Recept za najboljši sladoled z okusom po rdečem grozdju
Vsi oboževalci grozdja bodo kmalu prišli na svoj račun, saj se bliža sezona trgatve tega priljubljenega poletnega sadja. Grozdje ugodno vpliva na nas, saj je bogat z vitamini in minerali, blaži staranje in celo lajša bolečino. Vsi, ki ne morete čakati na trgatev, pa lahko v okusu rdečega grozdja uživate že zdaj - najdete ga namreč v kepici sladoleda Izabela.
Za izdelavo sladoleda Izabela potrebujemo:
· 1000 g osnovne sadne baze
· 80 gramov aromata grozdje
· preliv Izabela
Navodila za pripravo:
· v osnovno sadno bazo odtehtamo aromat Grozdje, premešano in vlijemo v stroj za sladoled,
· ko je sladoled pripravljen, ga enakomerno porazdelimo po ohlajeni banjici in oblikujemo,
· na koncu sladoled prelijemo z dekorjem Izabela.
Vsak sladoledar lahko banjico okrasi po svojih željah. V Rokmarjevi ponudbi se namreč nahaja bogata izbira različnih posipov in dekoracije. Za piko na i pa lahko dodamo še venček svežega grozdja.
Za še več nasvetov in receptov obiščite spletno stran Rokmar. Spremljajte tudi njihov Facebook profil, kjer sledilce redno obveščajo o novostih. Prepustite se sladkanju in si privoščite najboljši sladoled v Sloveniji!