O-STA

Rokmar d. o. o. razširil ponudbo veganskih in LCHF sladoledov

Najti sladoled na vodni osnovi je lahko misija nemogoče. Na srečo se pri podjetju Rokmar d. o. o. dobro zavedajo prednosti veganskih sladoledov in so v svojo ponudbo dodali nove okuse. Prav tako so razširili ponudbo LCHF sladoledov, ki pridobivajo na priljubljenosti zaradi svojih prehranskih posebnosti.

Sladoledi za vegane

Sladoledi goriškega podjetja Rokmar se ponašajo z dvema novima bazama. To sta UNI Dairy Free in Total Fruit ki vsebujeta izključno sestavine rastlinskega izvora. Je še kaj boljšega od tega? Seveda je. Obe bazi sladoleda imata veliko vlaknin in ne vsebujeta sladkorja (saharoze), mleka in glutena. Vsekakor dobrodošlo pri slovenski ponudbi sladoledov.

Dietni sladoledi za novo obdobje

Rokmar predstavlja tudi tri nove dietne baze za sladolede, ki bodo razveselile marsikoga. Okusi? Čokolada, Diet Fruit Berry in Diet UNI Vanilija Bourbon. Če se sprašujete, kako je lahko sladoled dieten, vam lahko odgovorimo s primerom. Pri Rokmar dietnih sladoledih gre za sladolede z manj maščobami, ki ne vsebujejo sladkorja, fruktoze, mleka in glutena. Sladilo je v teh primerih maltitol, ki je primerno tudi za LCHF dieto.

S sladoledom do mišic

To ni nekaj, s čimer bi pretentali otroke, kot smo to počeli z žganci ali brokolijem. Gre za nekaj veliko bolj okusnega, saj je to sladoled, kjer je osnova fitnes baza FITPROTEIN. Ponaša se z višjim deležem proteinov, fruktozo in maltodekstrinom. Vse omenjene sestavine igrajo tudi pomembno vlogo pri izgradnji mišične mase. S sladoledom do mišic se ne sliši tako slabo, kajne?

Vas mika sladoled?

Celotno ponudbo Rokmar najdete na njihovi spletni strani, vredno pa jih je spremljati tudi na Facebook profilu, kjer redno obveščajo o novostih in, kar je še boljše, objavljajo slike sladoleda. Za več informacij o veganskih sladoledih, LCHF sladoledih in drugih dietnih sladoledih, lahko pišete na njihov spletni naslov info@rokmar.si.