O-STA

SBS Technologies(R) je predstavilo sedem namenskih robustnih ohišij; 3U in 6U sestavljena ohišja je moč popolnoma prilagoditi uporabnikovim zahtevam

NUREMBERG, Nemčija - (BUSINESS WIRE) - 14. februar 2006 - SBS Technologies(R) (NASDAQ: SBSE)

- Vsa ohišja so na voljo s hrbtno ploščo, napajanjem, vhodnimi in izhodnimi kabli ter ustreznimi priključki

- Hrbtne plošče so na voljo v VME in CompactPCI(R) izvedbi, za 3U in 6U ohišja

- Hrbtne plošče omogočajo uporabo standardnih rešitev

- SBS Technologies s svojim izjemno obsežnim naborom izdelkov in enotnim kontaktnim mestom ponujajo celovit sistemski pristop

Na današnji razstavi in konferenci Embedded World Exhibition and Conference v Nurembergu v Nemčiji je SBS Technologies(R), (NASDAQ: SBSE), eden vodilnih razvijalcev in izdelovalcev namenskih računalniških sistemov, svojo obsežno serijo robustnih ohišij razširil s sedmimi novimi modeli.

Robustna standardna ohišja SBS Technologies so namenjena SBS sistemom, ki bodo delovali v zahtevnih okoljih, kot so podmornice in ostala področja v mornarici, sonarskih in radarskih sistemih ter zemeljskih, letalskih in vesoljskih sistemih v bojnih vozilih in robotskih letalih. Zaradi uporabe standardnih tehnologij na hrbtnih ploščah (CompactPCI in VME) se lahko stranke odločijo za konfiguracijo, ki najbolj ustreza njihovim željam ter enostavno vgradijo naprave na terenu.

Izkušnje pri načrtovanju sistemov podjetju omogočajo prilagoditev le-teh specifičnim potrebam in zahtevam strank. SBS Technologies lahko sistem izdela na novo, ali pa uporabi kakšno od že obstoječih rešitev. Znanje podjetja SBS Technologies omogoča načrtovanje, vgradnjo in testiranje vseh delov sistema (ohišja in notranjih elementov) ter tako uporabniku močno poenostavi nakup izdelanega sistema.

"SBS Technologies je eno redkih podjetij, ki lahko pod eno streho izdela tako zahtevne namenske sisteme," je dejal vodja evropskega oddelka Adrian Bernhard. "SBS je idealen partner za izdelavo robustnih sistemov, saj so vsi deli naših sistemov - ohišje, hrbtna plošča, vhodni in izhodni kabli, čipi, priključki in podpora za operacijske sisteme in testi ustreznosti - načrtovani in izdelani na enem mestu."

SBS ohišja so popolnoma prilagodljiva ter opremljena s 3U konduktivno hlajenim RCBC03 s tremi režami, 3U konduktivno hlajenim RCBC03 s pritrditvenimi priključki s tremi režami, 6U konduktivno hlajenim RCCC03 s tremi režami, 6U konduktivno hlajenim RCFC07 s sedmimi režami, 6U konduktivno hlajenim RCFC08 z osmimi režami, 6U konduktivno hlajenim ATR RCFC12 z dvanajstimi režami, ter 6U konvekcijsko hlajenim ohišjem RCFA17 s 17 režami.

Za zagotavljanje okoljske ustreznosti bodo vsi izdelki na voljo tudi v različici, ki je izdelana po smernicah za omejevanje nevarnih snovi.

Cene in dostopnost:

Izdelek je že na voljo, za cenik se obrnite na SBS Technologies.

O podjetju SBS Technologies(R)

SBS Technologies, Inc. (NASDAQ: SBSE), ustanovljeno leta 1986, načrtuje in izdeluje vrsto standardnih in namenskih računalniških izdelkov. Naša paleta izdelkov obsega procesorske plošče, vhodne in izhodne module, omrežne naprave ter celotne računalniške sisteme. Naši izdelki se uporabljajo v mnogih panogah, med drugim v telekomunikacijah, medicinski elektroniki, industrijskimi avtomatizaciji in obrambi. Podjetje s sedežem v Albuquerqueju, v zvezni državi Nova Mehika v ZDA, ima osem primarnih proizvodnih centrov, regionalne prodajne pisarne po vseh Združenih državah Amerike ter mednarodne prodajne in podporne pisarne v šestih državah. Več podatkov o podjetju je na voljo na www.sbs.com.

Blagovne znamke ali imena izdelkov za zaščitene blagovne znamke ali blagovne znamke njihovih lastnikov.

Ta najava novih izdelkov vsebuje izjave o dogodkih v prihodnosti, ki zadevajo strategijo, tehnologijo, dostopnost izdelkov in konkurenčno vodilno vlogo podjetja SBS Technologies, Inc. Te izjave odražajo pričakovanja in poglede vodstva podjetja na datum objave tega sporočila. Dejavniki, zaradi katerih se dejanski rezultati lahko bistveno razlikujejo od tu navedenih oziroma napovedanih, so med drugim prodajna in proizvodna strategija podjetja; vpliva bliskovitih tehnoloških in tržnih sprememb; ter ostalih dejavnikov tveganja, ki so občasno našteta v poročilih podjetja SBS Agenciji za trg vrednostnih papirjev, vključno s tistimi dejavniki, ki si našteti v poglavju "dejavniki tveganja" v letnem poročilu na obrazcu K-10 in ostalih poročilih podjetja SBS.

VEČPREDSTAVNE VSEBINE NA VOLJO NA: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5078695

KONTAKT:

SBS Technologies, Inc.

Herb Bethoney,

505-796-1717 (Mediji)

hbethoney@sbs.com

Prodajni kontakt,

505-875-0600

info@sbs.com

Anthony O'Sullivan,

+49 8215034-171

(Kontakt za Evropo)