O-STA

InvestaX tokenizirala Bored Ape #2371

SINGAPORE--(BUSINESS WIRE)-- InvestaX je predstavila nov digitalni vrednostni papir, vezan na NFT, še en prelomni naložbeni produkt, ki izkorišča najboljše iz DeFi (decentraliziranih financ) in CeFi (centraliziranih financ), kar spreminja način interakcije in vračanja vrednosti skupnosti vlagateljev.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20220419005453/en/

Bored Ape #2371, NFT iz Bored Ape Yacht Cluba (BAYC), pripada najbolj iskani zbirki modrih čipov doslej. BAYC je tehnološko porazdeljeno, decentralizirano premoženje v lasti skupnosti z lastno valuto in metaverzumom. InvestaX je tokenizirala ekonomske deleže v #2371 (celotno zgodbo si preberite tukaj) s simbolom za označevanje - IXAPE. V okviru še enega prvega projekta na svetu InvestaX podarja 1.000 žetonov IXAPE vlagateljem, ki se registrirajo pri InvestiX, z žetoni IXAPE pa bo mogoče trgovati tudi na naši platformi.

V čast nam je BAYC #2371 pomenovati Howey Tez, ki bo imel ključno vlogo pri razvoju vrednostnih papirjev digitalnega premoženja in spleta 3.0. Več o njegovi zgodbi in o njegovem poslanstvu tokenizirati svet si lahko preberete tukaj.

Verjamemo v decentraliziran svet financ in ta izdelek uporabljamo kot odprto kodo, tako da bodo drugi prevzeli naše vodstvo in ustvarili še več novih idej in konceptov, o katerih še nismo niti razmišljali. Naslednja generacija naložbenih produktov uporablja pametne pogodbe in tehnologije veriženja blokov ter ustvarja ogromno vrednost za vključene skupnosti.

BAYC spreminja pravila igre zato, ker imate v bistvu premoženje v lasti skupnosti, ki ima vrednost tudi samo po sebi, kar vam omogoča, da z uporabo "kolektivne" vrednosti blagovne znamke BAYC ustvarite svoje lastno podjetje.

Imetniki žetonov IXAPE bodo dobili priložnost, da raziščejo povsem nov razred digitalnega premoženja ter sodelujejo pri morebitnem povečanju vrednosti in drugih finančnih donosih, povezanih z lastništvom tega premoženja. To je neverjetno razburljivo, brez primere in prinaša številne koristi v naši skupnosti za imetnike žetonov IXAPE.

Če vzamemo inovacije in filozofije spleta 3.0 ter jih združimo z vrednostnimi papirji digitalnega premoženja, bomo priča še eni eksploziji ustvarjanja vrednosti.

InvestaX gradi ključno infrastrukturo, ki povezuje centralizirane finance (CeFi) in decentralizirane finance (DeFi), tako da lahko kupujete, prodajate, trgujete, si izposojate ali posojate svoje digitalno premoženje, in sicer takoj, 24 ur na dan, 7 dni v tednu, po vsem svetu.

Za vse novosti se prijavite na www.investaX.io

InvestaX v 120 sekundah

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220419005453/en/

Kontakti

Z vprašanji se, prosimo, obrnite na Dariena Tana na support@investaX.io

Vir: InvestaX

Večpredstavnostne vsebine

Foto

Pridružite se vodilni skupnosti vlagateljev v veriženje blokov na spletni strani www.investax.io (Graphic: Business Wire)

Logotip

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.