O-STA

Veliki družinski dogodek z Govorečim Tomom in prijatelji. Vaše pobarvanke prinašajo nagrade

Globalno tehnološko podjetje Huawei vabi družine, da skupaj s priljubljenimi junaki risank in mobilnih aplikacij pokažejo umetniško žilico in se potegujejo za fantastične nagrade!

4. in 11. junija bo v trgovini HUAWEI Experience Shop Ljubljana v nakupovalnem središču Citypark (Moskovska ulica 4, 1000 Ljubljana) potekal prav poseben družinski ustvarjalni dogodek. Nadobudni umetniki vseh starosti bodo imeli možnost skupaj z junaki priljubljene zabavne franšize Govorečim Tomom in prijatelji (Talking Tom & Friends) na tabličnih računalnikih Huawei ustvarjati osupljive kreacije. Med dogodkom bo prav tako mogoče preizkusiti pametne telefone in druge naprave Huawei in se potegovati za privlačne nagrade.

Obiskovalcem bo z ustvarjalnimi nasveti pomagal gostujoči umetnik, medtem ko boste navdihnjeni z interaktivno lutko Govorečega Toma. Vaša naloga bo, da pobarvate pobarvanko, jo okrasite ter tako razkrijete svojo umetniško žilico. Stvaritve na temo Govorečega Toma bodo po zaključku dogodka naložene na splet in prikazane v brskalniku Huawei, kjer bodo spletni obiskovalci glasovali za najboljše.

Tekmovanje bo potekalo preko novičarskega razdelka brskalnika Huawei (news feed), medtem ko bodo glas o njem širili tudi v trgovini AppGallery, storitvah GameCenter in Teme ter oblaka Huawei (Huawei Mobile Cloud). Sodelujoči v natečaju Govoreči Tom in prijatelji bodo ob prihodu v trgovino HUAWEI Experience Shop Ljubljana prejeli darilno škatlico Huawei, medtem ko bodo vsi, ki bodo glasovali na spletu, upravičeni do 50 GB brezplačnega prostora v oblaku Huawei za obdobje enega meseca.

Čakajo vas fantastične nagrade

Huawei je nagrade za najboljše izbral med svojo bogato ponudbo naprav. Potegovali se boste za tablični računalnik Huawei Matepad 10.4, pametno zapestnico Huawei Band 6 in pametno tehtnico Huawei Scale 3. Nagrajenci bodo prejeli tudi 200 GB brezplačnega prostora v oblaku Huawei za obdobje enega meseca.

Mobilne igre Govoreči Tom in prijatelji (Talking Tom & Friends) je razvilo podjetje Outfit7 in so najbolj priljubljena zabavna franšiza v trgovini z mobilni aplikacijami AppGallery ter storitvi Huawei GameCenter. Igra Talking Tom Gold Run je trenutno na Kitajskem med petimi največkrat prenesenimi s trgovine AppGallery, medtem ko so risane serije s priljubljenimi junaki dostopne v storitvi Huawei Video.

Kako se prijavite?

Družine, ki se želijo prijaviti na dogodek 4. ali 11. junija, lahko to storijo na spletni povezavi, kjer rezervirate vaš termin prihoda. Tudi če tega ne storite, boste na dogodku lahko sodelovali. Ob prihodu vas bodo prosili, da izpolnite izjavo o upoštevanju pravil za sodelovanje. Dva tedna po 4. juniju boste lahko izkoristili tudi dodatne ugodnosti ob nakupu tabličnih računalnikov Huawei.

"Franšiza Talking Tom & Friends je zabeležila več kot 18 milijard prenosov in 88 milijard ogledov video vsebin, zato nas ne preseneča, da so igre ene najbolj uspešnih v trgovini AppGallery in storitvi GameCenter," je povedal Jaime Gonzalo, podpredsednik za mobilne storitve pri Huaweiu. "V čast nam je organizirati serijo dogodkov v naših trgovinah, na kateri bodo družine z barvanjem in risanjem odkrivale svojo ustvarjalnost. Talking Tom & Friends so namenjeni zabavi in ustvarjalnosti. Prav je, da so takšni tudi naši družinski dnevi!"

Več informacij najdete na povezavi: https://consumer.huawei.com/si/campaign/matepad-launch/

Povezan ekosistem naprav

Danes središče pametnega ekosistema velikokrat predstavljajo pametni telefoni. Na tem področju je Huawei v zadnjem času močno okrepil ponudbo, in sicer z modeloma Huawei P50 Pro in Huawei P50 Pocket. Njima pa se pridružujejo še druge pametne naprave, ki olajšajo vsakdanje življenje. Najprej so tu pametni telefoni Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serij Huawei WATCH GT 3 Pro, Huawei Watch GT 3 in Huawei Watch GT Runner ter monitorja MateView in MateView GT.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

O trgovini AppGallery

Trgovina AppGallery je pameten in inovativen ekosistem, ki razvijalcem dopušča ustvarjanje edinstvenih uporabniških izkušenj. Huaweieve mobilne storitve HMS Core omogočajo delovanje aplikacij na različnih napravah, kar je del širše strategije "1+8+N". Huawei napoveduje, da bo trgovina AppGallery odprta, inovativna platforma za distribucijo aplikacij, da bo strogo varovala uporabnikovo varnost in zasebnost ter hkrati zagotavljala edinstveno in pametno izkušnjo. Je ena izmed treh najboljših tovrstnih trgovin in ponuja dolg seznam lokalnih in globalnih aplikacij, za lažje iskanje uvrščenih v 18 vsebinskih kategorij. Vključno s storitvami za navigacijo, novicami, prevozi in družbenimi mediji. Na voljo je v 170 državah sveta in beleži 580 milijonov mesečno aktivnih uporabnikov, ki so bili v letu 2020 zaslužni za kar 432 milijard prenosov.

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer BG je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po celem svetu.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook

YouTube

Instagram

Skupnost

Kontakt za medije:

Andrej Pirnat, PR manager

e: andrej@sidera.si

COUN