O-STA

Podjetje Naturavit z drugačnim pristopom do žensk: Lepotno razvajanje ob parketu košarkarske tekme...

Ob dnevu žena so moški svoje boljše polovice pripeljali na čisto drugačno košarkarsko tekmo

V želji, da bi na športne tribune pripeljali še več predstavnic nežnejšega spola, je podjetje Naturavit ponudilo vsem ženskam udeleženkam košarkarske tekme Cedevita Olimpija svoje brezplačne izdelke in lepotno svetovanje priznane strokovnjakinje.

Svoje boljše polovice so ob dnevu žena v Areno Stožice pripeljali tudi slovenski estradniki, med drugim fantje iz glasbene skupine IMSET. Gre za eno najbolj obetavnih rockerjev v Sloveniji, ki so vse bolj zanimivi tudi v tujini. Poslušajo jih tudi člani skupin Coldplay in Linkin Park, saj so se lani izmed 26.000 izvajalcev iz celega sveta, uvrstili v finale največjega mednarodnega tekmovanja na svetu ISC (International Songwriting Competition), med manj kot 1 % vseh prijavljenih z obema skladbama, "Lost Inside" in "All The Same". Pesem "All The Same" je osvojila 9. mesto v Rock Category, pesem "Lost Inside" pa je osvojila 6. mesto v Lyrics Category.

Skupina že dolga leta sodeluje z enim najbolj priznanih slovenskih producentov Matejem Pečaverjem, ki je poleg Imsetov ustvarjal tudi s Parni Valjak, Goran Bare & Majke, Gibonni, ter še mnogimi drugimi. Do sedaj so Imseti sodelovali tudi s producentoma iz newyorškega studia Sterling, Tedom Jensenom (Green Day, Linkin Park) in Chrisom Gehringerjem (21 Pilots, Dua Lipa, Lana Del Rey). Z novim singlom All The Same pa so tokrat združili moči s producentom Chrisom Athensom (AC/DC, Blink 182, Rita Ora).

Četudi je skupina pred kratkim izdala čisto pravo himno za Nogometni klub Domžale, pa to nikakor ne pomeni, da so fantje predani le nogometu. Njihov nov cilj - združiti glasbo in košarko, se počasi uresničuje. Podrobnosti pa fantje za zdaj še niso želeli razkriti.

Brez svojih moških, a kljub temu v najboljši pa so Dan žena preživele plesalke GREEN Ladies. "Naš idealen osmi marec je, da smo skupaj, saj vemo, da smo skupaj močnejše in zmoremo več kot si lahko zamislimo."

GREEN Ladies so uradna plesna skupina Košarkarskega Kluba Cedevita Olimpija. Dekleta nosijo že četrto leto zapored #ZmajevoSrce. Spremljajo vse domače tekme Zmajev (v državnem prvenstvu, ABA Ligi in EuroCupu). Plesna skupina Ladies je prvotno tekmovalna skupina - med drugim so dvakratne evropske prvakinje in večkratne državne prvakinje.

Marsikdo bi ob pogledu nanje mislil drugače, a pogojev za včlanitev v njihovo skupino ni, še najmanj pa je pomemben zunanji videz. Kot zase pravijo, so različne, a vsaka je lepa na svoj edinstven način. Vsa dekleta zato sprejmejo z odprtimi rokami. Najbolj pomemben dejavnik je ljubezen do plesa in druženja. Na vprašanje, kako skrbijo za svoj videz, so bile enotne, da se ključ do mladostnega izgleda skriva v urejeni dnevni rutini, uravnoteženi športni prehrani, predvsem pa v dobrem počutju z ljudmi, ki jih imajo okoli sebe. "Ne smemo pa pozabiti tudi na ljubezen, ljubezen do plesa," še dodajo.

Koreografij za nastope pa ne sestavlja le njihova trenerka, temveč tudi plesalke same - tako imajo priložnost, da izrazijo svojo domišljijo in plesno znanje ter s tem rastejo in napredujejo. Plesna skupina Ladies ima poleg članske še tri mlajše skupine. Ne boste verjeli - najmlajša članica je stara komaj pet let.

Del imena Green je bil dodan že obstoječi plesni skupini Ladies za potrebe nastopov na tekmah Cedevite

Olimpije. Vsekakor pa je to ime v sebi skriva še nekaj več. So iz Ljubljane, zelene prestolnice, ki je, prav tako kot one, usmerjena k trajnosti. Poleg tega so plesalke pozorne, da uporabljajo lokalno kozmetiko, ki ni testirana na živalih. Kar je tudi ena od vrednot slovenskega podjetja Naturavit, katerega zastopnik Martin Leban se je odločil za drzno potezo - biti drugače od drugih in s svojimi izdelki prodreti na najbolj nedostopna mesta. Eno od teh je vsekakor košarkarska tekma v Areni Stožice. Kot velikokrat do zdaj, je ob parketu svojega moža podpirala tudi Simona Bečirović. Čeprav je slovenski košarkarski as Sani Bečirović obesil na klin športne copate, je na parketu še vedno zelo aktiven. V njegovi šoli se namreč kalijo mladi upi, ki v Saniju vidijo velikega vzornika. Idola pa imata v svojem očetu tudi otroka, sedemletni Kiam in tri leta starejša Samija, s katerima nekdanji košarkar najraje preživlja prosti čas. Družina se sicer pogosto pojavlja skupaj tudi na takšnih in drugačnih dogodkih, saj se strinjata, da si je ljubezen treba izkazovati vsak dan in le ob praznikih.

Vse udeleženke dogodka so prejele brezplačno lepotno svetovanje strokovnjakinje Polone Vegelj. V skoraj dvajsetih letih dela v lepotni industriji je kar osem let nabirala dragocene izkušnje in znanje na področju nege obraza in telesa v sosednji Italiji. Tam še danes vodi izobraževanja in se zanje intenzivno pripravlja v Milanu, Vidmu, Bergamu. Poleg znanja, ponosno pove, je bila v tujini deležna ogromne podpore, toplih medčloveških odnosov, predvsem pa spoštovanja okolja v katerem živimo, sočloveka, živali, rastlin in materialnega sveta. V vzporednem delu "med dvema svetovoma" se je naučila tudi sprejemati različnost med nami in v človeku videti le pozitivne in učinkovite plati, saj v njihovem delovnem okolju vladata le iskrenost in podpora. Seveda vse bogate izkušnje, kot pravi, z odprtim srcem predaja tudi v rodni Sloveniji.

WEB: https://www.naturavit.net/

FB: https://www.facebook.com/naturavit

IG: https://www.instagram.com/naturavitkozmetika/

__________________________________________________________________________________________

GIG INT d.o.o., Ulica 25. maja 72, 5000 Nova Gorica, SI23723491, TRR: SI56 0475 0000 2162 666

a naturavit
Povezani z naravo ze 30 let resujemo leZave Z lasmi in lasix
ezani z naravo ie let resujemo tezave z lasmi in lasiscem.
ae ea a
on a eT = a ae = - = ses 25 eee ay 13,4 Lo aallceecaiaaeil oot td rg as) aise - Sa - es SE eee SS a . he . ~A asset 5 5 Teco =