O-STA

Glamhive se vrača s prvim mednarodnim vrhunskim srečanjem na temo stila in lepote v živo v glamuroznem hotelu Bulgari v Londonu

V organizaciji Mary Kay Global Design Studio se bodo predstavniki lepotne in stilistične industrije pogovarjali o podjetništvu, modi v Metaverzumu in številnih drugih temah

LOS ANGELES & SEATTLE--(BUSINESS WIRE)-- Kar se je začelo kot način druženja stilske skupnosti v času pandemije, je preraslo v eno največjih srečanj vplivnežev, lepotnih strokovnjakov in modnih ikon po vsem svetu. Glamhive in Mary Kay Global Design Studio zaganjata vrh 23. aprila kot hibridno fizično/digitalno izkušnjo, ki se je bodo gostje udeležili virtualno in osebno v izjemno elegantnem hotelu Bulgari v Londonu. Ves izkupiček od prodanih vstopnic bo namenjenih Mednarodnemu odboru za reševanje za prizadevanja v podporo ukrajinski krizi.

To sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte na: https://www.businesswire.com/news/home/20220420005939/en/

Vrh Glamhive v živo v Londonu s podporo Mary Kay. (foto: Mary Kay Inc.)

Gre za že osmi vrh družbe Glamhive, na katerem bo šest panelov z več kot 20 govorci. Dogodek, na katerem bodo številna zvezdniška imena, bosta povezovali Stephanie Sprangers (ustanoviteljica in izvršna direktorica podjetja Glamhive) in Nicole Chavez (stilistka Kristen Bell in Jessice Simpson). Zvezdniški govorniki bodo obravnavali različne aktualne teme, vključno z vzhajajočimi stilisti v industriji, modnimi futuristi, lepotnimi in modnimi podjetniki ter svetovno znanimi influencerji s TikToka.

TEME:

  • Londonska perspektiva

  • Neustavljivo: Dame, ki začenjajo

  • Na čaju z Deno Giannini z britanskega Vogua

  • Bodi znamka: Rastoča osebna blagovna znamka

  • Za šivi - ljudje, ki stojijo za vašimi najljubšimi videzi na rdeči preprogi

  • Prihodnost mode

SPEAKER SPOTLIGHT:

Naši govorci so stilisti, umetniki ličenja in oblikovalci, ki sodelujejo z največjimi imeni v Hollywoodu in širše, kot so:

Stilisti slavnih: Nicole Chavez, Zadrian Smith in Holly White

Kozmetika slavnih: Christian Wood in Tania Grier

Uredniki: Dena Giannini, britanski Vogue & Brian Underwood, Oprah Daily

Modna futuristka in napovedovalka trendov: Geraldine Wharry

TikTokovi modni influencerji: Benji Park, Ambika Dhir

Vstopnina za konferenco znaša 149 GBP za celodnevno osebno vstopnico in 45 GBP za virtualno vstopnico. Predstavitveni sponzor konference Glamhive LIVE Spring Style & Beauty Summit sta Mary Kay in njen Mary Kay Global Design Studio ter Bulgari Hotel London.

Za več informacij obiščite https://www.glamhive.com/live

O družbi Glamhive: Glamhive je leta 2017 ustanovila podjetnica Stephanie Sprangers z vizijo demokratizacije osebnega stylinga in predpostavko, da samozavest, ki jo prinaša glamur, ne bi smela biti omejena le na bogate in slavne.

Spletno stiliranje ponuja vsakomur z internetno povezavo dostop do stilistov, ki ji oziroma mu bodo nudili podporo, ki jo potrebuje, da bi postal(a) najboljša različica sebe. Za stiliste je to brezhibna celovita platforma, ki jim pomaga pri rasti njihove mreže in posla, 100-odstotno virtualno.

O družbi Mary Kay

Mary Kay Ash je kot ena od pionirk na področju preseganja steklenega stropa leta 1963 ustanovila svoje sanjsko kozmetično podjetje z enim samim ciljem: obogatiti življenje žensk. Te sanje so se razcvetele v več milijardno podjetje z milijoni neodvisnih prodajalk v skoraj 40 državah. Kot podjetje, ki spodbuja razvoj podjetništva, si Mary Kay prizadeva z izobraževanjem, mentorstvom, zagovorništvom, mreženjem in inovacijami opolnomočiti ženske na njihovi poti do ekonomske neodvisnosti. Mary Kay vlaga v znanost, ki stoji za lepoto, in proizvaja vrhunsko nego kože, kozmetiko, prehranska dopolnila in dišave. Mary Kay verjame v prizadevanja, ki danes bogatijo življenja za trajnostni jutri, sodelovanje z organizacijami z vsega sveta, ki se osredotočajo na spodbujanje poslovne odličnosti, podpiranje raziskav raka, spodbujanje enakosti spolov, zaščito žensk, ki so preživele nasilje v družini, lepšanje naših skupnosti in spodbujanje otrok, da sledijo svojim sanjam. Za več informacij obiščite marykayglobal.com, najdete nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram in LinkedIn ali nam sledite na Twitterju.

Izvirno različico sporočila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220420005939/en/

Kontakti

Stephanie Sprangers
glavna izvršna direktorica pri Glamhive
stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446



Vir: Mary Kay Inc.

Multimedijske vsebine

foto

Vrh Glamhive v živo v Londonu s podporo Mary Kay. (foto: Mary Kay Inc.)

foto

Logotip družbe Glamhive. (grafika: Mary Kay Inc.)

foto

Logotip Mary Kay Global Design Studio. (grafika: Mary Kay Inc.)


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.