O-STA

Kyocera je predstavila rešitev za tiskanje v oblaku

slika

Ljubljana, 21. 7. 2022 - Kyocera Document Solutions je 15. julija 2022 objavila izid Kyocera Cloud Print and Scan rešitve, ki uporabnikom omogoča tiskanje in skeniranje z uporabo storitev v oblaku. Rešitev prispeva k razvoju hibridnega delovnega okolja, saj ponuja prilagodljivost tiskanja in skeniranja z več lokacij, hkrati pa nadzira skupne stroške tiskanja prek centralnega upravljanja.

Leta 2020 so bile številne organizacije prisiljene sprejeti nove načine dela, saj je imela pandemija koronavirusa nepredstavljiv vpliv na delovna okolja. Po podatkih Mednarodne organizacije dela*1 je do konca prve polovice leta približno 93 odstotkov svetovnih delavcev živelo v državah, ki so zaprle tradicionalna delovna mesta v pisarnah in zaposlene poslale na delo od doma. Raziskave Gartnerja napovedujejo, da bo vsaj 48 odstotkov zaposlenih po pandemiji še naprej v določenem obsegu delalo na daljavo *2.

Glede na to, da postajajo pisarne vse bolj decentralizirane, obstaja vse večja potreba po tiskalniški infrastrukturi, ki podpira zaposlene pri upravljanju z dokumenti z različnih lokacij. Kyocera Cloud Print and Scan je optimalna rešitev za organizacije, ki se prilagajajo novemu delovnemu okolju in želijo povečati produktivnost, saj ponuja številne prednosti:

· tiskanje in skeniranje je omogočeno z več lokacij,

· centralno upravljanje stroškov tiskanja znotraj organizacije s sledenjem obsega tiskanja in določanjem omejitev,

· zagotovljena je varnost tiskanja/skeniranja z avtentikacijo uporabnika, nadzorom dostopa in šifriranjem podatkov,

· omogočeno je tiskanje iz ali skeniranje v shrambo v oblaku tretjih oseb, kot so Google Drive, OneDrive in Box.

"Verjamemo, da tiskanje in skeniranje v oblaku odpira organizacijam nove možnosti za učinkovito upravljanje podatkov in dokumentov v dobi novega načina dela. Naša nova rešitev temelji na Kyocerini misiji za podporo uporabnikom, da svoje informacije spremenijo v znanje, ki ga nato uporabijo za še produktivnejše delo," je povedal Keisuke Koyama, generalni direktor oddelka za korporativni marketing pri Kyocera Document Solutions Inc.

Ker se spremembe na delovnih mestih še naprej dogajajo hitro, podjetje ostaja zavezano ponudbi rešitev, ki povečujejo poslovno produktivnost.

*1 Vir: International Labour Organization, ILO Monitor: COVID-19 and the world of work. 5th edition, 23 September 2020

*2 Vir: Gartner, 9 Future of Work Trends Post-COVID-19, 8 July 2020

*Vsa imena podjetij in imena izdelkov, omenjena v tem sporočilu za javnost, so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke omenjenih podjetij.

#

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2021, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,5 bilijona jenov (približno 13,8 milijarde USD). Kyocera je na Forbesovi lestvici največjih javnih podjetij na svetovnem trgu "Global 2000" uvrščena na 603 mesto in je uvrščena na seznam časnika Wall Street Journal "The World's 100 Most Sustainably Managed Companies. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Xenon forte je podjetje z več kot 30-letno tradicijo. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera. Podjetje sodeluje s korporacijo Kyocera že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner.

Kontakt

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Kontakt

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Ce KYOCERA Press Release [=]
CX KYOCERA