O-STA

Samuel Lucas je držal obljubo

Samuel z Omarjem.
Violeta Bulc na odru med recitalom svoje pesmi.
Podjetnica Andreja Ilgo, Omar Naber in Darinka Pavlič Kamien.
Samuel Lukas s hčerko Ariano in partnerko Petro.
Pozdrav gostitelja dr. Aleša Musarja.

Zg. Gameljne, 25.3.2022 - Samuel Lucas se je razveselil ponovne priložnosti za nastopanje pred živo publiko. Še posebej, ker mu je pripadel otvoritveni koncert v novem paviljonu Ruske dače prav na materinski dan. Sebe dajem - je naslov njegovega koncertnega cikla - in obljubo je držal. S svojo skupino The Groove Station je vse od sebe.

Poleg Samuelove mame, ki ji je družbo delal tudi Samuelov oče, je bilo v dvorani lepo število povabljenih mam, ki so jim možje za praznik podarili enega najbolj nepozabnih daril. Koncert je bil pravo darilo. Čustven, prežet z ljubeznijo, srčnostjo ob avtorski glasbi, ki ji je Samuel dodal tudi pesmi Oliverja Dragojevića in Gibonnija.

Družbo na odru mu je s spremljevalnim vokalom ves večer delala mlajša hčerka Ariana, pa tudi njegovi glasbeni sopotniki. Omar Naber, s katerim sta najprej prepevala v duetu, nato pa Omar še svojo uspešnico Vse kar si želiš. Z Rokom Lunačkom sta zapela Lunačkovo Ko sem bil mlad, Rok pa še pesem, ki jo je posveti pokojnemu očetu. Presenečenje večera je bila Violeta Bulc, ki je prebrala svojo pesem "Narod moj", ki jo je Samuel uglasbil in nato tudi zapel.

Matere so bile nad večerom navdušene. Gospodje pa prav tako.

VIDEO - Prvi del koncerta Samuela Lucasa z gosti na Ruski dači. VIDEO - Drugi del koncerta Samuela Lucasa z gosti na Ruski Dači.

Foto: Ruska Dača Video: Janez Platiše