O-STA

Poklon kralju Rock'N'Rolla - ELVIS premiera v Cineplexxu Ljubljana Rudnik

Prost večer za obisk kina si je vzela tudi novinarka, Anja Komučar
Challe Salle je na premiero prišel z izbranko Yvonno Srdoč
Na mostu, pri vhodu v nakupovalni center Supernova, sta obiskovalce pričakala starodobnika - legendarni ROZA CADILLAC Sedan DeVille l. 1959, lastnika Igorja Pirnata in Marcedes - Benz S250 l. 1966, katerega ponosen lastnik je Rok Ferengja. v družni Teje Jugovic.
Večer se je nadaljeval z glasbenim koncertom skupine Smooth Band in odličnim izvajalcem Elvisove glasbe se je pridružil tudi Marko Stanković.
Kralja Rock'N'Rolla, ELVISA smo na velikem platnu v Cineplexxu Ljubljana Rudnik pričakali v velikem slogu.
Večer se je nadaljeval z glasbenim koncertom skupine Smooth Band in odličnim izvajalcem Elvisove glasbe se je pridružil tudi Marko Stanković.

Kralja Rock'N'Rolla, ELVISA smo na velikem platnu v Cineplexxu Ljubljana Rudnik pričakali v velikem slogu. Na mostu, pri vhodu v nakupovalni center Supernova, sta obiskovalce pričakala starodobnika - legendarni ROZA CADILLAC Sedan DeVille l. 1959, lastnika Igorja Pirnata in Marcedes - Benz S250 l. 1966, katerega ponosen lastnik je Rok Ferengja.

Za uvod v odličen Rock'N'Roll večer pred premiero filma so poskrbeli: Rock Radio z ritmi odlične Elvisove glasbe, Aperol Spritz, s pijačo dobrodošlice in Loop Aktivacije s 360 video posnetki. Večer se je nadaljeval z glasbenim koncertom skupine Smooth Band in odličnim izvajalcem Elvisove glasbe se je pridružil tudi Marko Stanković.

Visokoproračunska biografska drama, režiserja Baza Luhrmanna, s preprostim vendar veličastnim naslovom, ELVIS je na premiero v Cineplexx pripeljala največje Elvisove oboževalce, med katerimi so tudi mnogi znani obrazi. Challe Salle je na premiero prišel z izbranko Yvonno Srdoč. Ali je sloves mladega in izjemno talentiranega igralca, Austina Butlerja, v vlogi ELVISA res upravičena, sta preverila glasbenika, Andrej Šifrer in Tomaž Rous. Alenka Trogrlič, Iryna Osypenko, Teja Jugovic in Tina Gaber so si največji film tega poletja ogledale v družbi prijateljic. Prost večer za obisk kina si je vzela tudi novinarka, Anja Komučar. V dvorani je za dobro vzdušje pred filmom poskrbel moderator Rock Radia, Klemen Kopina, za osvežitev med filmom pa PEPSI, ki je bila tudi Elvisova najljubša brezalkoholna pijača.

Smooth Band na ELVIS premieri - Cineplexx Ljubljana Rudnik

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

HI RES FOTO https://we.tl/t-JiQOvFwwH9

Galerija FB CINEPLEXX Slovenija

ELVIS - že na velikem platnu v Cineplexx kinih - https://www.cineplexx.si/movie/elvis/

ELVIS je prvi Luhrmanov celovečerec po filmu VELIKI GATSBY iz leta 2013, ki je svetovno premiero, prav tako kot Elvis, doživel na filmskem festivalu v Cannesu. Poleg Butlerja v glavni vlogi, bomo v filmu videli tudi Toma Hanksa kot Elvisovega razvpitega menedžerja Toma Parkerja in Olivio DeJonge kot Priscillo. Cody Smith-McFee je Jimmy Rogers, Yola je sestra Rosette Tharpe in Kelvin Harrison Jr. je B.B. King.

V filmu na življenje in kariero neponovljivega Elvisa gledamo skozi prizmo njegovega zapletenega odnosa z menedžerjem Tomom Parkerjem. Zgodba sega globoko v zapleteno dinamiko njunega odnosa, ki je trajal 20 let, od Elvisovega vzpona in vse do konca njegove slave.

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Andreja Purger | Event & Publicity Manager CINEPLEXX SLOVENIJA

GSM: +386 (0)70 395 022 | mail: andreja.purger@cineplexx.si