novice in informacije o družbi in njenih blagovnih znamkah obiščite spletno stran http://www.pg.com.

Za več informacij obiščite www.oralb.com

Za ogled osnovne različice sporočila na businesswire.com obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20220227005001/en/

Kontakti

PR kontakt:
Esten Peirce
Esten.peirce@pgone.co.uk


Vir: Oral-B

Večpredstavnost

Foto

Oral-B® je predstavil svojo najnovejšo tehnološko inovacijo - iOTM 10 z iOSenseTM (Foto: Business Wire)

Foto

Nova tehnološka inovacija podjetja Oral-B® - iOTM 10 u iOSenseTM - bo s povsem novo personalizirano izkušnjo povsem spremenila način, na katerega si umivamo zobe! (Foto: Business Wire)

Logo


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.